güzel fikir ama daha değişik bişey osa olmazmı ağrıyo yaaaaaaaa
doktora git bilader ne kasıyosun
arkadaşım ağrıyo diyorsun..çekileceğini ne biliyorsun...Bu işler şakaya gelmez...Doktora git..Hadi bakem..paran yoksa ben veririrm...Hesap numaranı söyle EFT yapıyım....
quote:
Orjinalden alıntı: rodrigo
arkadaşım ağrıyo diyorsun..çekileceğini ne biliyorsun...Bu işler şakaya gelmez...Doktora git..Hadi bakem..paran yoksa ben veririrm...Hesap numaranı söyle EFT yapıyım....
izmir işbank yenigün şubesi ytl hesabı 121674324 $ hesabı 564321357 euro hsabı 575457875
bağışlarınız bekleniyor!!!
valla ben dişim agrıyınca sadece DOLAREX adlı bi ilaç kullanırım. sende kullan ama eczacıya ya da doktora danış ben faydasını çok gördüm inş. sende görürsün. Geçmiş olsun. Ama biran önce çektir
benim dişim de iltihaplandı iltihap geçsin ben de gideceğim, istersen birlikte gidip indirim yaptıralım
bak git çektir seçeneği %100 oy almış git çektir hade
bi ufak rakı al bakkaldan..bide pamuk..rakıyı pamuğa yavaş yavaş dök..sora ağzını açıp pamuğu sık..çok güzel oluyo..iyi kafa yapıyo..hiç acı hissetmezsin..direk ağız felci...yada doktora git tabii..
kardeş benim gibi yapmada ne yaparsan yap.yanlış doktor can yakar misali.ben acemi nalbanta gittimçektirdim şimdi ssk okmeydanı gün verdi 19 temmusu bekliyorum çekilen dişin yerini dikecekler.anlıyacağın dişin kökü sinüz yolunu açmış nasıl olmuşsa hergün antibyotik ve ağrı kesici ile ayaktayım.çektirdiğim halde belaya çattık.
abicim doktora git ne diiim ya
gel çekim
Git çektir diyeceğimi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Antibiyotik kullan derim. Alfasilin, Cliacil, Pen-os... Antibiyotiği öyle aspirin gibi atamazsın, saatini aksatmaman lazım. Kan plazmasındaki seviye düşmesin. Ağrı kesici olarak ra Surgam (diaprofenik asit) kullanabilirsin....
Ayrıca günün birinde aşk acısı çekersen, dişin ağrıdığı günleri hatırlarsın ve haline şükredersin, ya dişim ağrısaydı dersin, kendini paralamazsın.
kardeş maraşta olsaydın maraşın meşhur MARAŞ OTU var(ot derken yanlış anlamayın yasal bişey her yerde satılır) onu dişine koy geçer derdim ama
Dişinol adlı bir karanfil yağı var eczanelerde satıyorlar. Ondan al ama fazla sürme çünkü damağını eritebilir
Dişinolden uzak kalmayı dene çünkü çok felaket bir ilaç kezzap gibi bir tanıdığımın parmakları çok kötü duruma gelmişti o ilaç yüzünden .Ağrıyı şimdilik geçirmek için minoset plus iç kısa üsre içinde geçirir.Diş tedavisi gördüğüm dönemde kullandım .Ama en kısa sürede git doktora ve kontrol ettir.Artık doktorar diş çekmiyor mümkün olduğu kadar kurtarmaya çalışıyorlar dişi geç kalma arkadaşım lütfen
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme