Şimdi Ara

Discovery hala alınırmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yeni liseye geçtim babama akıllı telefon alalım diye laf çıtlatmıştım.Oda bana geldi dedi Sana discovery (16Gb) alalım.Bende biraz araştırayım dedim savsakladım şimdi discovery hala alınırmı.Bide şarj soketi yüzündenmi yoksa telefonmu sıkıntılımı.Lütfen cevap verin çok acil.

• T50 alsin o fiyat araligi bütçeye uygunsa eğer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 729 tl fiyata artık alınmaz bence. T50 veya eylüle kadar harçlığından 150 tl daha biriktir 888 e discovery 2 al. Xperia sp de 800 civarına bulursan alınabilir.

• T50 ve moto g varken alınmaz.

• Artık alınmaz 1 sene önce alınacak telefondu o. Eğer wp istersen lumia 1320 alabilirsin . Veya T50
  • Moto g al
    Not : Diskavri kullanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır alınmaz çok sorunlu telefon onun yerine
    T50
    Moto g de birisini alabilirsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ağustos ve Eylül ayı içerisinde Discovery 2 Çıkacağını söylediler alma.
  • Hepsi ortak donanima sahip ama xperia sp gpu olarak adreno 320 kullaniyor. Bunu dikkate almak lazim.

• Alinir cunku discovery en az 2 sene daha guncelligini koruyacaktir tabiki çin telefonlari tr pazarina girmezlerse

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya arkadaşlar telefon sadece soket yüzündemi yoksa cihaz verilen parayımı haketmiyo diğer konulardada herkez motorola moto g alın yazmış ?Sebebini merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackghost22

Ya arkadaşlar telefon sadece soket yüzündemi yoksa cihaz verilen parayımı haketmiyo diğer konulardada herkez motorola moto g alın yazmış ?Sebebini merak ediyorum

bak benim şarj soketim bozuldu 4 gb telefondu telpa 16 ya çıkarıp tamir edip 20 günde geri yolladı bana göre alınır moto g gibi tipsiz telefon almaktansa
    vallahi paranın üstünde moto g nin resmi olsa bütün paramı bağışlarım
  • Üzme babanı uygun birşey aldır, discovery bu kapsamda uygun olur

• Şarj soketi işi şansına kalmış. Biraz dikkatli kullanırsan biraz da şanslıysan bir şey olmaz. Ben Discovery'i öneririm. T50 falan hikaye. Şarj soketi yüzünden milletin ağzı yanmasa kolay kolay kötülemezlerdi Discovery'i.
  • Discovery 2 var fiyatı 850 TL civarı 100-150 TL daha koyup bunu alabilirsin.

F/P üründür.
  • Çoğunluk discoveryde gibi babama diyorum ozaman olur diye bi 0ını 570 liraya bulmuş (16Gb) Aldırıyorum ozaman ?
  • Bence alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinmaz.Discovery dayanikli süper bit tepefon Barak piyasaya çikmadi çikis amaci fiat performance artik anni fiat data performance telefonlar harken discovery alma mantiksizlik.Bazilari Turk Dior illa Turk markasi istiyorsaniz Casper alin Ida Turk.

• Ya arkadaşlar şu discoverynin şarj soketi dışınde ne sorunu varda bukadar kötülüyorlar merak ediyorum gerçekten ciddi problemleri varsa almam
  • Xperia Sp alabilirsin. Discoveryden kat be kat iyidir. Hem şu 2 sitede fiyatı çok uygun. 789 TL.
    Bizde Uygun
    Limango.com
    Limangoya bugün denk geldim. İlginç sadece Xperia Sp satıyolar.:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DntRx -- 6 Ağustos 2014; 0:53:44 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.