Bildirim
Disk Temizleme neden Çalışmazz ??
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
disk temizlemeyi ne zmn'da bir yapıyosun -
olay burda zaten yapamıyorum -
önce checkdisk yap, ondan sonra disk temizlemeyi dene. bozuk bölümler olabilir. hata denetiminden şimdi denetle deyip iki seçeneği de işetle. yeniden başladığında diski gözden geçirecek ve hata varsa düzeltecek. o bittikten sonra disk temizleme yapmayı dene -
iki seçeneğide işaretleyince hemen başlamıo doğal olarak . .
yeniden başladıktan sonra bölüm 5 de komple kitlenio pc -
hardiskide sorun olabilir o zaman ya da windowsunda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Time -- 25 Temmuz 2006; 13:14:18 > -
x_crazy arkadasın dedigi gibi sabitdiskinde bad sektor olabilir ikincisi windows un da yazılımsal olarak bir problem oldugundan dolayı diski temizletemiyor olabilirsin -
başlarda sadece " D " yi temizleyemiyordum şimdi ise hem " C " hemde " D " sürücülerini temizleyemiyorum
ayrıca ad aware fln yaparken yada kafasına göre bilgisayar kilitlenio
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyilmazaga -- 25 Temmuz 2006; 13:30:27 > -
o zaman öncelikle formatı dene. biçimlendirirken yavaş olarak biçimlendir. yine sorun devam ederse bil ki harddiskte bad sector ya da bi sorun var. -
bad sector warsa kesin olarak nasıl anlayabilirim ?
ayrıca hdd ye son derece dikkat ederim bad sector olması mümkün değil bence
harddiskin başına gelen en kötü olay , ben müziği fazla açınca bizimkilerin şalteri indirmesi -
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
o zaman öncelikle formatı dene. biçimlendirirken yavaş olarak biçimlendir. yine sorun devam ederse bil ki harddiskte bad sector ya da bi sorun var.
zaten biçimlerindirirken her zaman normali seçiorum
ayrıca hadi c yi hallettim diyelim d yi nasıl biçimlendircem içi full dolu -
ozaman işin kotu derim bence bırak ole kalsın dıskının yedegını dvd ye felan kaydedıp ole formatı atarsın -
temizleyememek pekde sorun değil ama sürekli kitlenince çok asab bozucu oluoo asıl derdim kitlenmeler benimm we sanıyorumki bunuda hdd yapıoo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasanyilmazaga -- 25 Temmuz 2006; 13:44:23 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Hasanyilmazaga
quote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
o zaman öncelikle formatı dene. biçimlendirirken yavaş olarak biçimlendir. yine sorun devam ederse bil ki harddiskte bad sector ya da bi sorun var.
zaten biçimlerindirirken her zaman normali seçiorum
ayrıca hadi c yi hallettim diyelim d yi nasıl biçimlendircem içi full dolu
şöyle olur. ilk başta c yi formatla sadece. winwodwsu kurduktan sonra d'deki yedeklerini c'ye al. güvenli modda d'yi biçimlendir. sonra tekrar c'den d'ye al.
-
C = 20 Gb
D = 213 Gb -
yorum yok o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X