bilgisayarıma sağ tıklıyorum yönet diyorum diski incele diyince cmd yazarak açtığımız pencere açılarak progra m için belleğin yetersiz,ezik seni... falan diyip aşağılıyo beni...birleştir dediğimde hakaretler daha bi artıyo...
bitsin bu eziklik..nedir sorun?bulun kurtarın beni...
yar bana bir cevap ey bir cevap....
arkadaşlar yok mu yardım edecek kimse?
1.) ne alaka beya?
2.)cevaplamasanda olur işe yaramadı zatin
3.)olay bende bu register mağarasında saklanıyo...çünkü daha önceki sistemlerde tıngırdıyodu olay...
var mı başka seçeneklerimiz?
yoksa alıştıra alıştıra söyleyin
ki bende diski windows ortamın nası bölerim sorusuna geçeyim
Partition Magic ile yapabilrisin. Ama yapmaz, hakaret ederse falan mesuliyet kabul etmem bilesin.
öyle windowsla yüzgöz olma kur diskeeper ı win açılmadan defrag yapsın , ayrıca diski temizleme için ccleaner programı kullanmanı tavsiye ederim buda aramızda kalsın..
mesut o zaman tekme tokat dalarım bende...olan kasaya olur gerçi ama olsun...şimdi indiriyorum 8.0 ını...
bide bu defret ne oliy?böle drift gibi mbişi mi?iyi yabarım drifti
ha bu arada artizlik olsun diye söylüyorum,cleaner i kullanıyorum.hani bilgili bi kişiyim ya;o bakımdan
şimdi diskıpırıda mıncıklamak üzere indirmekteyim...saolun varolun...
o program zaten windows un disk birleştirme sistemine kendisi geçiyor birnevi atanıyor,birleştirme olayını artık ona birak yanlız dedigim gibi win açılmadan defrag yapması için geçmiş zaman kullandım şuan hatırlamıyorum ayarlardan seçmelisin yoksa kendisi sen bişeydemezsen yapmaz ölede usludur
programı indirip kurdugunda artık eski tip disk birleştirme olayı kalkıyor yani sen sürücüne sagtık yapıp özelliklerden dissk birleştir diyorsunya hah şimdi bunu dediginde bu program devreye girecek , win açılmadan defrag yapması demek programı kurdugunda defrag yani disk birleştirme yapması için bazı seçenekler vardır yani ne zaman yapmasını nasıl yapmasını istedigin şeyleri seçtigin kısım bu kısımda bikaç seçenek vardır hemen yap,olmadı sonra yapvs.. dogru şıkkı işaretlersen dedigim gibi şuan tam hatırlamıyorum ama sen bence bulursun potansiyel var işte o tıkı koyuyorsun ve bilgisayarak restart yapıyor windows açılmadan degrag a başlıyor yanlız bu tip işlemler risklidirde hani ters bir durum olur ne seni nede programı tanırım onu söliyim
aboouuvvv...
bilin çömelme ihtimali warsa hiç mıncıklamiim?
bi tomar arşiv şeyi var çünküm...
ama olsun,denemek lazım...saol yardımların için...kaptımben olayı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme