Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha demin posta kutuma bakıyordum benide çağırmışlar betaya. (Combat Testing`e uzun süredir üyeyim)

Tam olarak nasıl bir oyun bu 10 sayfa konuşulmuş :D
  • güzel ama bi süre sonra şu dungeon işi olayı monotonlaştırıyo...
  • Beyler simdi oyun acıkmı kapalımı ben CBT1'i kacırdım cok oynamak ıstemısdım... suan olay ne durumda biraz bilgi verirmisiniz rica etsem
  • CT betası bitti. 2 saatlikti. Herkeste teamspeak zorunlu olduğundan çok zevkli oluyor. Gruplaşma, aynı şeyde toplanma açısından.
  • bu younda çok nazlı nazlı geliyor..
  • team speak işi iy olmuşda biz ingilizlerde fransızlarla nasıl konuscaz sadece türklere özel odalar olsa server da iyi olur
  • Early Invite for Divine Souls

We are just days away from the launch of the second Divine Souls closed beta and we have a special head start offer for you. All Divine Souls players who play Fists of Fu and reach level 7 by 9/29 at 12:00am PST will receive game access 2 hours in advance of other players. This is a unique opportunity to play and level up ahead of other users.

Here is what you have to do:

Step 1 - Download and play Fists of Fu
    Step 2 - Reach Level 7 by 9/29 at 12:00 am PST
    Step 3 - Start playing Divine Souls 2 hours before your friends!

We will be able to track if you made it to level 7 by using your email address.

Take advantage of this limited time opportunity. Stay tuned for more information on the closed beta for Divine Souls.

Click here to start playing Fists of Fu.
  • Fists of Fu yi oynamazsak ne zaman divine ye gire biliris, cunku Fists of Fu sakat oyun, bana mail yolladilar lvl6 ol biz goruruz diyorlar, baslicam onlara aaaa!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizmo_x -- 25 Eylül 2010; 11:29:00 >
  • beta icin "yeni" key'lere burdan ulasabilirsiniz.
  • beyler ben beta key kazandım oyuna şimdi girebiliyozmu ?

söle bişe yazdı

''Be a Divine Souls Closed Beta Tester.

Be Powerful. Be Vengeful. Be Divine
    Thank you, you are now entered in the Beta queue''

önce yen, üyellk açtım bu yazı cıktı sonrada yukarda arkadasın verdigi siteden key alıp account da reedem key falan bişiler vardı oraya yazıp enter ladım yine aynı yazı cıktı şimdi beta da oynayabiliyomuyum ve ne zaman baslıyo beta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 26 Eylül 2010; 18:11:24 >
  • harbiden bende key aldım. aynısı yaptım ama download bölümü yok. ne zaman başlıcak :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

harbiden bende key aldım. aynısı yaptım ama download bölümü yok. ne zaman başlıcak :S

mail atarlar acilirsa, oyle dusunuyorum!
  • Download geldi. Üyelik alamayanlar için beta keyleri mevcut. Bana yazabilirsiniz.

RecLast@hotmail.com.tr

Bu gün açılacak.Gelenler söylesin hemen pt falan kuralım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre67380

Download geldi. Üyelik alamayanlar için beta keyleri mevcut. Bana yazabilirsiniz.

RecLast@hotmail.com.tr

Bu gün açılacak.Gelenler söylesin hemen pt falan kuralım.

9/30 Diyor. Yarin Açılıcak
  • bana da gelmiş key indiriyorum şuan . bir de diğer cbt den farkı ney bunun ne gibi değişiklikler var ?
  • 2. Cbt icin key gelmis. Grup olabilirsek zevkli vakit geciririz.
  • BAnada gelmiş.
  • banada gelmiş :D bende indiriyorum :) 50 gb lık online oyun indirdim. Ama aradığım gibi bir oyun bulamadım. hepsinin bir kusuru vardı. Bi cabal online vardı güzel. Eskiden oynayabiliyordum. Şimdi oynayamıyorum çünkü acaip kasıyor makine. Ekran ayarlarını kısıtlasam bile genede kasıyor :S Benimde son umudum artık divine souls oldu :) başlasın artık.
  • mail de söyle diyor eger fists of fu da 7 level'e ulasabilirsen (am 12:00, 29.09 tarihine kadar PDT'a göre) herkesten 2 saat önce oyuna baslayabilirsin
  • ben indirdim her sey hazir :d. yarin catisalim xD.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.