Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyunun grafikleri gayet iyi bence benim için bu sene çıkan en iyi 2 oyundan birisi diğeride borderlands 2

• oyuna yeni başladım ancak kalp gibi olan aletin islevini anlamadım ne işe yarıyo arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nettlethrone

oyuna yeni başladım ancak kalp gibi olan aletin islevini anlamadım ne işe yarıyo arkadaşlar

oyunda upgrade yapmamızı sağlayan rune ve bone ların yerlerini gösteriyor, ayrıca insanların üzerine gelip sağ tık yapınca düşüncelerini söylüyor..
  • Oyunun sonundaki müzik çok iyi.

• DishonoredEngine.ini'yi fazla kurcaladığımdan mıdır nedir, gölge hataları oluşmaya başladı.
    Bazı bina/duvarlara yaklaştıkça ortaya çıkıyor. Örnek resim aşağıda..

Yedeklemeyi unutmuşum.
    DishonoredEngine.ini'nin modsuz halini upload edebilecek var mı?

Ayar dosyalarının yolu: "C:\Users\"Kullanıcı Adı"\Documents\my games\Dishonored\DishonoredGame\Config"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 13 Ekim 2012; 17:09:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DRACON1C

DishonoredEngine.ini'yi fazla kurcaladığımdan mıdır nedir, gölge hataları oluşmaya başladı.

Yedeklemeyi unutmuşum.

Ayar dosyalarının yolu: "C:\Users\"Kullanıcı Adı"\Documents\my games\Dishonored\DishonoredGame\Config"

al hocam kurcalerken yedek alırsan daha iyi olur

http://www.upload.gen.tr/d.php/www/wz14iyds/DishonoredEngine.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

DishonoredEngine.ini'yi fazla kurcaladığımdan mıdır nedir, gölge hataları oluşmaya başladı.

Yedeklemeyi unutmuşum.

Normalde bu tür şeylere dikkat ederim de, bu sefer dalgınlığıma gelmiş hehalde.
    Sağ ol dostum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

Yedeklemeyi unutmuşum.

Normalde bu tür şeylere dikkat ederim de, bu sefer dalgınlığıma gelmiş hehalde.
    Sağ ol dostum.

Rica ederim genelde bende pek anlamasamda kurcalarım merak işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhpsody

Oyunun sonundaki müzik çok iyi.

oyunu bitirdim bende onu arıyacaktım şimdi
    sağolasın

• arkadaşlar bunu save dosya yeri nerde acaba oyun savelenip loadlanıyor ama save dosyası klasorü lazım bana hem masa üstü hem laptopta oynadıgım için alıp ordan devam edecegim.bana acil cevaplarsanız sevinirim.
  • Hikayesi çok iyi olmuş oyunun
    3 tane son var spoiler içinde yazıyorum

Bana High Chaos sonu geldi herkesi öldürdüm önüme çıkan. Corvo'nun bir canavara dönüşünü , bir katile dönüşünü gördüm aynı şekilde Emily'de ... Örnek aldığı kişi bendim
    Diğer sonu izlediğimde için çok kötü oldu , ben ne yaptım dedim , oyunu baştan oynama isteği geldi ...https://www.youtube.com/watch?v=ws61PaCattg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 13 Ekim 2012; 18:13:04 >

• Oyun son zamanlarda oynadığım en iyi oyunlardan, özelliklerin kullanımını falan daha kolay ve kullanışlı yapsaymışlar oyunu hiç sıkılmadan 100 kere bitirebilirdim.

Daha oyunun ilk kısmındayım, elektrikli kapıları geçtiğimiz yerde. elimden geldiğince sessiz sakin ve adam öldürmeden ilerliyorum.

Oyunun tek kötü yanı özelliklerin nasıl kullanıldığı olmuş, başka da negatif bir tarafını görmedim. Keşke hepsini önce seç sonra akifleştirden ziyade ufak ufak tuşlara atayabilseydik( bu varsa da ben göremedim, affola) Kalp işi ap ayrı olmuş, sırf meraktan her önüme gelen adama kalbi tutup tıklatıyorum.

Bunun dışında grafikler ve senaryo çok çok iyi , hele hele o grafikler adeta çizgi roman havası katıyor bence oyuna, sanki oyun oynamıyoruz da çizgi romanın baş karakterini yönetiyoruz.
    Oyun asla tekdüze olmuyor. Son zamanlarda oynadığım ve beni kendine bağlayan nadir single playerlardan, bu hissi bir de Deus Ex Human Rev. 'da almıştım.

• Vuuhuuuu. Bioshock'tan Half Life'a her şey var bu oyunda !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archangel™

Hikayesi çok iyi olmuş oyunun
    3 tane son var spoiler içinde yazıyorum

Bana High Chaos sonu geldi herkesi öldürdüm önüme çıkan. Corvo'nun bir canavara dönüşünü , bir katile dönüşünü gördüm aynı şekilde Emily'de ... Örnek aldığı kişi bendim
    Diğer sonu izlediğimde için çok kötü oldu , ben ne yaptım dedim , oyunu baştan oynama isteği geldi ...https://www.youtube.com/watch?v=ws61PaCattg

Oyun çok eğlenceli. Hem gizlilik hem de aksiyon birlikte güzel harmanlanıyor. Her ne kadar sevmediğim insanlık dışı yaratıklar olsa da zevk alarak bitirdim. Keşke biraz daha uzatabilselerdi.

Ben de kötü son ile bitirdim ve tam istediğim şekilde bitti. Kim varsa biçtim. Cadıya yedirdim. Önüme gelen her sivili öldürdüm. Heleki şu parti bölümünde içeride kim varsa mefta idi. Resmen yeni bir çığlık filmi çektim.

• grafikler bana tırt geldi arkadaslar ozellikle adamların yuz grafikleri varmıdır buu duzeltebilecek bir mod
  • oyun güzeldi zevkle bitirdim ama Bioshock kadar hikaye derinliği bulamadım oyunda. GOTY ye aday olabilir ama kazanma şansı bana göre biraz az. zira daha çıkacak oyun çok ve Dishonored'ın işi zor bence.
  • Yardımınız lazım arkadaslar bu sahnede bayıltmam gerek ama öldürüyorum nedense ?

• Ne çabuk bitti yav, daha yeni yeni ısınıyodum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Yardımınız lazım arkadaslar bu sahnede bayıltmam gerek ama öldürüyorum nedense ?

ctrl e basılı tut kılıçla vurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bladeburak

Yardımınız lazım arkadaslar bu sahnede bayıltmam gerek ama öldürüyorum nedense ?

bayıltıp gösterilen yere doğru taşıyacaksın.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.