Şimdi Ara

Disk başlatılamadı hatası ve çözümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arkadaşlar bir çok arkadaşımızın başına gelmiştir muhakkak disk başlatılamadı hatası
    Benim bir kaç defa oldu bunun bir çok sebebi olabilsede bir tanesi hdd koruma diyotunun yanması anlık voltaj yükselmesi kısa devre gibi sebeplerden koruma diyotu yanarak kendinden sonraki elemanların zarar görmesini önler bu şekilde bir sıkıntı yaşıyorsanız ve çözüm bulamadıysanız bu diyotu sökmeniz hdd ve içindeki bilgiyi kurtarmanızı sağlayabilir yanlız bunu yaparken çok dikkatli olun veya ehline yaptırın benim tavsiyem pc tamircisine götürün
    Sıcak hava üflemeli havya ile sökülebiliyor kalem havya ile uğraşmayın bile hem yolları bozuyor hemde etrafındaki kompanantlere zarar veriyor 5 _10 tl gibi bir rakama bunu sökerler yerine yenisini takmalımıyız evet ama bulabilirseniz biraz zor bulunur veya eski bir hdd sökülüp takılabilir bunun görevi koruma diyotu olsa iyi olur olmazsa sıkıntı yok hdd çalışır ama yüksek voltaj ve kısa devre ettirmemeye özen göstermeliziniz bu şekilde
    Bir kaç hdd kurtardım inşallah işinize yarar
    Ama hdd çok hassas bir alet uygun tornavida kullanmazsanız civata başlarını bozarsanız hiç sökemezsiziz pcb ye zarar verirsiniz en güzeli götürün bir tamirciye koruma diyotunu söktürün veya elinde varsa değiştirin böylelikle bir çok hdd ve bilgi çöpe gitmekten kurtusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yankibey -- 16 Mart 2018; 0:27:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.