Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adminin Patch Atıp Fixlemesi Lazım Yoksa Düzelmez Sorun
  • daha önceki beta clientimi kullanıyoruz gene??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GOLDFALCON

daha önceki beta clientimi kullanıyoruz gene??

yeni client var
  • bende oyun açılıyor db error veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

oyun güya açıldı :D
    ama cb sonuçta katlanacağız yarına kaldı herhalde oyun
    edit:client.exe hatası
    yalan oldu aşkımız 2 mizde şaşkınız

muhtemeden!
  • adamlar önceden denemiyolar acaba oyunun açılıp açılmadığını
  • sorunu çözmüşler oyun açılıyo heral su yazıyodu pek anlamadım ama

We will have emergency maintenance in about 15min, from 12:30PDT to 2:00PDT. We are attempting to resolve this DB error. Thank you for your patience.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

arkadaşlar oyun mu kapalı yoksa benim cb keymi yalan oldu
    "The Game is either closed for maintenance or you have not been invited to play yet"
    diyor cevap verebilirseniz sevinirim

oyun Bakımda Beklemedeyiz.
  • Oyun Açıldı. Yumulun Beyler. Eastciyiz :D WOLFTR
  • yav benler oyudnayımda bu oyunu grafikleri yğseklmiyomu yav kosuyorum arkamda beyaz kareler cıkyıo adamlara saldırıyom siyah kareler cıkyo ne saçma sey bu
  • oyuna 5dk once girdim 2lvl oldum oyunu begendim xD yarin daha cok oynarim artik xD.
  • bende beyendim oyunu slasher açtım 2 lwl oldu m10 dk falan oynadım 2-4 tane görev yaptım grafik işinide çözdüm oyunun bütün grafiklerini kapatım oyun düzeldi beyaz kareler cıkmıyo millete dalarken falan güzelmiş oyun slasher in millete kılıcı krıbaç gibi yapıp girişme cok hosuma gitti bide bileyelnlere söleyim canavara gidip ''E'' tuşunu basıca hayvanı bogazında yakalıyo anına saldırırsanız hayvan ebedi uykuya gidiyo yada hayvanı yakaladıkdan sonra onla sıplayıp havada halledin
  • @SworderDante

o resimde hic bisey goremiyorum kilic nirde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizmo_x

@SworderDante

o resimde hic bisey goremiyorum kilic nirde?

dikkatli bak hocam :)
  • yav 5 lwl oldum slasher in skill kitabından düşürdüm ama hala yeni skill açamıyorum 5 lwl da bi skill var learn diyorum bişe cıkıyo ok diye kapanıyo almıyo skill i
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

yav 5 lwl oldum slasher in skill kitabından düşürdüm ama hala yeni skill açamıyorum 5 lwl da bi skill var learn diyorum bişe cıkıyo ok diye kapanıyo almıyo skill i

Kitaplar sadece skill e + basar. Yani skili geliştirir.Yeni skiller için learn skill demen lazım Şehirdeki Skillciden ayarlarsın.
    Combo açmak için. K deki skillerden 2 kere tıklayıp açman lazım. SP istiyor. Eskiden kendisinden açık olan skilleri şimdi sp ile açtırıyor.

PS: Şu anda 15 LwL im ben.sıkıldım çıktım ^^ Gece belki oynardım. RecLast pm atarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre67380 -- 2 Ekim 2010; 16:07:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre67380

quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

yav 5 lwl oldum slasher in skill kitabından düşürdüm ama hala yeni skill açamıyorum 5 lwl da bi skill var learn diyorum bişe cıkıyo ok diye kapanıyo almıyo skill i

Kitaplar sadece skill e + basar. Yani skili geliştirir.Yeni skiller için learn skill demen lazım Şehirdeki Skillciden ayarlarsın.
    Combo açmak için. K deki skillerden 2 kere tıklayıp açman lazım. SP istiyor. Eskiden kendisinden açık olan skilleri şimdi sp ile açtırıyor.

PS: Şu anda 15 LwL im ben.sıkıldım çıktım ^^ Gece belki oynardım. RecLast pm atarsınız.

yav dediklerini yaptım learn dedim bişe cıktı ok dedim onada yinede almadı skill i

• ben grayfox yum, bir bug var fighter oynuyorum. mob u olduruyorum combo ile ama combo devam ediyor ama mob olu oluyor :D. yani yari comboda mob olurse combo bosa devam ediyor :D.
  • yav millet slasherde 10 lwl skillini aldım soul magic ismi kullanıyorum adam adamlarda tırım tırıs you kılcı yavayada doğru kaldırıyo bişeye saplar gibi billetin içine dalıp yapıyom olmuyo tek arama yapıyorum oldu e lie yakalayıp yapıyorum olmuyada olmuyo ya bi yardımcı olun

Nick:NightSlasher
    Server:East
    Lv:12
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.