Şimdi Ara

Dısplay kablosunu takınca pc açılmıyor. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
5.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam kabloyu değiştirdim bende sorun çözüldü bu kabloların bazıları 20 pinli bazıları 19 pinliymiş bu 20 pinli ucuz kablolar psu ya kısa devre yaptırıyormuş not olarak yazayım buraya başına gelen olursa okusun digitus marka kablo ile sorunumu çözdüm slink ten uzak durun
  • Kısadevre olduğu içindir muhtemelen korumaya alıyor
  • pcheveslisi kullanıcısına yanıt
    Hocam ekran kartı fw si nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmetacikgoz47 A kullanıcısına yanıt
    Fw Firmware yani kartın flash belleği yazılımı demek ama onunla uğraşmayın monitörü hiç kapatmayın bu sorun ortadan kalkacaktır zaten tek yapmanız gereken monitörün pc cen önce açık olması. Zaten pc yi kapatınca monitör sönüyor standby da kalıyor elektrik yeme gibi bir durum da olmuyor. Bu benim kendi bilgi ve tecrübelerim tabi.
  • cumur C kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün aynı monitörden aldım ve aynı S-Link displayport kablo verdiler. Bende çıkarınca pc açılıyor takılıyken açılmıyor. Kabloyu değiştirdiniz mi sorununuz çözüldü mü ?
  • keremckc K kullanıcısına yanıt
    evet sorunu servis çözdü bana kablo gönderdiler ücretsiz kaliteli servis ile iletişime geçin adres verin gönderiyorlar. ben digitus marka kablo ile sorunu çözdüm sonra servise mail attım onlarda kablo gönderdiler bu isin çözümü ya digitus marka kablo alacaksınız yada servisi arayıp isteyeceksiniz servis 1 haftada anca gönderiyor gelene kadar digitus kullandım hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 29 Haziran 2020; 17:20:11 >
    Teşekkürler hocam. Özellikle aldığınız bir yer var mı ? Yoksa hepsiburadadan sipariş edebilir miyim ?
  • keremckc K kullanıcısına yanıt
    ben Kadıköy'den yazicioglundan aldım 25 TL idi ama simdi 50 den aşağı bulunmuyor.

Teşekkürler hocam. Sanırım dediğiniz marka kablo alip deneyeceğim.

• Arkadaşlar bende S-link DP kablosu almıştım hemde 56 TL verdim. PC hiçbir şekilde görüntü vermiyor. HDMI ile açarsam 2.ekran olarak Displayport kısmını görebiliyorum. Sizce farklı marka kablo alsam kesin çözüm olur mu ? Sanırım ekran kartı AMD herkesin sıkıntı birazda AMD ile alakalı gibi duruyor..
  • Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa hepsiburadadan Paugge v1.2 vesa dp aldım sorunum çözüldü.
    Aşağıdaki linkte aldığım kablo mevcut. AMD ile alakası olduğunu düşünmüyorum. GTX 1070 ROG Strix kullanıyorum. Kablo kaynaklı bir sorun.

• Arkadaşlar aynı sorunu yaşıyordum DP yi çıkarıp power anahtarını açıp kapayınca PC açılıyordu ama şimdi sabah uyandım hiç bi şekilde elektrik gitmiyor kasaya açılmıyor ne yapabilirm :/

edit:
    şimdi açıldı kendi kendine ama olayı nedir hala anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TonyJunior -- 30 Nisan 2021; 14:0:29 >
  • pcheveslisi kullanıcısına yanıt

arkadaşlar bilgilendirmeler için teşekkür ederim

1 adet rx 6600 xt 8 gb aldım iki tane oldu kablo hariç herşey aldım kablo alıp deneyecem bakalım ..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.