Şimdi Ara

Diskim Bozuk mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son zamanlarda steamde indirme yaparken diske yazma hatası vermeye başladı. Ayrıca bir diskten diğerine dosya atmaya çalıştığımda inanılmaz yavaş atıyor. İndirmeler de baya bi yavaşladı. 2 diskinde benchmark testlerini aşşağıda paylaştım ama biri hata verdi. Ben uygulamadan anlamadığımdan sebebini anlamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Diskim Bozuk mu ?

Diskim Bozuk mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obkaraduman -- 3 Aralık 2021; 23:23:16 >

• health ekranını atar mısın?

• kaç yıllık hocam

• _Anarsist_ _ kullanıcısına yanıt

İkiside burda sadece ssd de bir adet kırmızı sıra var acaba sorun ssdde mi anlamadım ?

Diskim Bozuk mu ?

Diskim Bozuk mu ?

Diskim Bozuk mu ?

• Affection and Hatred kullanıcısına yanıt

Çok değil hdd yeni sayılır zaten 4 ay falan oldu ssd de 1.5 yıl civarı birşey.

• bir de wd hdd nin guc kablosunu degistirip deneyin.
  • hard disk raw read error rate atıyor.

bu hard diskin kablosunun bozuk olabileceği ya da hard diskin bozuk olabileceği anlamına gelir. status ok yazmasının önemi yok bazı model hd'ler de raw read error rate görürsek değişim yaparız.

neden c2 temparature arızası verdiğini burdan anlamak zor, normal gözüküyor. farklı bir programla bakmanızı öneririm.

seagete disk yapısı gereği sürekli raw read error rate'i arttırırken western digital disk arttırmaz, 0 da bırakır, 0'ın üzerinde bir değerse wd disklerde problem var demektir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.