Şimdi Ara

Discord'da arkadaş bulabilir miyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce speaking geliştirmek için adam arıyorum ama nereden bulurum bir fikrim yok.

discorddan bulabilir miyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mithrandir. -- 27 Mart 2017; 19:51:26 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Discord'da Arkadaş Bulma

Discord, oyuncular, topluluklar ve arkadaşlar için popüler bir sohbet platformudur. Discord'da yeni arkadaşlar edinmek için kullanabileceğin çeşitli yöntemler bulunmaktadır.

Sunuculara Katılma

İlgini çeken konularla ilgili Discord sunucularına katılmak, benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmanın harika bir yoludur. Sunucular, oyunlardan hobilere ve özel ilgi alanlarına kadar çok çeşitli konuları kapsayabilir.

Kanallara Katılma

Sunucular genellikle belirli temalara veya konulara ayrılmış kanallara sahiptir. İlgini çeken kanallara katılmak, o konuyla ilgilenen diğer kişilerle etkileşime geçmeni sağlar.

Rolleri Kullanma

Bazı sunucular, üyelere ilgi alanlarını veya oyun tercihlerini belirtmelerine olanak tanıyan roller sunar. Benzer rollere sahip kişilerle iletişime geçmek, arkadaşlıklar kurmak için iyi bir fırsat sağlayabilir.

Etkinliklere Katılma

Birçok Discord sunucusu, sohbet, oyun ve topluluk etkinlikleri gibi çevrimiçi etkinlikler düzenler. Bu etkinliklere katılmak, diğer üyelerle bağlantı kurmak ve arkadaş edinmek için harika bir fırsattır.

Arkadaşlık İstekleri Gönderme

Diğer üyelerle özel sohbetler başlatabilir ve onlara arkadaşlık isteği gönderebilirsin. Ortak ilgi alanlarınıza veya sohbetlerinize dayanarak arkadaşlık isteği göndermek, yeni arkadaşlar edinmenin etkili bir yoludur.

Discord Arkadaş Bulma İpuçları

• Aktif ol ve konuşmalara katıl.
    • Saygılı ve arkadaş canlısı ol.
    • Ortak ilgi alanlarınızı vurgula.
    • Etkinliklere katıl ve diğer üyelerle etkileşime geç.
    • Sabırlı ol ve ilişkiler kurmak için zaman ayır.

Discord'da arkadaş bulmak, benzer düşünen insanlarla bağlantı kurmak ve yeni arkadaşlıklar edinmek için harika bir yoldur. Yukarıdaki ipuçlarını takip ederek, Discord topluluğunda anlamlı bağlantılar kurabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LOL Genel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

Tüm Forumlar >> Free to Play - MMO >> League Of Legends >> LOL Genel

İngilizce speaking geliştirmek için
  • Yabancıların olduğu bir discord grubuna girmeyi deneyebilirsin ama bildiğim kadarıyla discordda kişi bulma sistemi yok.

Discord forumlarına bak, oralarda sohbet kanalları vardır.
  • Add khanjui

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turin Turambar.

Add khanjui

khanjui tr'de oynuyor malesef.
  • İnternette ts3 adresleri bulabilirsin. Ama bazı tipler seni rahatsız edebilir dikkat et.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Discordda bulursun ispanyol hollanalı falan çok var ama ingilizce geliştirmeye faydası olmaz. Ben geçen yaz baya yabancılarla takıldım zararı daha çok olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Affection and Hatred

Discordda bulursun ispanyol hollanalı falan çok var ama ingilizce geliştirmeye faydası olmaz. Ben geçen yaz baya yabancılarla takıldım zararı daha çok olmuştur.

Yav hani şöyle muhabbet edebileceğim ve lol oynayabileceğim birini arıyorum. Gramer ve kelime sıkıntım yok zaten. Speaking geliştirmek için de en iyi şey bu bence.
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    OWnin Subredditinin discordu vardı. Lol subreddittinde bulursun belki

• Westte 3-4 kere pre bulmuştum skype falan çağırmışlardı güzel oluyor bayağı
  • Hocam naptın bu sene online olacak üniversiteler sağlam arkadaş bulmam lazım 1 sene içinde adam gibi ingilizce öğrenmem lazım napıyım sence

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    hocam lolden Danimarkalı bir ekip bulmuştum onlarla oynamıştım ya. şu an yok ama öyle arkadaşim konuştuğum

Hocam faydası oldu mu

• Hilal Bıyıklı Bozkurt kullanıcısına yanıt
    olmuştu hocam

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.