Şimdi Ara

Discovery Simkart reset sorunu - yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefonu aldığımdan beri 1 ay olmadı, simkarta arada bir (bazen arka arkaya bazen saatte1 defa) reset atıyor; yeniden pin kodu istiyor sanki sim kartı yeni takmışım gibi gibi. Pil bölümünden gpu kıstlamasını kapattım, herhangi bir güç tasarrufu da açık değil. Sim kartımı da eski deyip 2 defa yenisi ile değiştirdim (vodafone) ama sonuç aynı. Factory mode ta item taraması yaptım sinyal alışında bir problem yok. Bazen arama sonrası pat diye reset atıyor bazen arama yapıyorum arama pat diye kesiliyor hatta çoğu kez arama kesildiği halde aramayı kapat dediğimde arama sonladırılıyor deyip öylece donuyor, ancak programlarda telefon uygulamasını durdur deyip yeniden açtığımda düzeliyor. Çoğu kez uyku modundan uyandırdığımda sim karta reset attığını yeniden pinkodu istediini görüyorum ama bazende ekran açıkken yapıyor. Fakat oyun oynarken mesela yarım saat oynadığım halde bir sim karta reset falan atmıyor. Sorunu bir türlü anlayamadım 2 kere servise gönderdiğim halde sorun yok deyip gönderdiler. Durum can sıkıcı olmaya başladı gerçekten bunun bir çözümü var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkopan -- 10 Şubat 2014; 11:56:25 >

• Hocam aynı sorun bende de yeni çıktı. Yaklaşık 10 aydır sorunsuz kullanıyordum Discovery'yi ama böyle bişey çıktı aniden. Ben güç tasarruf modunu sürekli açık kullanıyorum ve bir aramayı cevapladıktan birkaç saniye sonra telefon resetliyor kendini. Telefon her reset sonrasında sanki yeni SIM kart takılmış gibi 'Yeni SIM kart bulundu' uyarısı veriyor ayrıca.

Geçen hafta 1 TLlik hızlı şarj istasyonlarında dolum yaptırmıştım telefona. Sadece Motorola yazan kısımdaki adaptör micro USB'ydi, onu taktım bende. İstasyonun üstünde şarj esnasında şoklama yapılmadığı, cihaza herhangi bir zararının olmadığı yazıyordu ama sorun bu işlemden sonra başlayınca bundan şüphelendim.

Siz bu sorunu çözebildiniz mi? Pilini değiştirmeyi denediniz mi? Ben SIM karttan da şüphelenmeye başladım. Avea'nın 128K lık normal boyuttaki SIM'ini kullanıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ju1i@~ -- 2 Temmuz 2014; 11:06:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon sorunu
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.