Şimdi Ara

display sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar. bi uygulama için ADC yapmam gerekiyo ve devredeki displayi bulamıyorum. bunun yerine ne kullanabilirim... yardımlar için şimdiden teşkkürler... devre ekteki resimlerde var.

display sorunu

display sorunu

• Şemadaki 7 segment ortak anotlu display. piyasada çok var. Gerçi piyasada kırmızı bolca mevcut, senin için ledlerinin yeşil olması önemlimi? Kırmızı displayin önüne ince renkli bir flexi glass koyarsan çeşitli renkler elde edebilirsin.
    Kırmızının önüne yeşil flexi koyarsan göreceğimiz ne renk olur. Bende merak ettim bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f1varol -- 12 Ocak 2008; 12:57:47 >
  • Bende ilk baktığımda MATRİS mi diye soruyo dedim ama baktımki normal bildiğimiz displeymiş.Bizim zamanımızda 750 KURUŞdu.Şmdi taş çatlasa 1250Kuruşdur
  • cevapta geciktiğim için özür diliyorum. malum sınavlar devam ediyo... displayide buldum. ben yanlış anlamışım saten... herşey için teşeükkürler... kolay gelsin
  • f1 varol hocam demişki:
    "Kırmızının önüne yeşil flexi koyarsan göreceğimiz ne renk olur. Bende merak ettim bak "

Hocam kırmızı renkli 7segment display önüne yeşil cam koydugunuzda hiçbirşey göremessiniz, aynı olay yeşil yanan display önüne kırmızı pleksi konulduğundada geçerli. Yeşil rengi yeşil, şeffaf ve fume pleksi arkasına konulduguda görülebilir......
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Display port sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Display port çalışmıyor
    6 yıl önce açıldı
    Çözünürlük Sorunu
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.