Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 1 saate yakın oynadım beğendim bende bioshock tadı aldım. Çıkıp girdiğimde ise autosave yapmadığını gördüm baştan başlayacaz şimdi
  • arkadaşlar bu şehirdeki insanlara ne oluyor yav? böyle birden zombiye dönüşmeler filan. virüs kapmış bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gamer_1903

ooohh indirin indirin biz de para biriktirelim ama geç olsun orjinal olsun orjinal forever

aynen
  • Autosave yerine neden F5 kullanmıyorsunuz?

F5 ile quick save özelliği var. F9 quick load.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

arkadaşlar bu şehirdeki insanlara ne oluyor yav? böyle birden zombiye dönüşmeler filan. virüs kapmış bunlar.

Şehirde veba salgını var, çok kanlı ve cesetli bir şekilde oynarsan salgın daha da ilerlemeye başlıyor cesetler ve fareler yüzünden.
  • Tepeden atlayarak hangi tuşla assasin yapıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Tepeden atlayarak hangi tuşla assasin yapıyoruz?

Havadan adamların üzerine düşerken mouse a tıklıyacaksın, hedefe yaklaşınca zaten işaret çıkıyo çok kısa bir süreliğine. Tamamen zamanlama meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

quote:

Orijinalden alıntı: JaSoN_

arkadaşlar bu şehirdeki insanlara ne oluyor yav? böyle birden zombiye dönüşmeler filan. virüs kapmış bunlar.

Şehirde veba salgını var, çok kanlı ve cesetli bir şekilde oynarsan salgın daha da ilerlemeye başlıyor cesetler ve fareler yüzünden.

yav perkleri güzel dağıtamadım heralde ben. sürekli farkediyorlar. mühimmat çok kısıtlı ayrıca. para sıkıntım var. oyun bitecek daha asaslık yapacam ben
  • 3 bölüm bitirdim daha farkedilmedim, kimseyi de öldürmedim :) Hem çok kullanmadığımdan hem de her yeri araştırdığımdan hiç mühimmat/para sıkıntısı da çekmedim( ana bina harici satıcılar sizi kazıklıyor, upgrade dizaynları dışında bir şey almayın onlardan) Daha hiç iksir bile kullanmadım öyle diyeyim.

Biraz sabırlı olmak lazım sinsilik için, planlama yapacaksın biraz, sürekli kontrol edeceksin sağı solu. Bayılttığın(veya öldürdüğün) kişileri iyi saklayacaksın. Öldüreceğim illa dersen, farkettirmeden öldürdüklerini kül eden özellik var yararlı olur. Hatta geliştirince herkesi kül ediyor öldürünce :)

Büyülere pek bakmıyor aslında. Sadece Dark Sight ve Agility e versen yeter. Zor durumlar içinde Time Bend ve Blink güzel oluyor. Possession ile alternatif yollar bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 12 Ekim 2012; 13:18:24 >
  • Yalnız yapay zeka inanılmaz kötü, en zorda oynuyorum güçlü vurmaktan başka etkilerini görmedim 2 metre yanındaki adamı öldürüyorum fark etmiyorlar, blink özelliğide oyunu aşırı derecede kolaylaştırmış..
  • delirecem ya. bu grafik nedir hacı.oyuncu modellemeleri fos. hiç grafik arıyan birisi değilimdir oyunlarda,senaryo üst planda tutarım ama herhalde beklentim yüksekti ki rahatsız oldum ilk kez grafikten. son grafikte oynuyorum malesef fos.

türkçesi acil lazım bu arada.
  • Gizli ilerlerseniz bir kere bile can veya mana iksiri kullanmanıza gerek kalmaz.

Mermi veya ok da kullanmadım henüz. Sadece bıçağım, blink ve dark vision skill'im.
  • Oyun bildiğin Thief olmuş, bol miktarda da Bioshock serpiştirilmiş, pek de leziz olmuş. Millet grafik falan diyince açıkçası şüphelenmiştim ama gayet yeterli grafikleri var. Bazı oyunlarda en üst düzey grafikleri arıyor insan ama önemli olan mevcut grafiklerle ortamı yoğun bir şekilde size aşılaması. Dark Souls da bunu başarmıştı, Dishonored da gayet başarmış.

En zor seviyede sessiz sedasız ilerliyorum şimdilik. Hatta işimi kolaylaştıracak upgradeleri bile almamayı düşünüyorum ki iyice zorlasın. Çünkü oynadığım süre boyunca bir Thief kadar zorlamadı.

9/10 puanımdır ve PC için Dark Souls ile birlikte GOTY adayım oldu şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 12 Ekim 2012; 14:44:09 >
  • oyuna dün baktım grafikleri falan mükemmel ama borderlands 2 yi bitirmeden başlamıycağım
  • autosave sorunundan ötürü kürek değişimi yaptım lakin save dosyası uçtu o kadar çabalayıp her yeri didik didik etmiştim bi yöntemi yok mu bunun c:/kullanıcılar/xxx/appdata/local da olması gerekiyormuş save dosyası orada da yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: FerrisClyne

autosave sorunundan ötürü kürek değişimi yaptım lakin save dosyası uçtu o kadar çabalayıp her yeri didik didik etmiştim bi yöntemi yok mu bunun c:/kullanıcılar/xxx/appdata/local da olması gerekiyormuş save dosyası orada da yok

C:\Users\neophron\AppData\Local\SKIDROW\205100\Storage

C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage
  • ben pek beğenmedim oyunu nedense belki ingilizce bilmediğimden belki skills lerini çözemediğimden.gizlilik unsuru oyunda çokta ön planda değil pot olduktan sonra her türlü alıyorum karşımdakini daha öldürmeden bıraktığım adam yok.
  • Oyundaki şehirin havası nedense bana londranın çok eski zamanlarını anımsatıyor, bildiğim kadari ile oyun başka bi evrende geçiyor aslında
  • Bitiren birisi konuyu spoiler içine alarak açıklayabilirse çok sevinirim, ingilizcem zayıf olduğu için konuya fazla hakim olamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halısakal

quote:

Orijinalden alıntı: FerrisClyne

autosave sorunundan ötürü kürek değişimi yaptım lakin save dosyası uçtu o kadar çabalayıp her yeri didik didik etmiştim bi yöntemi yok mu bunun c:/kullanıcılar/xxx/appdata/local da olması gerekiyormuş save dosyası orada da yok

C:\Users\neophron\AppData\Local\SKIDROW\205100\Storage

C:\ProgramData\RELOADED\RLD!\205100\storage

teşekkürler program datadaymış

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.