Şimdi Ara

disecq yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.dvb-s kartlar disecq seçer mi?ilk aldıgım zaman hiçbir sorun yaşamadım şimdi farklı bi disecq taktım sadece lnb 1 e hangi uyduyu baglarsan onu görüyo.1 de turksat war 2 hotbird.hotbirdden hiç sinyal yok.sanki baglı degilmiş gibi.o zaman eski disecq ini tak diyebilirsiniz eskisi yok malesef elimde su an.twin lnb kullanıyorum turksatta çok donma wardi kabloyu kendim eklemiştim yetmediği için.artık donma da yok.sadece disecq almam lazım.dvb-s için alabileceğim disecq önerirmisiniz.bu arada kart pinnacle.bi de atv avrupada ve bi kaç kanalda sinyal war fakat görüntü yok..dvbdream ile atv avrupadan görüntü alabildim.progDVB de yok.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 24 Kasım 2006; 21:00:22 >

• Seçer diyenler oluyor ama bugüne kadar şükür bende seçmedi.
    5-10 ytllik ne taktıysam hepsi sorunsuz çalıştı ve de hala çalışıyor.
    Taktığınız Diseqc ile receiverda deneme şansınız varsa bir deneyin o zaman anlaşılır seçip seçmediği.
    ProgDVB de açılmayan kanalları eğer hazır kanal listesi kullanıyorsanız kanalı güncelle diyerek açmayı deneyin yine açılmazsa görüntü ve ses ayarlarından farkli bir codec seçin daha önce denemediyseniz.
  • sagol cvp için.tv de bi sorun yok.pcdeki kabloyu receivera taktıgım zaman turksat ve hotbirdü izleyebiliyorum.ama pc de sadece lnb 1.tv kartının arızalı olması gibi bi ihtimal war mı küçük de olsa.disecq sonuçta pahalı bişey degil.uyumlu bi disecq bulunur herhalde
  • dostum dvb-s kartının markası nedır ve ayrıca program olarak progdvb power ınstall kullan ben skay star2 kullanıyorum ve benım svich secme gıbı problemım olmadı belkı kullandıgın programda sivichte canakları belırlerken bır sorun olmus olabılır yanı (a b c d) senın canak a da takılı ıken sen b secmıs olabılırmısın bence o ayarlarıda bı kontrol et
  • markası pinnacle.lnb1 de turksat war lnb 2 de hotbird.progdvb de 2-3-4 u denemedim.ama 2 de takılı hotbird.niye yapar bu sorunun uyuz oldum?çanaklar yuksekte zaten zor çıkıyorum 2 ye tak olmadı 3 e olmadı 4.başka disecq dene.....ama normal receiverda görüyo hotbird ve turksatı...
  • DOSTUM ONCELIKLE SEN BASKA BIR DVB PROGRAMI KULLAN OLE DENE MESELA SEN PROG DVB KULLANIYORSUN PROGDVB POWER INSTALL INDIRhttp://www.dvbrehberi.com/download/click.php?id=22 VE BU PROGRAMI KURDUKTAN SONRA BIR DENE MUHTEMELEN KULLANILAN PROGRAMDAN KAYNAKLANIYOR OLABILIR DIGERI VE EN KOTUSU SENIN DVB-S KARTIN ARIZALI OLABILIR
  • dostum zaten link verdigin programı kulanmıyorum ve dvb dream.2sinden başkasına alışamadım.daha önce ayarlamıştım kart alızalı değil.sorun disecq de büyük bi ihitmalle.bi sorum olcak.çatıda kablo yetmedi mecbur ek yaptım sinyal kaybı olmaz dedi uyducular.parça ile ek yaparsan daha fazla sinyal kaybı olur dediler.nasıl ek yapmayalıyım?ben normal uçlarını açtım birleştirdim.sonra güzelce bantladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HotBird Diseq Sorun
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ıkı turlude ekleyebılırsın bır tanesı ne derece sorun yaratırsa dıgerıde aynıdır.... senın sorununda aklıma gelen baska bırsey yok sonuc olarak tv'de cekıyorsa ek yerıylen ılgılı o derece bır sorun olmaz haa bır mıktar kalıte kaybın olabılır tv ıle dvb-s kartına gore... genede sen baska bır svich daha dene bu arada konuyu dvb rehberı.comada bır paylas orada bılgısı olan denk gelır muhtemelen artı orada teacher var o kısı sıte sahıbı sanırım onun bılgısı vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: nastayashiTR

sagol cvp için.tv de bi sorun yok.pcdeki kabloyu receivera taktıgım zaman turksat ve hotbirdü izleyebiliyorum.ama pc de sadece lnb 1.tv kartının arızalı olması gibi bi ihtimal war mı küçük de olsa.disecq sonuçta pahalı bişey degil.uyumlu bi disecq bulunur herhalde
    aynı sorun bende de var iki adet disec denedim ikisinde de olmadı..(goldmaster, trident) bu arada tv de denediğimde ikisi de sorunsuz..
  • napcaz o zaman.ben başka disecq denedim bugun next star yine olmadı.tv kartı arızalı diye tahmin etmiyorum.tv kartı alıp da yine devam ederse kafayı yerim.daha önceden hiç sorun yoktu.bi kere çaliştirabildim hem hotbird hem turksatı.ama b i daha sinyal alamadım lnb 2-3-4 den...
  • valla arkadaşlar bende düne kadar sorun yaşamadan izliyordum frekans düşük olsa bile görüntüde herhangi bir aksaklık olmadı.ama dün öğleden sonra bir çanak daha aldım.Eutal Satw3 e çevirttirdim.sorun yoktu.kabloyu bilgisayara taktıktan sonra tüm yayınlarda Turksat,Hotbird,Eutal sat ta izlerken sorun yaşamaya başladım. yayını izlerken sinyal gidiyor 1-2 saniye sonra isnyal eski haline geliyor.nedendir anlamadım.codek sandım ilk başta yeniden yükledim.olmadı.ss2 driverlerini yeniden yükledim olmadı.plug in pro dvb yi yükledim yine olmadı.yayınları kesilerek izliyorum.acaba eutal satı takınca mı bi dengesizlik oldu.yardım ederseniz sevinirim.
  • sanırım diceq ayarlarında sorun var.
    1-turksat 1c
    2-hotbird
    3-Eutalsat w3 takılı

disecq yardımm
     disecq yardımm
     disecq yardımm

bunlar doğru mu acaba arkadaşlar?

• walla ben yoruldum çatıya çıkıp 1-2 ,1-3,1-4 ...vs.kart mı arızalı disecq mi arızalı anlayamadım gitti.gidip başka tv kartı alıcam sorun yine olursa boşuna almış olucam.yakın çevremde pc de dijital yayin izleyen yok.bi pazar günüm tatil onu da damda geçiriyom.piyasada tuneri iyi olan kart taviseye edermisiniz düşük srlerde sorun yaratmayan?aklıma yatan skystar war bi de avermedia dvb-s pro.pinnacle gibi üzerinde görünürde tuner yok o yuzden hiç alasım yok.pinnacle war su an düşük srlerde sorunlu.
  • bende en son taktığım eutal satı kaldırıcam ne yapim boşuna kurdurdum.ne güzel izliyodum.onu taktıktan sonra hata vermeye başladı.
  • merhabalar.2-3 tane farklı disecq denedikten sonra da sorunum çözülmezse tv kartını değiştiricem.forumda skystar 3 ile ilgili topic war ama bilgi degil yok firma önce kötülemiş sonra aynı isimde ürün vss.... bunlar degilde kart alınır mı alınmaz mı o önemli.hepsiburada.com da war.kartın tuneri gerçekten de iyi mi?skystar2 v.2.6 d çok iyi kart olabilir.ama yeni teknoloji almak varken neden skystar 2 alayım.yok skystar 2 skystar 3 den kaliteli ve tuneri daha iyi diyosanız skystar alayım.başka kart tavsiye de edermisiniz.tuneri iyi olsun düşük srlerde sorun yaratmasın başka bişey istemyiroum.sagolun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastayashiTR -- 27 Kasım 2006; 11:00:45 >
  • ben averin kendi programında sorunu çözdüm ama prog dvb ısrarlar disec 1 e takılanın dışındakini tanımıyor
  • Allahıma şükür ben çözdüm.alt dvbye minnettarım çünkü bana bi hata verdi disecq 1.0 not supported by driver or by hardware.burdan anladım ki sürücülerde bi hata war daha önce demeiştim ama sadece driver kurulsun diyodum.bugun full kurdum.kendi programında hotbird ve turksatı buldu.progdvb yi kurdum onda da sorun yok.driverlerı kurun disecqden degil bürçok kullanıcının sorunu.3 tane disecq takmıştım farklı olmamıştı.inşallah herkesin sorunu hallolur..
  • aldıgımdan beri hiçbir zaman kendi programını kurmazdım sadece driverını kurardım pinnacle pctv satın.sonra progdvb veya dvbdream.şimdi neden boyle oldu anlamadım.inşallah herkesin sorunu çözülür.her yolu deneyim bence.eger 2.disecq i değiştirip de sorun warsa hala oyle kaliteli switch filan almayın.ben yarın sipariş vercektim bugun olmasaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.