Şimdi Ara

disk biçimlendirme uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fotoğraf makinemle fotoğraf çekerken arada fotoğraf makinesinin ayarlarından tarih açık ve aylık değil günlük dosyalama yapması için ayarladım ve fotoğaf çekmeye devam ettim. Daha sonra flash belleği bilgisayara taktığımda disk biçimlendirmesi gerektiğini söyledi yaparsam tüm veriler silinecekmiş. Fotoğraf makinesine tekrar koydum flash belleği tüm resimler duruyor. Bu resimleri bilgisayarıma nasıl aktarırım?

• BAŞKA BİR PCDE DENE OLUYORSA İÇİNDEKİLERİ PCYE AT SONRA YENİ FLAŞ BELLEĞİN İÇİNE AT SONRA KENDİ PC NE TAKIP DENE
  • OLMUYORSA BUNUDA DENEYEBİLİRSİN

1. Tıklayınca birlikte aç sayfası açılıyorsa birlikte açtan C:\WINDOWS\exploreri seçiniz.
    2. Flash disk açılacaktır. Açılmazsa birlikte aç kısmına gelen windows gezginini seçip açınız.
    3. Görünümden klasör seçenekleri oradan da gizli dosyaları göster ve korunan işletim sistemi dosyalarını gösteri seçiniz.
    4. Gizli dosyalarda autorun dosyası varsa siliniz.
    5. gizli olan explorer dosyasınıda siliniz.
    6. Daha doğrusu siz gizlememişseniz flash da gizli olan her belgeyi siliniz.
    7. Eğer siz sildikçe yenileniyorsa veya silinmiyorsa ara dan aynı ismi yazarak aratınız ve bulma sonucunda sistem32 dosyası içinde bulduğunuz aynı adlı dosyayı siliniz.
    8. Zaten virüs programınız varsa gizli dosyaları göster dediğinizde o silecektir.
    9. Silmeyi başardıysanız tekrar gizli dosyaları işletim sistemi dosyalarını gizleyiniz.

• aç sayfası açılıyor ama birlikte aç çıkmıyor ben birde diske hiç giremiyorum direk disk biçimlendirme çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguro17 -- 17 Şubat 2014; 10:53:30 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Usb Disk Format Atılmıyor
    15 yıl önce açıldı
    Hard disk görünmüyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.