Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SercaN__

quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

Beyler golden cat anahtarını nereden bulacağız. (3. bölüm)

O viski fabrikasındaki amcamız sana git bi yerden bi belge al diyor onu alıp geliceksin o vericek sana.

Teşekkür ederim arkadaşım.
  • beyler bu distillery dicrictde oynadım oynadım save yapıp çıktım şu binadaki 2 adamı öldürdükden sonra sonra yine en başa glemiş kayıklı bölüme oynama hevesim kaçtı zaten çok zorlaıd bölüm save dosyası olan varsa yada bilen birisi
  • SAveleyip çıktıktan sonra continue last game dediğinizde bölümb aşından alıyor genelde. Load gameden girerseniz sorun kalmayacaktır. Quick save dosyasıda tek olduğu için bazen sorun çıakrtabiliyor. İlk quick save yaptığınız tarih ve saat gözüküyor ama son yaptığınız save geçeri. Eski save diye ordan girmemezlik yapmayın.
  • Grafiklere hiç takılmıyorum, fantastik ve güzel bir oyun olmuş.
  • İlk sefer herkesi doğrayarak bitirdim, şimdi fazla kişi öldürmeden (max 2-3) gidiyorum. Oyun harika olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatal1ty. -- 17 Ekim 2012; 19:06:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün bölümleri never detected ve 0 kill tiklerini alarak bitirdim, harika oluyor tavsiye ederim :) Pozeşın yapmaya üşenmeyin çok yararlı, rewire tool hep bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ayrıca eleman güzel bir kombo yapmış.

adam çozmuş

• Oyun güzel oldukça ilerledim kimseyi öldürmemeye kararlıydım vageçip haritada düşman olmayan npcler dahil herkesi temizleyerek gidiyorum .

Oyunun grafikleri Half Life 2 tadında bu motoru bu görüntüye çevirmeye uğraşacaklarına half life 2 motoru lisanslayıp + iyi bir yapay zeka yazsalardı çok daha iyi olurdu.Hem açık alanlarda zorlanmazlardı ,animasyonlar ve fizik motoru daha iyi olurdu .Bu hali de iyi kötü değil oyun dinamikleri iyi ama şehir boş.İkinci oyunu çıkarsa çok daha iyi olabilir.
  • mrb arkadaşlar. dishonored nette bir sürü farklı versiyonu var. SKIDROW, RELOADED, 3DM ve PROPER... bu sürümlerden hangisi daha stabil?
  • Oyunu iyi sonda bitirmek için kimseyi öldürmemiş olmamız ve hiç fark edilmememiz mi gerekiyor yoksa chaos derecesine göre mi belli oluyor.
  • şu oyunu grafigiyle elestirenler sallamak gibi olmasin ama eminim son nesil oyuncu arkadaslardir..karikatur havasini begenmeyebilirler ama grafikler kotu demek kufur olur bu oyuna..

(belki de gtx580 i olup arada fark olmali ben herkesden daha iyi seyler gormeliyim!! zihniyeti de olabilir..)

Oyunun grafikleri harika..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu bitirenler acaba ortalama kaç saatte bitirdiklerini yazabilirlermi?
  • yorumlardan anladığım kadarıyla oynanılabilir bir oyun can sıkıntısına deneyelim bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Oyunu iyi sonda bitirmek için kimseyi öldürmemiş olmamız ve hiç fark edilmememiz mi gerekiyor yoksa chaos derecesine göre mi belli oluyor.

Ben ikinci sefer oynuyorum şu an. İlk seferde çoğu bölümü biçilecek ne kadar adam varsa biçerek geçtim. Tabi elektrikli cihazları, şu elektrikli bariyerleri ve sensörlü roket kulelerini sıklıkla kendi lehime çevirerek de çok adam aldığım oldu. Yalnız, suikastçilerin lideriyle, oyunun son bölümünde karşılaştığım kardeş katili Lord Pendleton'ın canını bağışladım. Bunların etkisiyle midir nedir benimki iyi sonla bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KFK

quote:

Oyunu iyi sonda bitirmek için kimseyi öldürmemiş olmamız ve hiç fark edilmememiz mi gerekiyor yoksa chaos derecesine göre mi belli oluyor.

Ben ikinci sefer oynuyorum şu an. İlk seferde çoğu bölümü biçilecek ne kadar adam varsa biçerek geçtim. Tabi elektrikli cihazları, şu elektrikli bariyerleri ve sensörlü roket kulelerini sıklıkla kendi lehime çevirerek de çok adam aldığım oldu. Yalnız, suikastçilerin lideriyle, oyunun son bölümünde karşılaştığım kardeş katili Lord Pendleton'ın canını bağışladım. Bunların etkisiyle midir nedir benimki iyi sonla bitti.

Evet, çoğu kişi oyundaki mantığı şöyle zannediyor.
    Bölümleri bitirmek için;
    1. yol var
    2. yol
    3. yol
    4
    5

Ve bu yolların hepsi aynı kapıya çıkıyor. Hayır işte aynı kapıya çıkmıyor.

Yani hikayeye kendimiz şekil veriyoruz. Bu da dishonoredin en güzel kısmı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Swift. -- 18 Ekim 2012; 14:42:00 >

• quote:

quote:

quote:

Bölümleri bitirmek için;
    1. yol var
    2. yol
    3. yol
    4
    5

Oyun gerçekten güzel. Beklentileri tam anlamıyla karşılamadı belki ama bu haliyle de keyifle oynanıyor. İkinci defa oynuyorum ve kesinlikle en büyük eksiği şehrin bomboş olması. Keşke bütün görevler geceye koyulsaydı, şehrin boşluğuna zekice bir kılıf olurdu. Enfeksiyonlu hastalar yerine ıssız mıntıklara da birkaç sarhoş serpiştirdin mi tamamdır.

• Splintercell ve Thief gibi oyunlar gizlilik üzerine çıkıp kendi oyun motorlraıyla bu şekilde övünüyorlardı .ben "Dishonored" da daha fazla saklandım hatta hiç yapmayacağım bir şekilde bir kere çöp kutusuna girip kapağını bile kapattım npc'ler görecek diye

Eksileri :

Şehir oldukça boş,
    Hikayede yan görevler az.
    Outsider'a çok daha iyi rol verilebilird,konuşmalar daha uzun tutlabilirdi ve oyuna bir şekilde daha aktif koyulabilirdi.
    Büyüler daha doğrusu "rune " ile gelen güçler level II 'de kalıyor keşke daha fazla çeşitli ve daha yüksek seviye olsaydı.

Artıları :

NPC'ler oldukça zeki,köpekleri bağırdığında ne oluyor diye koşturup uzun süre etrafı kolaçan ediyor.
    Son öldürme animasyonları çok çok iyi
    Ceset saklama çok iyi kotarılmış
    Büyüler oyun dinamiğine mükemmele yakın hale getiriyor
    Hikayedeki neredeyse bütün karakterler görev verenler de dahil öldürülebiliyor.Çok az istisna var.
    Senaryo,harita ve güçler oyuna çok fazla seçenek koymuş istediğiniz gibi ilerleme lüksünüz var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 18 Ekim 2012; 20:15:28 >

• güzel güzel kanalımda oynadıgım videolar var ordan ızleyebılırsınız oyunu
    youtube.com/thepersica
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bölümleri bitirmek için;
    1. yol var
    2. yol
    3. yol
    4
    5

Oyun gerçekten güzel. Beklentileri tam anlamıyla karşılamadı belki ama bu haliyle de keyifle oynanıyor. İkinci defa oynuyorum ve kesinlikle en büyük eksiği şehrin bomboş olması. Keşke bütün görevler geceye koyulsaydı, şehrin boşluğuna zekice bir kılıf olurdu. Enfeksiyonlu hastalar yerine ıssız mıntıklara da birkaç sarhoş serpiştirdin mi tamamdır.

Cevaplar için teşekkürler bende kesin ikinci kez oynayacağım ama benim merakım ben bir ilk bölümde baya bir adam kestim sonra sakince ilerlemeye başladım chaos derecesi low da ama her bölümde bir kez fark etti düşmanlar beni acaba iyi sonla bitirme şansım var mı ?

• Az önce bitirdim oyunu son bölümler biraz zorladı oyun çok güzeldi...

oyunun artıları

+Yapay zeka müthiş adeta gerçek bir insan gibi hareket ediyorlar
    +suikast yaptığımız adamlar oyuna renk katmış ve öldürüldüklerindeki efektler çok güzel
    + ilerleyiş bize bırakılmış ve farklı şekillerde ilerlenebiliyor

oyunun eksileri

ben göremedim gayet güzeldi sonuç olarak bo bir oyun değil Tam bir sanat eseri
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.