Şimdi Ara

Dışarıdan çok soğuk duruyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
2
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bayanlar ben dısarıdan cok soğuk duruyorum yani hic insancıl degilmisim gibi, umursamaz biriymisim gibi duruyor ve insanlar bu yüzden benle konusmuyor ve cekiniyorlar bilemiyorum 20 yasındayım ve samimi dostum cok az. Bu durumu cok dert etmiyorum yani arkadas cevremin az olmasini ama kızlar yakısıklı olarak görseler de zannediyorum mizacım dolayı bana yaklasmıyolar bu yüzden de kız arkadasım olmadı. Artık suna inanmaya basladım ki, bazı insanlar sanslı doğar bazıları ise sanssız doğar. Belki de bu dünyaya ait değilizdir. Kimileri hayatı hızlı yasar hızlı ölür, kimileri yani bizler ise bu hayatı sevmememize rağmen sürünürüz ve gec ölürüz. Ben de bu durumu değistirmeye karar verdim ve sigara basladım. Dün ilk defa alkol aldım. Fena sayılmayan bölümümdeki dersleri takmamaya basladım sürekli ektim. Ailem, inanılmaz iyi insanlar olmalarına rağmen onlara hakaret ettim ve gittim. Bir elin parmağını gecmeyen dostlarımı aramadım. İnanmayacaksınız ama onlar da beni aramadı ne kadar şaşırtıcı :). Cebimde para eksik olmamasına rağmen zararlı ne kadar şey varsa onlara harcadım. Toplum beni madem böyle kabul ediyor biz de ona uyak uydururuz. Umursamaz biri oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• senden adam olmaz
  • Aklini basina al kiz meselesi yuzunden b*k yoluna gidiyon benimde hic arkadasim yok Allah bana yeter sende kendini imani noktada guclendir Allah her zaman yaninda meslek sahibi olmaya bak

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan1212

senden adam olmaz

Umrumda mı sanıyorsun? Artık bu toplumun ön yargılarından, insanları bir kalıba sokması çabasından bıktım. Gezmek istiyorum hiç özgür hissedemiyorum. Her günüm bir hücrede geçiyor. Işık yok. Aydınlatan kimse yok. Ve o hücrede yalnızım. Hiç kimsem yok derdimi anlatabileceğim. Bir düşün, böyle bir hücrede kafayı yemez miydin? Artık bitmesini istemez miydin? Ölmek istemez miydin?

Uyuyorum ve inan bana o uyku hic bitmesin ve gözlerimi bir daha acmak istemiyorum. Kalktığımda bile bu dünya beni istemiyor sanki, ölmemi istiyor her ayrıntı. Yalnızlık böyle bir sey. Mutluluğunu paylasabildigin biri yok hayatında veya acını paylasabileceğin kimsen yok. İnsanların hicbiri samimi değil. İnsanlar bencil. Erteleyebildiğim gün sayısı azaldı gibi. Artık erteleyemiyorum. Bu kahvaltıyi 5 dakika ertelemek değil duşa girmeyi 5 dakika ertelemek değil. Ölümü erteliyoruz ölmek istiyorum artık. Ben bu dünyaya ait değilim. Fikrimi perçinleyecek filmler ve kitaplara bakmaya basladım. Hayatın anlamsız olduğunu, insanların acımasız yaratıklar olduğunu, sevginin yalan olduğunu. Toplum beni umursamaz kabul ediyordu evet umursamaz oldum. Simdi istediginiz yakıstırmayı yapın bakalım. Adam değil miyim. Peki adam değilim o zaman.

• bende soğuk duruyorum hemde aşırı, teyzem dedi hatta çok soğuksun felan kardeşin daha cana yakın, annem araya girdi senin onun öyle göründüğüne konuştuğuna bakma belli etmez dedi.

benim etrafımdada kimse yok, olmasınada gerek yok çünkü güzel insan kullanıyorlar bu devirde
  • doğru yoldasın kanka
  • Psikolojisi bozulmuş yazik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sar1Lac1

bende soğuk duruyorum hemde aşırı, teyzem dedi hatta çok soğuksun felan kardeşin daha cana yakın, annem araya girdi senin onun öyle göründüğüne konuştuğuna bakma belli etmez dedi.

benim etrafımdada kimse yok, olmasınada gerek yok çünkü güzel insan kullanıyorlar bu devirde

asosyalsin ve kendine bahane üretiyorsun. haklı göstermeye çalışıyorsun. Kendine yapabilecek sosyal aktiviteler bul. Mesela bi dükkanda servis elemanı ol. İnsanlarla birlikte ol. Hayata atıl.
  • Kardeşim bu dediklerini yaparsan kendini kandırırsın bi süre sonra sigara içtiğinede aileni kırdığınada pişman olursun eğer böyle birisine dönüşüp her gün pompa yapacağını düşünüyosan yanılıyosun çünkü sorun sende değil kardeşim türk kızında hatayı kızlarda aramayıp kendinde arıyosun illa ki suçlu siz olacaksınız başkası suçlu olamaz yurt dışına çıkma fırsatın varsa yaz tatilinde bas git 15-20 gün takıl kendine gel standart bir türk kızının haftada 5-10 instagramdan 5-10 dm ortalaması var elinde alternatif çok nasıl olsa sen gidersen öbürü gelir bak rusların bi lafı var türklerle rusların arasında tek fark vardır türkler kadınlar için ölür ruslar kadınlara asla değer vermez.
  • Gercek bir bad boy

Cok coolsun suan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana benzer ama farkli bir durumum var. Ben umursamazliktan soguk duruyorum. Yanimda birisi olse anca tuh lan oldu derim. Deger verememe problemim var. Insanligimin bir kismini da kaybettim sanirim. Cok genis bir cevrem var, aile dahil deger verebildigim sadece bir kac kisi var. Alayinin cani cehenneme

• Konu acman birsey degil hem konu acip hemde yorum atanlara posta koymaya calisman sacma.Boyle devam edersen olmaz ya kendini kabul edeceksin yada zaten yardima ihtiyacin yok madem konu acma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "insanları bir kalıba sokması çabasından bıktım" yazmışsın, konuda hala kalıba sokmaya çalışıyorlar. nasıl mutluysan öyle yaşa bence, buradaki kimsenin umrunda değil hayatın.
  • forumda kız yok beyler başka yerde olun badboyunuzu
  • Okumadım ama bence içten ısıtmalısın

• Hocam o kadar dert ettiyseniz somurtmak yerine gülümsemeyi tercih edin emin olun siz gülümsedikce karşınızdaki de size gülümseyecektir.

• İnsanların bilgiye kolay ulaşmasının sonuçlarından biride
    her kaybedenin hemen pes edip; ben nihilist olucam yae. Biz aslında var olmamalıyız ki kanka neden yaşıyoruz? triplerine girmesi

oysa "Nietzsche Ağladığında" okuyup ucuz felsefe yapmaya başlayacaklar için yine nietzsche bir söz bırakmıştı "Ne çok gülmüşümdür keskin pençeleri olmadığı için kendini iyi zanneden zayıflara."
  • FIF kullanıcısına yanıt
    Haklısın aga

• Gömlekli Adam G kullanıcısına yanıt
    Haklısın aga ben de nefret ediyorum o tiplerden.

• eCCo kullanıcısına yanıt
    Gülümsediğinde de zayıf sanıyorlar aga

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.