Şimdi Ara

Diskin bölümlerini silmeden, x86 dan x64'e geçiş yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumu biraz araştırdım ancak tam aradığım cevapları bulamadım o yüzden bu başlığı açtım. Win 7 32 bit ve önceki sistemler MBR 64 bit ise GPT stilini kullanıyor. Forumdan edindiğim bilgilere 32 den 64 e geçişte tüm diskleri silip yeniden bölümlendirdiğimizde sorunsuz kuruluyor. Aksi durumda windows 7 bu diske yüklenemez hatası geliyor.
    Benim istediğim ise bu diskleri silmeden veri kaybetmeden 64 bit e geçmek. 1 TB 3 bölümlü tek hdd'ye sahibim. 350 gb kaybetmek istemediğim veri var. Ancak şuan onları yedekleyebileceğim başka bir harddiskim yok. Bu nedenle diskleri silmeden veri kaybetmeden bu MBR - GPT problemlerini aşmamın bir yolu var mı ? Herkese teşekkürler.

• Elinde baska disk yoksa o zaman sanal disk kullanirsan veri kaybi yasamazsin.

Google Drive

Yandex Disk

Bunlarin kapasitesi yetmez ise o zaman verilerini DVD,ye kaydedersin.
    Sorunun cevabina gelince,bildigim kadari ile istedigin sey olmuyor.
  • C_O_D_Y kullanıcısına yanıt
    Kafanız karışmış sanırım. MBR GPT disk sistemi ile ilgilidir işletim sistemi ile ilgili değildir. 32 bit de 64 bit de MBR disklere kurulabilir. GPT formatı 2 TB üstü diskleri görebilmesi içindir. MBR ise 2 TB üstü diskleri görmez ve sadece 2 TB a kadar olan bölümü kullandırır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.