Şimdi Ara

Disk yapısı bozuk ve okunamaz durumda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birisi C sürücüsü ve windows yüklü
    Diğeri ise D sürücüsü ve Normal dosyalarımı koyduğum hdd.
    İkiside kasanın içinde takılı.

İkinci D sürücüsü olan HDD em 60 gb İDE hdd.

Geçenlerde bu sürücüyü açmak istediğimde

diyor.
    chkdsk denediğimde olmuyor.

Bilgisayar açılırken D sürücüsünü tarıyor ama sonra bozuk ana dosya yapısı deyip uğraşamam kardeşim senle diyor .

HDD yi bilgisayar görüyor ama o byte olarak içeriği gözüküyor.
    Sağ clik yapıp disk denetleme vb hiç biri çalışmıyor.
    Easy recover ile denedim hiç bir bilgi bulamadı. Çünki D sürücünü tarıyor gibi yapıyor ama bulamıyor bir şey fakat içinde 30 gb lık video - mp3 yazılım bilgi vb var.

Ben şimdi hangi hdd tamir /onarım vs hangisini kullanırsam bu soruna çözüm bulurum.

Data kurtarmacılar verileri kurtarırız diyorlar ama parasınıda tabi istiyorlar. Sanırım hdd içini açıp kafa temizleme vs yapıcaklar.

Ben onlara başvurmadan extra programlar ile vb bu sorunun altından nasıl kalkabilirim ve bana neler tavsiye edersiniz.

Sonuçta hdd böyle hata verdi diye hdd yi düzeltemeyip hep data kurtarmacılara bayılacaksak ne anlamı kaldı hdd nin. Sonuçta makinaya bir program yüklerken kasıldı. Sonra reset attım açtım D sürücüsünü açmak istediğimde

diye bana cevap veriyor.

Yardımlar için şimdiden saolun.

• yapılacak her ıslemı yapmıssın zaten.son sey var hdd yı yenıden bıcımlendırmek.tabı o zaman data ya veda edeceksın.
  • Arkadaşlar elimde bir dell 6400 var 60gb hdd li müşterim 320 gb takalım dedi bende 60 dan 320 gb ghost attım fakat şimdi 320 gb olan yeni hdd 60 gb düştü.fdiskte denedim yeni sistem kurulumunda denedim %100 kullanım gösteriyor ve 60 gb varmı bilgisi olan tavsiyesi olan.Şimdiden teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.