bilgisayarım sağ klik yönet dediğimde çıkan bilgisayar yönetiminden disk yönetimini tıkladığımda açılmıyor ve şu uyarı çıkıyor.
Disk Yönetimi konsolu uzaktaki bilgisayara bağlanamadı; çünkü uzaktan disk yönetimi hizmeti windows güvenlik duvarı özel durumlar listesinde değil. windows güvenlik duvarı özel durumları listesine uzaktan disk yönetimi hizmetini (dmremote.exe) ekleyin ve yeniden deneyin.
uyarı budur arkadaşlar . bunun üzerine aramdan bu parantez içindeki exe yi arattım ve sistem32 klasöründe birkaç tane buldum . internet duvarı ayarlarında dediği gibi özel durumlar listesini buldum ama orada program ekle diyor. ordan gözattan sistem32 deki exe yi bulup okeyledim gene olmadı. bunun bildiğiniz bir çözümü varmıdır _? yada daha önce başına gelen bir arkadaş _?
fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar ..
Başlat - çalıstır - diskmgmt.msc yazıp entera basın. Disk yönetimi gelecek. Bu şekilde dene?
Andaç bi arkadaşın daha başına gelmişti. Orada çözüm önerisinde bulundum(en son ileti) ancak arkadaş herhangi bir cevap vermedi. Bir de sen dene bakalım. Bu yeni bir virüs de olabilir.. http://forum.donanimhaber.com/m_27934758/tm.htm
Dostum ilgine çok teşekkürler. Dün işteydim sabah geldim uğraşıyorum şuan bir gelişme yok bakalım .
Umarım hallederim
ersin aynen yaptım ama halen bir düzelme yok . sistemi geri mi yüklesem ne yapsam. zamanım yok uğraşmaya
quote:
Orjinalden alıntı: andac_bagtir
ersin aynen yaptım ama halen bir düzelme yok . sistemi geri mi yüklesem ne yapsam. zamanım yok uğraşmaya