Şimdi Ara

Disk Sıfırlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bi sorun olmuştu bilgisayarda adam diski sıfırlayalım demişti ve bi tuşlara basıp bi sayfa açtı biosta (ctrl+alt+f9+f10 böyle bişeylere basıyodu) orda bazı işlemler yaptı şimdi tekrardan diski sıfırlamam gerekiyo ama tuşları unuttum nası yapıldığını bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
    disk sıfırlandıpında ilk günkü haline geliyo windows format atıp windows kurmaya gerek kalmıyo zararu varmı bilmiyorum??

• ben hiç bişey anlamadım ne diyon
  • disk sıfırlama diye bir şey yok kardeş.
    imkanın varsa bilgisayarını yine aynı kişiye götür ve anlatmasını iste.
    yazdıkların gerçekten anlaşılmadı.
  • Acaba DeepFreeze programından mı bahsediyorsun @halil brs? Onun kilidini açmak için kullanılan kısayola benziyor sanki bu.
    Kısayol dediğin CTRL+ALT+SHIFT+F6 olabilir mi acaba? Bir dene istersen.
  • adam bilgisayar açılırken ctrl+alt+f9+f10 gibi yada f5+f6 tam hatırlamıyom işte bir takım tuşlara bastı ve siyah bi ekran çıktı 2 3 seçenek vardı ordan ordan işlemleri seçerek bişeyler yaptı sonra makine hafızayı silmeye başladı. makine ilk geldiği günkü gibi oldu ekstra prog yok sadece windows kurulu ve driverlar kurulu yani format falan atmıyosun wiindwos kurmuyon zaten bilen ne demek istediğimi anlamıştır bende tam bilmediğim için bu kadar açıklayabiliyorumm kusura bakmayın
  • bunlaari yaparken bi tane cd disket falanda kullanmadi mi
  • hayır hiçbişey kullanmadı sadece dediğim gibi 3 5 tuşla biyere girdi ordan halletti
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil brs

hayır hiçbişey kullanmadı sadece dediğim gibi 3 5 tuşla biyere girdi ordan halletti

o zaman o arkadasa bi sorsaniz hem siz ogrenirsiniz hemde biz nasil oldugunu
  • valla boyle birsey varsa çok iyi, format atmadan diski sadece windows kurulu hale getirmek ,tek tuşla ustelik öğrenirsen burda yazarsan seviniriz bizde öğreniriz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.