Şimdi Ara

'''Disconnect From Server İle İLgili ''''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyuna girip 5-10 dk içinde dc olmak sadece bana has bi durum değil anladığım kadarıyla şu 3 gündür benim merak ettiğim oyunda bazı charlar dc olmuyor sadece türk oyuncularda mı böle bi sorun var veya aranızdan dc problemiyle karşılaşmayan varmı veya bu problemi aşabilen ??

Almanyada oynayan arkadaşlarımda herhangi bir dc söz konusu değil ve sürekli boss peşindeler çünkü serverlar bomboş !!!

• Aynen kardeşim Dc manyağı oldum bende.
  • Selamlar

Yasadiginiz Baglanti sorunlari TTNET cikisli olmasi nedeniyle turk oyuncularimizi etkilemektedir. Takdir edersinizki k2 den kaynaklanan bir sorun meydana gelse oyun geneline yayilir ve turk oyuncularla sınırlı kalmazdi

Saygilarimla

link

Ko Forumlarda az önce okudum yalanlar ortada gezip duruyor biri ttnet diyor ttneti arayanlar ttnette öle bi problem yok diyor K2 ye gelince o da ttnete atiyor suçu bizde bi problem yok diyor..
    Her zamanki gibi etkilenen biz oluyoruz..
  • Ronarkta oso diye bi eleman var yabancı, soruyorum her dc olusumda adam hayır olmadım diyo , TTNet bunun sorumlusu bence
  • Bende şahid oldum. Pazar kuran bir eleman 2 gündür oyunda ben 5 dakkadabir disconnect oluyorum.

O değil benim DNS de Ttnet dns si değil.. Anlamış değilim. Çözebilen varsa pm atsın.
  • Oyunda Kaldığım kısa sürelerde konuştuğum playerların % 95 Türkiye 'den bağlanmayan oyuncular ve hayatlarından çok memnunlar :((

K2 Network bundan nasıl bir şekilde kazançlı çıkacak anlamış değilim ben preminum üye bir playerim ama tepki olarak eğer geçen süre preminum hesabıma eklenmesse bir sonraki ay oyuna herhangi bir ücret ödemiyeceğim

Ayrıca bunun ttnet sorunu diyen K2 Network WoW, Metin2 ve Cabalonlie gibi oyunlarda böle bir problem olmamasını nasıl açıklıcak ? Ticket attım bakalım nasıl bir cevap yollıcaklar merakla bekliyorum. Sadece dostlarımız olduğu için oynadığımız bu oyunu K2 Network koxperlara göz yumarak, hertürlü dupe vs. hileye bence katkıda bulunarak yok etmiştir. Ben yıllardır kastığım charımı 3 yılda 72 zor yaparken( Tmm Benimde Hatam Olabilir ) 4 ayda 80 lvl olan +10 itemlerle gezip adını sanını hiç duymadığım adamalrla karşılaştığım zaman bu oyunun artık dostlarımız için bile oynanmıyacak bir hal aldığı aşikar bir durummuş gibi geliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.