Şimdi Ara

Diski biçimlendirmeden harici açmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
18.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler, hariciyi bilgisayara takıyorum; ''Diski Biçimlendir'' yazısı geliyor. Benim bildiğime göre yaparsam içindeki dosyalar silinir. Dosyaları silmeden hariciyi nasıl açabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: GKMN97

Beyler, hariciyi bilgisayara takıyorum; ''Diski Biçimlendir'' yazısı geliyor. Benim bildiğime göre yaparsam içindeki dosyalar silinir. Dosyaları silmeden hariciyi nasıl açabilirim?

biçimlendirme yapmadan önce kurtarma [recovery] programları ile içindeki bilgileri görerek istediğiniz verileri kurtarabilirsiniz....içerisindeki verileri Recover My Files programı ile kurtardım tavsiye ederim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal84

quote:

Beyler, hariciyi bilgisayara takıyorum; ''Diski Biçimlendir'' yazısı geliyor. Benim bildiğime göre yaparsam içindeki dosyalar silinir. Dosyaları silmeden hariciyi nasıl açabilirim?

biçimlendirme yapmadan önce kurtarma [recovery] programları ile içindeki bilgileri görerek istediğiniz verileri kurtarabilirsiniz....içerisindeki verileri Recover My Files programı ile kurtardım tavsiye ederim....

Nasıl kullanıyor?
    Bu arada teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

Nasıl kullanıyor?
    Bu arada teşekkürler.

dostum öncelikle programı netten bul indir daha sonra programı başlat hdd bilgisayarına takılı olsun..program açıldıktan sonra recovery files ve recovery drive diye iki şeçenek gelecek recovery drive seç next dedikten sonra pc ne bağlı hddlerin listesi çıkar büyük ihtimalle sorunlu hdd nde orada gözükecektir hdd yi seçtikten sonra yine next diyorsun automatic drive recovery tikli kalsın ve starta bas daha sonra tarama işlemi hdd nin büyüklüğüne göre uzun bir bekleyiş süresi oluyor ben 500 gb için 3 saate yakın beklemiştim...tarama bittikten sonra dosyaların orada listeleniyor kurtarmak isteğidin dosyayı secip programdan save seçeneği ile dosyayı başka bir hdd ye kopyalayabilirsin.böylelikle kurtarmak istediğin dosyarı büyük bir yüzde ile kurtarma şansın olur....tabi tamamını kurtaracağım dersen hdd nin boyutu kadar boş alana ihtiyaç duyacağını unutma.haydi kolay gelsin biraz uzattım ama detaylı olsun dedim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl kullanıyor?
    Bu arada teşekkürler.

dostum öncelikle programı netten bul indir daha sonra programı başlat hdd bilgisayarına takılı olsun..program açıldıktan sonra recovery files ve recovery drive diye iki şeçenek gelecek recovery drive seç next dedikten sonra pc ne bağlı hddlerin listesi çıkar büyük ihtimalle sorunlu hdd nde orada gözükecektir hdd yi seçtikten sonra yine next diyorsun automatic drive recovery tikli kalsın ve starta bas daha sonra tarama işlemi hdd nin büyüklüğüne göre uzun bir bekleyiş süresi oluyor ben 500 gb için 3 saate yakın beklemiştim...tarama bittikten sonra dosyaların orada listeleniyor kurtarmak isteğidin dosyayı secip programdan save seçeneği ile dosyayı başka bir hdd ye kopyalayabilirsin.böylelikle kurtarmak istediğin dosyarı büyük bir yüzde ile kurtarma şansın olur....tabi tamamını kurtaracağım dersen hdd nin boyutu kadar boş alana ihtiyaç duyacağını unutma.haydi kolay gelsin biraz uzattım ama detaylı olsun dedim :)

Tamamdır. Hemen yapıyorum. Çok teşekkürler.

• Yaptım, ama içindeki oyunlar kaldı. Yapabileceğim başka bir şey var mı?
  • quote:

Yaptım, ama içindeki oyunlar kaldı. Yapabileceğim başka bir şey var mı?

program oyunları görmedimi normalde yüzde 90 başarı ile kurtarır verileri...istersen oyunları başka recovery programıyla kurtarmayı dene. [EaseUS Data Recovery Wizard Professional] programını deneyebilirsin çalışma mantığı bir önceki anlattığım program gibidir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.