Merhabalar. GM Dıscovery kullanıyorum 9 AY oldu alalı. Usb sarj soketı bozuldu servis 50 tl fıyat cektı ve 10 gun surer dedı uyuz oldm yaptrmadım. bı tamırcıye verdm yaptı fakat bır ay gectı gene bozuldu. Farklı tamırcılere gıttım abı dedıler bız hergun 5-6 tane dıscovery usb sarj soketı takıyoruz anakarta baglanan yerınde sorun oluyo dandık hemen kopyuo dedıler. bende telı satmayı dusunuyorum 2 ayda 1 taksıd oder gıbı 40 lıra sarj soketı taktıramam. ( bunları neden anlattım doscovery hakkındakı seyler bilinsin dıye)
Neyse telefoncular 300 verıyor kamera camımda patlak zaten o halıyle. malum kredı kartına taksıdde yapmıyolar kafamda 2 secenek var ustune 600-700 koyup galaxy grand 2 alabılırım samsung sevmesemde tel hosuma gıttı. dıer alternatıf ıkıncı el g2 alabılırm aynı fıyata. Veya 1000 lıra sınırında baska herhangı bır telefonda olabılır tavsıyelere acıgım fakat ben bulamadm. Acıkcası alacagm tel dıscoveryden performans yonunden dandık olursa zoruma gıder.
bu 2 tel hakkında kullanan bılenlerın goruslerını alabılırmıyım veya baska tel tavsıyesı yapcak olanlar ?