Şimdi Ara

dişi 4 aylık husky havlama sorunu acil yardıma ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha yeni 4 aylık bir dişi husky gönüllü sahiplendim ilk defa bir hayvan bakacağım için çok heyecanlıydım fakat bunların bir sürü hayvanı olduğunu ve yalnız kalmaktan da nefret ettiklerini öğrenene kadar. bakacak yerim sadece evimin balkon kısmı annemin dini inançları nedeni ile evin içine kesinlikle sokmamam lazım yaklaşık 1 haftadır benle ama daha tuvalet eğitimini bile veremedim . ve kaldığım yer bir apartman kısmının en üst katı fakat köpeğimin sesinden şimdiden rahatsız olanlar var bana bu konuda lütfen rica ederim yardımcı olun çok zor durumdayım. balkona pislemesi önemli değil ben temizliyorum hergün üşenmeden fakat ben okula gittiğim zaman da böyle yaparsa korkarım annem kapı önüne onu da beni de koyar gibime geliyor . ne yaptıysam balkona pislememesini engelleyemedim yemeği yedikten sonra dışarı çıkartıyorum hatta rahat 3 saat her çıkarttığımda gezdiriyorum. dışarda yaptığı zaman aferin diyorun ama olmuyor. diğer köpeklerle de çok defa gezdiriyorum ama çözüm bulamadım 1 hafta oldu aynı bana lütfen yardımcı olurmusun . şimdiden çok teşekkür ederim yazan parmaklarınızıa sağlık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiŞihUsKy -- 22 Haziran 2014; 12:13:11 >

• bu tarz köpekler apartman köpeği değil dostum, hem hayvana hem size işkence...
  • Hocam Husky'ler bırak ufacık balkonda yaşamayı evin içinde bile çok rahat edebilecek hayvanlar değiller. Balkon gibi daracık bir yere hapsolmuşken havlamasını keseceğini sanmıyorum. Tuvalet olayına gelirsek daha 1 hafta olmuş hocam ilk günden öğrenemez hayvan onu bazen 1-2 ay sürüyor tam olarak öğrenmesi arada sırada da kazalar devam ediyor. Ama sen elinden geldiğince bol şekilde dışarı çıkar, zamanla yattığı yere yapmak istemiyor zaten. Önümüzdeki 1-2 ayda bol bol çiş, kaka temizlemeye hazırlan çünkü hala yavru olduğu için kas sistemi gelişmemiş durumda istese de çok tutamıyor ya da heyecanlanıp korkunca hemen kaçırıyor.

Ayrıca yukarıdaki arkadaşa katılıyorum hep balkonda kalacaksa hem size hem hayvana işkence, o şekilde sorunsuz, iyi huylu bir köpek yetiştirmek çok zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleepingforest -- 24 Haziran 2014; 14:07:31 >
  • hocam bu tuvalet eğitimini internetten araştır googleye yazarsan dünya kadar biligi cıkıyor ama baştan söyleyeyim işin çok zor özellikle bu ırk bu koşullarda zorlar eğitim alması da zor bir ırktır 4 aylık eğitime başlamak için iyi bir dönem sayılabilir ama sandığından çok uzun sürüyor
  • husky lerin geneli havlamıyor da bu toplumda hele de bir apartman dairesinde sorun.
    @forumcampus
  • hiç önemi yok belirttiğim gibi günde en az 3 saat birlikte sokakta gezinti yapıyoruz artık alıştı sayılır dıarıya pislemeye bikaç kere temizlerken onu da bulundurup yanımda surat ifademei görmesini sağladım ondan sonra da yapmadı . şimdi ise artık evde besleyemiyorum mecburen binanın yan tarafına büyük bir bahçemiz var oraya kulube yapmayı düünüyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz . ilgilenenen arkadaşlarıma teşekkür ederim. çok sağolun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DiŞihUsKy D kullanıcısına yanıt
    tam olarak hangı konuda yardımcı olalım tam anlayamadım da?
  • binanın yan tarafınahttp://www.alibaba.com/product-detail/Medium-metal-dog-house-dog-kennels_618221134.html böyle bir kulube yapmayı düşünüyorum burda yaşaya bilirmi ?
  • alısma surecı merak etme 1 2 haftaya alısırlar senın yapman gereken planlı olman zırt pırt huysuzlandımı ckarırsan hakımıyet kurdugunu anlar daha cok ugrasırsın bıde bu sıcakta balkonda olmaz hele bıde dar balkonlardansa ya baska yer bul yada baskasına ver derım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.