Şimdi Ara

disk yönetimine giremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bilgisayarım sağ klik yönet dediğimde çıkan bilgisayar yönetiminden disk yönetimini tıkladığımda açılmıyor ve şu uyarı çıkıyor.

Disk Yönetimi konsolu uzaktaki bilgisayara bağlanamadı; çünkü uzaktan disk yönetimi hizmeti windows güvenlik duvarı özel durumlar listesinde değil. windows güvenlik duvarı özel durumları listesine uzaktan disk yönetimi hizmetini (dmremote.exe) ekleyin ve yeniden deneyin.

uyarı budur arkadaşlar . bunun üzerine aramdan bu parantez içindeki exe yi arattım ve sistem32 klasöründe birkaç tane buldum . internet duvarı ayarlarında dediği gibi özel durumlar listesini buldum ama orada program ekle diyor. ordan gözattan sistem32 deki exe yi bulup okeyledim gene olmadı. bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır _? yada daha önce başına gelen bir arkadaş _?

fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ..

• Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Bu şekilde dene?
  • Andaç bi arkadaşın daha başına gelmişti. Orada çözüm önerisinde bulundum(en son ileti) ancak arkadaş herhangi bir cevap vermedi. Bir de sen dene bakalım. Bu yeni bir virüs de olabilir..
    http://forum.donanimhaber.com/m_27934758/tm.htm
  • Dostum ilgine çok teşekkürler. Dün işteydim sabah geldim uğraşıyorum şuan bir gelişme yok bakalım .

Umarım hallederim

• ersin aynen yaptım ama halen bir düzelme yok . sistemi geri mi yüklesem ne yapsam. zamanım yok uğraşmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: andac_bagtir

ersin aynen yaptım ama halen bir düzelme yok . sistemi geri mi yüklesem ne yapsam. zamanım yok uğraşmaya

Bi dene bakalım..

Ne zaman bu sorun ortaya çıktı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Disk yönetimi Açılmıyor.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.