Şimdi Ara

Discovery kullananlar bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi ey dostlar telefonun fiyatına göre sundugu özellikler harika fakat şöyle bi durum forumda okuduguma göre 4 çekirdeğin 4ü birden calısmıyormus 3ü aktif 4.pasif miş bu doğru mu kullanan arkadaşlar?
    2.kamerada pempeleşme var mı?
    3.4gb ile 16 gb arasında fark var mı performans olarak?

• Bildiğim kadarıyla o 4.çekirdek oyunlarda ağır uygulamalarda aktif olur.yani otamatik devreye giriyor diye biliyorum.işlemci frekansı gibi düşün ağır oyunlarda işlemci frekansın yükselir düşük oyunlarda sabit gezer.sanırım 4.çekirdekde ağır oyun ve uygulamalarda aktif oluyor
  • 2. ve 3. soruya bi cevabınız var mı acaba
  • Murowski kullanıcısına yanıt
    4. çekirdek ile ilgili konuyu pek bilmiyorum ama iki farklı cevabı olabilir;
    1) Ya ağır uygulamalarda çalışması için uyur durumda bekletiliyor,
    2) Ya da 'Ayarlar > Diğer > Pil > CPU güç tasarrufmodu' kısmındaki tik işaretli olunca durduruluyor..

Kamerada pembeleşme hala bazı telefonlarda var.. Ama sanırsam geliştirici ayarlarından düzeltme yeri vardı..

Performans olarak etki edeceğini sanmam, ama alan olarak daha çok olduğu için alınması daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

2) Ya da 'Ayarlar > Diğer > Pil > CPU güç tasarrufmodu' kısmındaki tik işaretli olunca durduruluyor..

Kamerada pembeleşme hala bazı telefonlarda var.. Ama sanırsam geliştirici ayarlarından düzeltme yeri vardı..

Performans olarak etki edeceğini sanmam, ama alan olarak daha çok olduğu için alınması daha iyi..

eyvallah cevaplar icin telefondan anlayan biri değilim ama bu modeli çok sevmiştim tam alacaktım edim bi DH ye bakayım valla kurcalayınca o kadar pislik cıkıyor ki insan tırsıyo para bosa gitcek diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murowski -- 27 Kasım 2013; 17:56:34 >

Önemli değil :) Kurcalayınca her türlü teknolojik cihaz için pislik çıkıyor :)
  • valla dostum eskiden kamerası wifi yi bide dokunmatiği olunca alıyorduk :D herşey basitti keşke bu kadar içine girmeyip direkt alsaymısım su telefonu kararsızlık daha kötü :D
    Aynen öyle :-) Valla telefonu hemen aldım hiç karıştırmadım mutluyum :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murowski

quote:

Orijinalden alıntı: Musdi27

eyvallah cevaplar icin telefondan anlayan biri değilim ama bu modeli çok sevmiştim tam alacaktım edim bi DH ye bakayım valla kurcalayınca o kadar pislik cıkıyor ki insan tırsıyo para bosa gitcek diye

haklısın cıkıyor ve muhtemelende paran bosa gıder,genıs bır zamanında ımzamdakı lınkı ıncelemenı hem telefon hemde telpanın muamelesı hakkında fıkır vermesı acısından onerırım,telefon farklı arızalar verıo,hatta tek telefonda combo yaptıgı bıle oluyo..
     Discovery kullananlar bi baksın Discovery kullananlar bi baksın Discovery kullananlar bi baksın

• haklısın cıkıyor ve muhtemelende paran bosa gıder,genıs bır zamanında ımzamdakı lınkı ıncelemenı hem telefon hemde telpanın muamelesı hakkında fıkır vermesı acısından onerırım,telefon farklı arızalar verıo,hatta tek telefonda combo yaptıgı bıle oluyo..

2,,,

Discovery kullananlar bi baksın Discovery kullananlar bi baksın Discovery kullananlar bi baksın

• Bayramdan once arastırdım olu pıksel sorunlarına ragmen cesaret ettım taksdıtle aldım,halada oduyorum halıylen olu pıksel cıkmadı cok sukur dedım,oyunlar falan oynuorum ooo fena dedım bu fıayat aldık ıyıde goturuyo,burası aynen boyle oyunların cogunu ındırme sorunu olmazsa oynuor,dedımkı dusurmedıkce bunu kullanırım ben kasa ultra dandık cunku,en azından bana gore...

neyse kılıf falan arıyoru o sıra bulunmuyor pek,sarj az gıdıo ama batarya oturunca duzelır falan dedım forumları okuyorum oyle denıyor yaa ama bu sure uzamadaı hatta kısaldı gıbı gelıodu ınceden kıllandım ama yersızdır dedım,bır sabah geceden taktıgım sarj sabah dolmamaıstı gecede elektrık kesıldı belkıde dedım,buda fazla ıyımserlıkmıs anladım aynı gun arkadasın sarjı ıle denedım mafıs,ıkı uc sefer sonra duzeldı sonra yıne aynı,servıse gıttık tabı halıylen caaatt para ısteme mevzusu ınceden lafları soktum ama adamlar pıskındı bıldıgın...

kasanın dandıklıgı tamamda,sevısın dandıklıgını allah yasatmasın ,ucretı ıle yaptırdım daha 1 aylık telefonumu soket bılmem nesı falan ıcıne 50 lıra sıkısmıs sanırsam,neyse dedım telefon 700 e gelmıs gıbı sayarım dıye tesellı buldum uc-5 gun sorna telefonun ıcnınde bırsey sallanıomus gıbı takırtı sesı geldı sonra kesıldı servıse saatler sonra ulastım getırın UCRETI MUKABILINDE olabılır bakarız yada garantıye gırıyormu dıye soyledıler...

sokete ıyıce dıkkat ederek kullanmıstım,kırılan bır parca olmadıgına emınım en azından ben kırmadıgıma emınım goturmedım tabıkı,oradakı olu pıksel sıkıntısı yasayan arkadaslarada soylenelerı burda soylemıyorum degmez telpaya bu kadar emek harcamama..

velhasıl kelam telefon fıyatına gore guzel,cok ıhtıyacın altından kalkar,bu fıyata baskadabu ozellıklerı kımse veremez egrıye egrı dogruya dogru,fakat bu kadar kalıtesız malzeme sarjından kulaklıga kasa malzemesıne kadar,servısın bu kadar herseyı garantı dısı saymaya calısması,ılgısızlıgı,telefonun her partısınde bır oncekı sorunun duzeltılıp yenılerının ortaya cıktıgı ve bundan sonra ne cıkacagı tam muamma,ben hala taksıdıgını odedıgım ve aylarca ıdeyecegım telefonu ver ben kullanır yaptırırım dıyen arkadasıma sattım gıttı,bır dahada degıl dıscovery gıbı kalıtesız malzemelı bır telefonu,telpa 800 e ıphone 5 verse yınede dusunmem bile.
    Paylaş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.