Şimdi Ara

dişçi elden taksit yaparmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kredi kartı kullanmıyorum okullar açılasıya kadar yaptırmayı düşünüyorum elden taksit nasıl yapabilirim çözüm önerin beyler özgüvenim yok diş yüzünden gülemiyorum felan

• Yapay Zekanın Yanıtı

Dişçi Elden Taksitle Ödeme Yapılabilir mi?

Diş tedavilerinin yüksek maliyetleri nedeniyle, pek çok kişi ödeme seçenekleri konusunda endişe duyar. Elden taksit, diş tedavileri için popüler bir ödeme yöntemidir ve dişçilerin bir kısmı bu seçeneği sunmaktadır.

Elden taksit, diş tedavisi masraflarının parçalar halinde, doğrudan dişçiye ödendiği bir anlaşmadır. Bu yöntem, kredi başvurusu veya faiz ödemeleri olmadan esnek ödeme imkanı sunar. Elden taksit yapıp yapmadıkları konusunda dişçilerle iletişime geçmeniz önerilir.

{elden taksitle diş yapan yerler} seçerken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler şunlardır:

• Dişçinin güvenilirliği ve deneyimi
    • Tedavinin kapsamı ve maliyeti
    • Elden taksit ödeme planının şartları

Elden taksit, diş tedavisi masraflarını yönetmek için bir seçenek olsa da, tüm dişçilerin bu seçeneği sunmadığını unutmamak gerekir. Dişçiye danışarak, ödeme seçenekleri hakkında bilgi alabilir ve senin için en uygun yöntemi belirleyebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Loney

/>

ne alaka
  • senet yapabilir.
  • Benm discim yapmisti senet falan da yapmadi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 tl fatura çıktı herhangi bir şeye imza atmadım 1 ay boyunca gittim her işlem sonrası 200 lira verdim . Son 700 lira kalmıştı onuda son işlem de verdim , benden hiç öyle bir şey de talep etmediler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-293545EA6 -- 18 Şubat 2013; 19:33:58 >
  • sagolun arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.