Arkadaşlar bilgisayarıma virüs girmişti ve önlemsiz yakalandıgım ıcın formattan başka çarem kalmadı...C ve D olmak üzre 2 sürücüm vardı D içinde sadece müzikler ve resimler vardı...Sistemın yüklü olduğu C sürücüsüne yeni sistem kurdum acıldı yenıden başlattım bılgısayarı ve bırdaha acamadım bana CD den önyükleme için bir tuşa basın yazısıının çıktıgı ekranda Disk Hatası diye bir mesaj verdi...bilgisayarı resetledım ve bu defa aynı şey olmadan simsiyah boş bir ekranın en tepesınde 2 3 satır yazı cıktı...Yazıda şöyle diyordu:
Bilgisayarınız donanım aygıtlarındaki bir sorun nedeniyle başlatılamadı.... gerisi satıcıınızla gorusun vs..
şimdi acaba diskim yandımı yoksa kurtarmanın bır yolu varmıdır???
bu sorundan sonra bıkez daha format atmayı denedım ayrıca harddısk ram ekran kartı gbı bileşenleri söküp yenıden taktım güç kablolarını çıkartıp taktım bios pilini dahi değiştirdim...
Eğer Yardımcı Olursanız Sevinirim..İyi Çalışmalar...
Yok mu Yardım edebilecek birisi...?:(
Windows u tekrar kurmayı dene...
Bilgisayarını Windows98 sistem disketi ile aç, C yi Fiziksel Scandisk yap, sektör hatası varsa sana bi program verecem, diskin cillop gibi olacak dostum... 98 disketin yoksa beni ctmsn@msn.com dan bul. Kolay gelsin.
Scandisk NTFS sürücülerde çalışıyormuyduda ben bilmiyorum ? En garanti yol diskini başka bi makineye takıp önemli dosyalarını kurtarmaya çalışmak. Eğer o zamanda sorun çıkartırsa diskinde kesin problem var diyebilirsin bence...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme