Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: neo1209

Az önce bitirdim oyunu son bölümler biraz zorladı oyun çok güzeldi...

oyunun artıları

+Yapay zeka müthiş adeta gerçek bir insan gibi hareket ediyorlar
    +suikast yaptığımız adamlar oyuna renk katmış ve öldürüldüklerindeki efektler çok güzel
    + ilerleyiş bize bırakılmış ve farklı şekillerde ilerlenebiliyor

oyunun eksileri

ben göremedim gayet güzeldi sonuç olarak bo bir oyun değil Tam bir sanat eseri

Bende az önce bitirdim

-Leri oynanıs süresi cok az geldi bana
    -Son bölüm cok vasat yani kızı kurtardıgımda daha yeni bölüm icin enter a basarken bir baktm oyun bitmiş.

Geri kalan herşey güzel ve farklıydı

• Arkadaşlar daha yeni bitirdim. gerçekten mükemmel bir oyun. oyunun senaryosuna direk etki edebiliyorsunuz. adamlar yapmış arkadaş

• Soyle 800 mb-1.2gb seviyesinde bir patch ya da ek paket gelirse oyunu cok iyi toparlarlar bence ama oyun kisa diye ek paket gelir mi, tereddutteyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes oyunun kısalığından bahsediyor ama oyun çıkmadan, yapımcılarla yapılan ropörtajlarda oyunun ortalama 20-22 saat oynama süresinden bahsetmişlerdi.
  • Şöyle bir video yaptım. Oyun hakkında fikir sahibi olmak isteyenlere belki fikir verebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Herkes oyunun kısalığından bahsediyor ama oyun çıkmadan, yapımcılarla yapılan ropörtajlarda oyunun ortalama 20-22 saat oynama süresinden bahsetmişlerdi.

Benim oyun oldukça uzun sürdü. En zon seviyede hem hiç yakalanmamak, hem kimseyi öldürmemek, hem de bütün ara görevleri yapıp bütün charm ve rune'ları toplamak 20 saate yakın sürebiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Oyunu bitirenler acaba ortalama kaç saatte bitirdiklerini yazabilirlermi?

18 saat sürmüş, her yere girdim, her şeyi yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 19 Ekim 2012; 17:23:50 >
  • 22-23 saat bir oynanış süresi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

Ayrıca eleman güzel bir kombo yapmış.

adam katliam yapmış yahu şu makinelerin içinde adamları öldürmek çok zor ama adam bu konuda çok alıştırma yapmış herhalde bir kaç hamlede götürüyor valla

Oyunu az önce bitirdim şunu söyleyebilirim ki en çok konuştuğunuz iş yaptığınız adamları bile öldürebiliyorsunuz.

Örnek :Samuel mefta oldu benim tarafımdan oynarken

Oyun çok çok iyi.Oynamaynlara tavsiye ederim.

• ben eğlencesine öldürüyorum, çok sessiz ilerleyince eğlencesi kalmıyor bana göre, bende sırf pislik olsun diye devriye atan korumaları öldürüyorum, bazen hiç düşünmüyorum şurdan atlayayım geçeyeyim diye, pistol veya blinkle giriyorum 3'er 5'er
  • DLC istiyoruk!!!
  • Beyler buyrun Dishonored video inceleme, iyi seyirler dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Katıksız Manyak!

DLC istiyoruk!!!

aynen. arkaneye duyrulur
  • Çok çabuk bitti oyun. Umarım dlc filan gelir.
  • İki farklı şekilde bitmesi güzel olmuş.
    edit:bitişteki müzik tam oturmuş.

Açıkçası Emilyi kurtaramadığım için üzüldüm bi an sonra farklı yolla deneyince alternatif bir son daha olduğunu gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConradPwned -- 20 Ekim 2012; 15:00:46 >
  • güzel oyun acıkcası ama daha ilk bölümde kaldım.şimdi benin anlamadığım bi görevin olur gidersin yaparsın ama bunda görev içinde görev sanki inception yani.youtube den oynanış videolarına bakıyorum adam tamamen benden farklı bir görev yapıyor.tamamen adam öldürmeden görünmeden oynuyorum fakat mümkün değil.bidefa görev bu adamı öldürmemi istiyor yahu nasıl öldürmeden geçebilirimki.bu adamı öldürmek içinde 10 tane guard ın arasına girip öldürmem lazım,yani 10 guardıda öldürcez.tek kişide değil.anlamış değilim yani
  • niye öldürmek için uğraşıyorsnunz ki gizli gizl gidin
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberone_0

güzel oyun acıkcası ama daha ilk bölümde kaldım.şimdi benin anlamadığım bi görevin olur gidersin yaparsın ama bunda görev içinde görev sanki inception yani.youtube den oynanış videolarına bakıyorum adam tamamen benden farklı bir görev yapıyor.tamamen adam öldürmeden görünmeden oynuyorum fakat mümkün değil.bidefa görev bu adamı öldürmemi istiyor yahu nasıl öldürmeden geçebilirimki.bu adamı öldürmek içinde 10 tane guard ın arasına girip öldürmem lazım,yani 10 guardıda öldürcez.tek kişide değil.anlamış değilim yani

Yan görevler hariç ana görevlerde kimseyi öldürmeden ilerlemen mümkün sadece etrafı araştırman görev ipucularına bakman ve farklı yollar bulman lazım.

• oyun çok zevkli...
  • Spoiler vermeyelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.