Şimdi Ara

Distribütör fiberi kırılıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sanayide ustaların fiber diye adlandırdıkları, Distribütörün düzeneğine motordan gücü aktaran resimdeki plastik parçanın dişi bir müddet sonra kırılıyor. Parçanın orijinalı üretilmiyor. Yan sanayisi çok kötü. Daha önce aldığım 2 hafta sonra kırılmıştı. Çok zor bulduğum çıkma parça ise 7 - 8 ay gitti.
    Tekrar çıkma parça bulamadım. Bulduğum vw ise uyumsuz. Komple distribütör almak istedim o da sadece Çin üretimi varmış.

Distribütörü tornacılara gösterdim dönmesinde bir sıkıntı olmadığını söylediler.

Bu parçanın neden kırıldığı hakkında hiç bir fikrimiz yok. Usta da kesin bir şey söyleyemedi. Arabayı sert kullanırsanız kırılabilir diye genel bir teşhis koydu ama beni tatmin etmedi.

Parçanın neden kırıldığı hakkında bilgisi olup aydınlatan olursa çok memnun olacağım. Çünkü en son taktığım yan sanayi parça da sadece 1 hafta dayandı.
     Distribütör fiberi kırılıyor. Distribütör fiberi kırılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapunzo -- 19 Nisan 2016; 12:14:29 >

• Kırılan kısmı neresidir, aluminyumdan yaptırılabilir gibi geldi bana bu parça, iyi bir tornacıya sorun isterseniz, ama cnc torna ve freze filan olması gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük ihtimalle geometride hata var. Ya disribötör montajında, plastiğin geçtiği yerde hizalama hatası var veya bağlandığı milde boşluk var.

Yan sanayi parçanın bozulması... bu yağlayıcılık için grafit katkılı özel bir plastik olabilir. Yine de, çıkma parça da aylar içinde bozulduğuna göre bence asıl hata başka.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Sürekli kırılan parçayı işaretledim. Alüminyumden yapmayı düşündüm ama sonuçta bu malzeme plastik olarak tasarlandı ise bir nevi sigorta görevi görüyordur. Yapısal olarak değişiklik yapmak belki en son düşüncem.
    Bu mesaja eklenen görseller:

Distribütör fiberi kırılıyor.
  • O zaman kestamit malzemeden yaptırın, o daha dayanıklı olabilir bu durumda, fiberin kırılganlığı fazla olabilir.

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    Evet ben de distribütörün takılışından şüpheleniyorum. bir eğrilik var da o yüzden mi kırıyor acaba. Eğer öyle ise bu derece hassas bir eğriliği kim ölçüp tamir edebilir.

Bu arada sorunla ilk kez yoldaki bir çukura sertçe girdikten sonra karşılaşmıştım. ondan beridir sürekli devam ediyor.. Bu da beni Distribütör bağlantısının olduğu yerde denk gelmeyen bir yer olduğu konusunda düşündürüyor.
  • ozgur_gs_91 O kullanıcısına yanıt
    Evet bir usta da bu malzemeyi önermişti ama malzemenin ismini tam alamamıştım( teşekkür ederim ). Bulabilirsem ondan da döktürmek ve denemek istiyorum.
  • Orjinali almanyadan getiriyorum komple 690 lira almak isterseniz özelden yazabilirsiniz

• Yok hocam teşekkürler. O miktar fazla gelir. Bir kere olsun çıkma parça ile deneyeyim. olamayacak olursa size ulaşırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapunzo -- 21 Nisan 2016; 18:00:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.