Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu 2 defa bitirdim iki farklı sonla gerçekten çok iyi kurgulanmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hiç kimseyi öldürmeden ve hiç fark edilmeden bitirdim oyunu. Çok zevk aldım ama genel olarak kolaydı özellikle runelerle güçlendikten sonra ve bot upgradinden sonra.

Granny Rags'ı Susan Sarandon seslendirmiş bu arada, çok da güzel etmiş :)

Oyunun baya bir sonuna yaklaştım ben de, hiç farkedilmeden, kimseyi öldürmeden ve tüm rune ve bone charm'ları toplayarak, kasaları açarak (ki gözden kaçırmadığıma inanıyorum). Oyun kolaylaşmasın diye upgradeleri de mümkün olduğunca kısıtlı tuttum, deli gibi para ve rune biriktirdim, ucuza bırakırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Hiç kimseyi öldürmeden ve hiç fark edilmeden bitirdim oyunu. Çok zevk aldım ama genel olarak kolaydı özellikle runelerle güçlendikten sonra ve bot upgradinden sonra.

Granny Rags'ı Susan Sarandon seslendirmiş bu arada, çok da güzel etmiş :)

Oyunun baya bir sonuna yaklaştım ben de, hiç farkedilmeden, kimseyi öldürmeden ve tüm rune ve bone charm'ları toplayarak, kasaları açarak (ki gözden kaçırmadığıma inanıyorum). Oyun kolaylaşmasın diye upgradeleri de mümkün olduğunca kısıtlı tuttum, deli gibi para ve rune biriktirdim, ucuza bırakırım.

Vallah ben gerektiği yerde gizleniyorum sıkıldığımda kapışıyorum. Elemanların saldırmada ki yapay zekası hayli iyi. Sağdan soldan girişiyorlar bekleme felan da yapmıyorlar. AC gibi değil mesela. En zorda oynuyorum kalabalık olduklarında zorluyorlar. O yüzden teker teker alıyorum kamilleri.

Ben oyunun netten çektim. Save'de sorun var sanırım. Kayıt ettiğin yerden başlamıyor her zaman.

• Ben en zorda oynadım üstelik, ilk görevde güzel zorlanmıştım ondan biraz verdim upgradelere ama ondan sonra da hiç zorlanmadım. hele botları sessiz yapan upgradi almayın hiç, adamların arkasından depar atarak geçebiliyorsunuz.
    Üstelik son 2-3 bölümde gayet kolay ve kısa geldi ama olsun zevk alarak oynadım, Dark sight ta biraz fazla vakit geçirdim ondan normal görüşüm biraz değişti bu sıralar.

Savelerde problem yok aslında sadece quick save leri sadece quick load ile çağırabiliyoruz, tek sorun bazen save etmemesi tuşa bassak bile. Sağ alt köşedeki çarkları görmediğiniz sürece save etmiyor oyun.
  • şu grafik kavgasını abartmayın artık bende çok eski bir oyuncuyumdur ama grafik gelişimini ve arayan oyuncuları hiç bir zaman gereksiz göremem , tüm video oyunlarında bu gelişim şart tabi atmosferi tamamlayacak nitelikte , yoksa ilk crysis gibi bas grafiği sistem pişsin , gerisini koyverden bahsetmiyorum
  • Arkadaslar ilk bolumu bitirdim bu hapisten kaciyoruz sonra bota binip adamin biriyle bulusuyoruz ordayim bu buyu olaylari fln ne zaman basliyor nerden aliniyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahcoo

Arkadaslar ilk bolumu bitirdim bu hapisten kaciyoruz sonra bota binip adamin biriyle bulusuyoruz ordayim bu buyu olaylari fln ne zaman basliyor nerden aliniyor?

Şehre ilk görevine gitmeden önce veriliyor...
  • Bitti. Çok çabuk bitti yahu daha yeni ısınmaya başlamıştık. Tadı damağımda kaldı resmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soul Fire*

grafiği kafaya takanlar daha yeni yetmeler
    ahh eski seneler ne güzel wolfeinstein 3d vardı o zamanlar grafik ne demek bilmezdim
    arcade salonlarında azmı sabahladım bee

Bunlar Mustapha (Cadillacs and Dinosaurs oyunu) ne demek bilmezler...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: *HardCore*

Bitti. Çok çabuk bitti yahu daha yeni ısınmaya başlamıştık. Tadı damağımda kaldı resmen

Hocam baştan başlayıp farklı yöntemlerle oyunu bitirebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 15 Ekim 2012; 17:31:25 >
  • bu nvidia inspector nasıl bir programdır yahu , bir ayarlar yaptım dishonered oyunu cozuttu , geri çevirmeye çalıştım ayarları ama ordaki profilden dishonered i seçip default yapmadan düzelmedi , şimdide tam düzeldimi bilmiyorum kıllandım

neyse uğraştım baya ama deydi o uyuz kırıkları yok ettim :)

Dishonored (2012) PC Ana Başlık

nvidia inspector
    Dishonored (2012) PC Ana Başlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evohan -- 15 Ekim 2012; 23:40:44 >

• An ititbarı ile oyunu bitirdim.Bence oynamaya değer her ne kadar eleştri alsada...Hikayesi güzeldi ve sürükleyiciydi.
  • grafik ayarlarındaki fov ne işe yarıyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkaydj

grafik ayarlarındaki fov ne işe yarıyor ?

FoV: Field of View

Senin görüş açını daraltıp genişletir.
  • Ayrıca eleman güzel bir kombo yapmış.

• Ortalama ikişer dakikalık anime serisi.

http://vimeo.com/50153596 - Chapter 1
    http://vimeo.com/50161908 - Chapter 2
    http://vimeo.com/50161907 - Chapter 3

• Beyler golden cat anahtarını nereden bulacağız. (3. bölüm)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

Beyler golden cat anahtarını nereden bulacağız. (3. bölüm)

O viski fabrikasındaki amcamız sana git bi yerden bi belge al diyor onu alıp geliceksin o vericek sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ayrıca eleman güzel bir kombo yapmış.

Çok iyiymiş sahiden.

Okuduğum kadarıyla, bazı arkadaşlar bu tarz öğeleri abartılı buluyor; bir nevi oyunun ruhuna tecavüz algılıyor. Evet videoda da gördüğümüz üzere oyunu kolaylaştırdığı bir gerçek fakat basitleştirmiyor, bu önemli. Oyuna görsellik (estetik de diyebiliriz) katmadığını iddia edemeyiz. Artı, oyunun oynanabilirlik gücünü gösteriyor; ister sessiz ister videodaki gibi görsel açıdan şölensi bir katliama imza atarak ilerleyebiliyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.