Şimdi Ara

diskboot file Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elimde bir bilgisayar var. Bilgisayar açılınca diskboot file diyor. Sanırım boot dosyası silinmiş. Bilgisayarın biosunda harddiski görüyor. Teknik anlamda herhangi bir problem yok. Hardiski kendi bilgisayarıma taktım. Windows ve içindeki tüm bilgiler görünüyor. yanlız sistem göçmeden önce geridönüşüm kutusunda çok önemli bilgiler varmış. Harddiskin içindeki tüm dosyaları görmeme rağmen geridönüşüm kutusunu göremiyorum. Geridönüşüm kutusuna nasıl ulaşabilirim kendi bilgisayarıma takılı harrdiskte. Windows dosyaları falan hepsi görünüyor. Ama geridönüşüm kutusundaki dosyalara erişmem lazım lütfen yardım edin.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• C D E ne kadar partition warsa hepsine bakın.geri dönüşüm kutusunun alanları bu disklerden açılır.YA da diğer pcde hddyi taktın ya ona bir harf atadı diyelim F olsun.
    belgelerimi aç.belgelerim yazan yere F:\RECYCLER yaz enterla.
    KARŞına geri dönüşüm kutusunun çıkması lazım
  • yok mlsf çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: sahali

yok mlsf çıkmadı

mlsf ne demek?
  • o zaman o hddnin içindeki geri dönüşümde olan bir dosyayı arattırın.
    ama sistem ve gizli dosyalarda da ara seçeneğini ticklemeyi unutmayın(arama menüsünde ileri düzey seçeneklerde)
  • arkadaşlar sorunumu çözdüm xp cd sinden ntldr ve ntdetect.com dosyalarını c:\ ye attım xp açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahali -- 30 Haziran 2008; 23:01:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Swapfile.sys hatası
    7 yıl önce açıldı
    Checking Media Hatası
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.