Şimdi Ara

Dishonored (2012) PC Ana Başlık (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
8
Favori
43.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jeriko77

Rewire Tools ve Grenade yi bir tuşa atayamadığım için bir türlü kullanamadım..Inventory den de seçilmiyor..Bir de mavi plan gibi itemleri nerede kullanıyoruz bilen var mı..

Bu türe yabancısınız sanırım, ben de kendime FPS'lerde pek güvenmem ama (Gerçi bu oyun FP ama shooter değil) dediklerinizi bulmam 10 saniyemi almadı.

Öncelikle mouse'un orta tuşuna, tekere basılı tutun. Sonrasında tuş atamak istediğiniz şeyin üzerindeyken atamak istediğiniz tuşa basın.

Blue print'leri de gidip Piero'dan alabilirsiniz.

Oyunu şu an sıfır cinayet ve hayalet seviyesinde oynamaya çalışıyorum. 3. ya da 4. bölümdeyim, Agility, Blink, Bend Time, Dark Vision 2. seviyede, 2 tane de kullanılmamış rune var. Oyun bu haliyle hem çok eğlenceli hem de çok kolay. Blink ve Agility 2. seviyedeyken çılgın atabiliyorsunuz. Dark Vision ile çoğu objeyi kaçırmıyorum ama her görevde 1000-1500 gold arası altın bulamadığım oluyor. Görevlerde bazen sessiz, sakince haritayı gezerken bazen kendimi kaptırıp unutuyorum. Ondan olsa gerek.

• beyler oyun nasıl yüklemeye degermi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nufringen

beyler oyun nasıl yüklemeye degermi?

Ben bugün yukleyecegim valla :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklemeye değer mi derken indirmeye değer mi demek istiyorsunuz galiba. Şu an burada soru sorabildiğinize göre internetiniz mevcut demektir. Youtube'u açın izleyin, biz "Oyun yüklemeye değer." dediğimiz an oyuna karşı muazzam bir sempati besleyip güle oynaya mı yükleyeceksiniz yoksa "Yükleme, değmez (Aslında yüklemekten kasıt indirmek tabiî, hırsızlık yani), ivrenç." desek vebalı gibi oyundan köşe bucak kaçacak mısınız?

Başkalarının lafıyla hareket edeceğinize, "güzel, iyi" gibi kişisel konularda hiç tanımadığınız insanlardan tavsiye alacağınıza sizi tembelleştiren hızlı ve her bilgiye anında ulaştıran internet vasıtasıyla 15 saniye içinde sorularınıza cevap bulun. Hem de beklemeden. Bak an itibariyle 5 saat 30 dakikadır cevap bekliyorsun, sana da yazık.

Allah vermişse kafayı kullanacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicholai Hel -- 27 Ekim 2012; 9:27:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

quote:

Orijinalden alıntı: jeriko77

Rewire Tools ve Grenade yi bir tuşa atayamadığım için bir türlü kullanamadım..Inventory den de seçilmiyor..Bir de mavi plan gibi itemleri nerede kullanıyoruz bilen var mı..

Bu türe yabancısınız sanırım, ben de kendime FPS'lerde pek güvenmem ama (Gerçi bu oyun FP ama shooter değil) dediklerinizi bulmam 10 saniyemi almadı.

Öncelikle mouse'un orta tuşuna, tekere basılı tutun. Sonrasında tuş atamak istediğiniz şeyin üzerindeyken atamak istediğiniz tuşa basın.

Blue print'leri de gidip Piero'dan alabilirsiniz.

Oyunu şu an sıfır cinayet ve hayalet seviyesinde oynamaya çalışıyorum. 3. ya da 4. bölümdeyim, Agility, Blink, Bend Time, Dark Vision 2. seviyede, 2 tane de kullanılmamış rune var. Oyun bu haliyle hem çok eğlenceli hem de çok kolay. Blink ve Agility 2. seviyedeyken çılgın atabiliyorsunuz. Dark Vision ile çoğu objeyi kaçırmıyorum ama her görevde 1000-1500 gold arası altın bulamadığım oluyor. Görevlerde bazen sessiz, sakince haritayı gezerken bazen kendimi kaptırıp unutuyorum. Ondan olsa gerek.

cevabın için teşekkür ederim arkadaşım..neredeyse oyunu bunları hiç kullanmadan bitirecektim..

• Rica ederim, bu tür ufak ayarlarla oyun daha eğlenceli hale gelebiliyor. Hatta abartarak şöyle diyebilirim, oyunu oynayış tarzınız ve kullandığınız nesnelere göre oyun çok basitten çok kaliteliye geçebiliyor. Sıkıcıdan eğlenceliye de geçiş bu şekilde oluyor haliyle.
  • Oyun bitmesin diye yavaş yavaş oynuyorum resmen. Son zamanlarda oynadığım en iyi oyun
  • Favorilerime ekledim , oyun listeme aldım zamanı geldiğinde bir yardıralım.
  • ilk başlarda bu oyuna ve Borderlands 2'ye çok fazla önyarım vardı.(Olumsuz yönde).Ancak,sonradan bu 2 oyun da beni yanılttı.Tükürdüğümü yalamış gibi oldum.

Bu aralar Borderlands 2'ye sardım,bir ara da Dishnored'a bakacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Yüklemeye değer mi derken indirmeye değer mi demek istiyorsunuz galiba. Şu an burada soru sorabildiğinize göre internetiniz mevcut demektir. Youtube'u açın izleyin, biz "Oyun yüklemeye değer." dediğimiz an oyuna karşı muazzam bir sempati besleyip güle oynaya mı yükleyeceksiniz yoksa "Yükleme, değmez (Aslında yüklemekten kasıt indirmek tabiî, hırsızlık yani), ivrenç." desek vebalı gibi oyundan köşe bucak kaçacak mısınız?

Başkalarının lafıyla hareket edeceğinize, "güzel, iyi" gibi kişisel konularda hiç tanımadığınız insanlardan tavsiye alacağınıza sizi tembelleştiren hızlı ve her bilgiye anında ulaştıran internet vasıtasıyla 15 saniye içinde sorularınıza cevap bulun. Hem de beklemeden. Bak an itibariyle 5 saat 30 dakikadır cevap bekliyorsun, sana da yazık.

Allah vermişse kafayı kullanacaksın.

Bu post bana "Beyin bedava" lafını hatırlattı

• Bone charm'lar ne işe yarıyor anlamadım gitti ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Bone charm'lar ne işe yarıyor anlamadım gitti ???

bir sürü bonecharm özelliği var mesela kılıcını daha hızlı savurmak,farelerle daha seyrek karşılaşmak,adamların seni silahla vurma şanslarını azaltmak gibi etkileri var.açıklamaları yazıyor aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: seaflames

quote:

Orijinalden alıntı: drejtc

Bone charm'lar ne işe yarıyor anlamadım gitti ???

bir sürü bonecharm özelliği var mesela kılıcını daha hızlı savurmak,farelerle daha seyrek karşılaşmak,adamların seni silahla vurma şanslarını azaltmak gibi etkileri var.açıklamaları yazıyor aslında

tamam anladım teşekkür ederim
  • Abi oyunu kurcalamıyor musunuz hiç? Normal bir oyun, komplike de değil. Eğer bunları gerçekten anlamayıp, bulamayıp buraya yazıyorsanız, yani elinizden geldiği kadarıyla algılamaya çalışıp beceremiyorsanız oyunu neden oynuyorsunuz? Size oynamayın diyemem ama birçok başka oyun var sizin için. Zuma gibi. Anlaması kolay.

Menüden açıyorsun, üstüne gelip bakıyorsun ne yazıyor diye. Zaten ilkokul 4 seviyesinde açıklanıyor, anlamazsan da google'a yazıyorsun.

Tamam anladım yazmış ama hiç sanmıyorum anladığını.
  • Oyunun iyi yanı istediginiz gibi yapabiliyorsnuz görevleri.iSter gizli ister sağı solu kırarak size kalmış.Ayrıca yapay zeka-atmosfer ve hikaye güzel.Son zamanlarda böyle oyun bulunması zor.10/8 verilir rahatlıkla.
  • Oyuna hayran kaldım açıkçası. Fakat hâlâ bitiremedim. Haftada iki-üç saat oynuyorum hemen bitivermesin diye. :)
    P.S: Sistem gereksinimleri yalan söylüyor.
  • Oyun ilk başta çok hoşuma gitti; teması, oynanışı falan. Fakat oynadıkça sıkılmaya başladım. İlk olarak oyunu ben biraz daha hitman tarzı, gizlilik öğesinin daha önde olduğu bir oyun sanıyordum ama hard modunda oynarken bile çok rahat bir şekilde sadece c tuşuyla adamın yanına gidip öldürmek basit geldi. Vision'ı aç, adam arkasını dönünce ister öldür ister kaç. Yapay zeka beni tatmin etmedi.

Sonra grafikler farklı bir tarzda yapılmış, kimisi beğenir ama benim bu yönüde hoşuma gitmedi. Gerçi sanırım bu sayede çoğu kişi rahatça, kasmadan oynamıştır.

Beni burada asıl satırları yazdırdan olay ise 2. ana görevinde 1.si ile aynı mekanda olması. Hatta yan görevler bile aynı yerlerde nerdeyse.

Hikayenin de pek yaratıcı olduğunu söyleyemicem. En azından kraliçeyi öldürenleri, kızı kaçıranları ve bunların amaçlarını oyunun başlarında öğrenmeseydik bir merak unsuru bırakırdı ama şu an oynama isteğim gitti.

• Tam oyundan tat almaya başlıyorken bitti. Arkamda sağlam adam bırakmadım pek gizlenmeden bitirdim oyunu. En kısa zamanda yeniden başlayacağım
  • bitirdim oyunu...grafikler,sesler ve hikaye biraz basit olsa da oynanış çok eğlenceli...

splinter cell öncesi güzel oldu bu oyun..şimdi srada sam fisher reyiz ve agent 47 reyiz var
  • Millet bayağı memnun oyundan galiba.Bende deneyeyim bari.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.