Şimdi Ara

Disney+ mı Netflix mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler öncelikle selamın aleyküm yaklaşık 1 yıl önceye kadar netflix kullanıyordum ve sonrasında kapattırdım şimdi film,dizi izleyecek platform düşünüyorum aklımda Disney+ var ama sizce netflixe devam etmelimiyim yoksa başka bir platformmu almalıyım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Disney+ mı Netflix mi: Hangisi Senin İçin Uygun?

İster film meraklısı ister dizi bağımlısı olun, Disney+ ve Netflix, en popüler çevrimiçi yayın hizmetlerinden ikisi arasında kalabilirsiniz. Her iki platform da benzersiz özelliklere ve içerik yelpazesine sahiptir, bu nedenle sizin için en iyi seçimi yapmak için ihtiyaçlarınızı ve tercihlerinizi göz önünde bulundurmanız önemlidir.

İçerik Kütüphanesi

Netflix, orijinal diziler, filmler ve belgeseller de dahil olmak üzere daha geniş bir içerik kütüphanesine sahiptir. Disney+ ise Disney, Pixar, Marvel, Star Wars ve National Geographic gibi popüler markaların içeriklerine odaklanmaktadır.

Orijinal içerik

Netflix, Stranger Things, The Witcher ve Bridgerton gibi popüler orijinal dizilerle bilinir. Disney+, The Mandalorian, WandaVision ve Loki gibi Marvel ve Star Wars evrenlerinden orijinal içerikler sunmaktadır.

Fiyatlandırma

Netflix'in aylık abonelik planları Disney+'dan daha pahalıdır. Ancak Netflix, farklı ekran sayısı ve video kalitesi seçenekleri sunan çeşitli planlar sunar. Disney+, daha uygun fiyatlı bir seçenektir ve birden fazla cihazda eşzamanlı akışa izin verir.

Kullanıcı Arayüzü

Hem Netflix hem de Disney+'ın kullanıcı dostu arayüzleri vardır. Netflix'in arayüzü daha özelleştirilebilirken, Disney+'ın arayüzü daha temiz ve gezinmesi daha kolaydır.

Dil Desteği

Netflix, Disney+'dan daha fazla dil desteği sunar ve kullanıcıların içerikleri çok çeşitli dillerde izlemesine olanak tanır. Disney+ ise daha az dil desteğine sahiptir ancak popüler içeriklerini çoğu ülkede yerelleştirmektedir.

Yorumlar

Disney+ yorumları genellikle olumludur ve kullanıcılar geniş içerik yelpazesini, uygun fiyatlı fiyatlandırmasını ve aile dostu ortamını övmektedir. Netflix yorumları da genellikle olumludur, ancak bazı kullanıcılar artan fiyatlardan ve değişken içerik kalitesinden şikayet etmektedir.

Sonuç olarak, Disney+ ve Netflix arasındaki en iyi seçim bireysel ihtiyaçlara ve tercihlere bağlıdır. Daha geniş bir içerik kütüphanesi ve orijinal içerikler arıyorsanız Netflix daha iyi bir seçenek olabilir. Disney markasının müdavimiyseniz veya uygun fiyatlı bir seçenek arıyorsanız Disney+ sizin için daha uygun olacaktır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • netflixe devam et bence oradaki diziler filmler daha güzel. ama tabi senin kararın

• Şu an net Disney+

• Shadow Fox kullanıcısına yanıt
    Hocam Disney+ aldım hoşuma gitti arayüzü falan çok iyi ve animasyonlar neredeyse tüm animasyonları zevkle izlerim onun dışında diziler fena değil

• Disney + bana daha çeşitli geldi. Ama Netflix kadar hızlı akmıyor arayüz ve bazen sesde sıkıntı oluyor.

• Disney

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence netflix çünkü devamlı yeni içerik ekleniyor. Disney'in arşivi güzel ama netflix ile yarışamaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Netflix aynı şartlarda UHD planı ile Disney+ 'dan çok pahallıya geliyor.

UHD planı ile Netflix 94 x 12 = 1,128 TL/senelik

UHD planı ile Disney+ = 350 TL/senelik

Netlix son zamlar ile aşırı kazık oldu. Disney+ 1/3 fiyatına.  

• Disney+ kullanıcısı olarak çok memnunum ve devam edeceğim üyeliğim bitse bile.

Tabiki Netflix kendisini ispatlamış ve içerik olarak çok alternatifleri bulunuyor ama bu rekabetçi ortamda fiyatları uçuk yerine daha da stabil / düşük tutabilirdi.

Sonuç olarak Disney+ diyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.