Şimdi Ara

disk birleştiricisi açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
17.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dis birleştiricisini açmaya çalıştığımda şöyle bi hata veriyor ;

(disk birleştiricisi görev zamanlayıcı hizmeti çalışmadığından başlamıyor görev zamanlayıcı hizmetini başlatın ve yeniden deneyin)

pc windows 7 Paylaş

• Bilgisayarım sağ tuş => yönet =>hizmetler ve uygulamalar=>hizmetler sekmesi =>sağ tarafta çıkan hizmerler içerisinden görev zamanlayıcısını bul ve iki kere tıkla karşına bir pencere gelicek orda bulunan başlat butonuna tıkla ve sekmesinde otomatik yazması lazım. artı bu hizmet bilgisayar açıldığında otomatk başlar yani buradan bir değişiklik yapamıyorsan ya reg dosyası bozulmuştur yada kötü amaçlı bir yazılım kurbanısın kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neull -- 25 Şubat 2011; 17:12:03 >
  • o&o defrag kullan windowsun defrag sisteminden daha ayrıntılı ve hızlı yapıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

o&o defrag kullan windowsun defrag sisteminden daha ayrıntılı ve hızlı yapıyor.

alternatif değil çözüm sunmak gerek arkadaşım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neull

quote:

Orijinalden alıntı: Volkanbaba

o&o defrag kullan windowsun defrag sisteminden daha ayrıntılı ve hızlı yapıyor.

alternatif değil çözüm sunmak gerek arkadaşım..

Çözüm yukarda sunulmuş aynısını birdahamı yazayım? Ne yazacağımı sanamı soracağım
  • quote:

Bilgisayarım sağ tuş => yönet =>hizmetler ve uygulamalar=>hizmetler sekmesi =>sağ tarafta çıkan hizmerler içerisinden görev zamanlayıcısını bul ve iki kere tıkla karşına bir pencere gelicek orda bulunan başlat butonuna tıkla ve sekmesinde otomatik yazması lazım. artı bu hizmet bilgisayar açıldığında otomatk başlar yani buradan bir değişiklik yapamıyorsan ya reg dosyası bozulmuştur yada kötü amaçlı bir yazılım kurbanısın kolay gelsin.

windows yerel bilgisayar üzerindeki görev zamanlayıcı hizmetini başlatamadı

hata:1068 bağımlılık hizmeti veya grubu başlaymadı diyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcan100

quote:

Bilgisayarım sağ tuş => yönet =>hizmetler ve uygulamalar=>hizmetler sekmesi =>sağ tarafta çıkan hizmerler içerisinden görev zamanlayıcısını bul ve iki kere tıkla karşına bir pencere gelicek orda bulunan başlat butonuna tıkla ve sekmesinde otomatik yazması lazım. artı bu hizmet bilgisayar açıldığında otomatk başlar yani buradan bir değişiklik yapamıyorsan ya reg dosyası bozulmuştur yada kötü amaçlı bir yazılım kurbanısın kolay gelsin.

windows yerel bilgisayar üzerindeki görev zamanlayıcı hizmetini başlatamadı

hata:1068 bağımlılık hizmeti veya grubu başlaymadı diyo

bunun 2 yolu var düzeltmek için 1.si kolay olan
    Hata : 1068 Bağımlılık hizmeti veya grubu başlatılamadı"

Çözüm:
    Başlat > Çalıştır > Regedit yazın

Açılan regeditde
    "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Ndisuio" anahtarına ulaşın ve 4 yazan "Start" değerini 1 olarak değiştirip pencereyi kapat bilgisayarı tekrar başlat

2.si service.msc yaz açılan pencerede görev zamanlayıcısını tekrar bul daha sonra bağımlılıklar sekmesine tıkla orda gereksinim duyduğu hizmetleri başlat çözülecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neull -- 25 Şubat 2011; 18:51:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk yönetimi Açılmıyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es kadar geliyorum. Ndisuio die bişe göremedım ya :S
  • http://rapidshare.com/files/449807816/Ndisuio.reg burdan key girdilerini alabilirsin indir 2 kere tıkla restart at pcye

• 1. dediğini yaptım kardeşim ama 2.de görev zamanlayıcısında bağımlılıkalra girdiğimde
    uzaktan yordam çağrısı

windows olay günlüğü 2 seçenek çıkıyo napmam gerek
  • kardeşim yaptım açılıyo artık saol yardımın için
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpcan100

kardeşim yaptım açılıyo artık saol yardımın için

önemli değil dostum...
  • quote:

http://rapidshare.com/files/449807816/Ndisuio.reg burdan key girdilerini alabilirsin indir 2 kere tıkla restart at pcye

Merhaba o girdilere benimde ihtiyacım var linki yeniler misiniz?

• Neull N kullanıcısına yanıt
    kardes ben yapmadım yardım edermsn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.