Şimdi Ara

Diskinizde boş yer kalmadıysa Ufak Bir Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam egerki diskinizde boş yer kalmadıysa C:\WINDOWS altındaki $NtUninstall$ adındaki dosyları silerek 1,5 gb ile 2 gb arasında yer kazanabilirsiniz bu işlemi yapmadan önce "Gizli Dosyaları Göster" açık olmalıdır.
    Not: Bu dosyaların içinde en başda yer alan $hf_mig$ silmeyiniz.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bunun bi zararı olmasınn
  • Denemedim ama ilginç

Bu bilginin kaynağı neresi?
  • Bizzat kendim ben bunu bütün bilgisayarlarda uyguluyorum dediğim gibi en başraki haricindeki hepsini siliyorum hatta diğer teknisyen aarkadaşlarda siliyor bu bize 2 gb kadar yer kazandırıyor.
  • Ccleaner programı ile bu işlemi gerçekleştirebilirsiniz..

Ayrıca şunu da ekleyeyim, herkesde 2gb yer kazandıracak diye bir kanun yok.
    Mesela bende sadece 22mb. yer açılıyor o dosyaları temizlersem.Herkesin bilgisayarına göre farklılıklar gösterebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 16 Mart 2009; 16:31:33 >
  • yabancı forumlardan okuduğum kadarıyla 20-30 GB veri silen oluomuş program ile...

ben de denemiştim, 3 sene hiç format atılmayan pc' mde 23 GB veri silmişti..

bunlar genelde güncelleme dosyaları ve microsoft office ile ilgili dosyalar... sildim kurtuldum yanlız şöyle bir şey oldu, pc deki çoğu programın simgesi değişti, çalışmalarında değişiklik yoktu ancak logolar değişti anlamadım ve kurcalamadım ben de...
  • bilgiler sağlıklı,teşekkürler
  • Eğer bilgisayarınıza 2-3 senedir format atmadıysanız anca 2 gb yer kazanırsınız orayı silerek..
  • saol yararlı bilgi
  • O zaman senden 22 mb silinsin ne yapalım sen sürekli temizliyorsun demek hiç temizlememiş arkadaşlarda fazlasıyla yer acacaktır.
  • Karasız kaldım...Deneyen oldumu? :D
  • ben cekiniyorum denemeye
  • Bende size bir tavsiye de bulunayım.
    Yazacağınız her DVD sonrası, yazdıklarınızı silerseniz her DVD'de 4 GB civarında yer kazanırsınız. hem verileriniz yedeklenmiş olur hem de her yedeklediğiniz veri kadar hard_disk'iniz de yer açılır.

2 GB'la falan uğraşmayın, zaten Bilgisayar'da o kadar az yer kalırsa performas çok azalır. bugün bazı oyunlar varki yüklediğinde 10 GB yer kaplıyor. örnek "GRİD"
  • Ben bu güne kadar 20 den fazla makinaya uyguladım bir sorun olmadı. Son karar sizin. Anlatığım gibi yapın sorun olmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.