Şimdi Ara

Divine Souls ( Sonunda > 14 Aralık OBT) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
647
Cevap
0
Favori
29.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    The Divine Souls CBT2 starts at 3:00PM PDT (Pacific Daylight Time) Thursday, September 30, 2010! CBT2 will end 3:00PM PDT (Pacific Daylight Time) Thursday, November 4, 2010!"
    yukardaki yazidan da anlasilcagi gibi 1 aydan daha uzun sürecek :D iyimi kötümü artik siz karar verin
  • Cb ye kayıt oldum. Oyunu daha yüklemedim siz hele bi başlayıp yorum yapın ona göre indirip başlıcam

Cb de belli birşey olana Ob'de ödül veriyolar/verirler mi babamızın hayrına CB'de oynamayız heralde.
  • Beyler oyunu ındırdım kurdum mailimi sifremi yazıkdan sonra closed flana fialn dio..

Suan oyuna girebilen varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kr1zal1rt

Beyler oyunu ındırdım kurdum mailimi sifremi yazıkdan sonra closed flana fialn dio..

Suan oyuna girebilen varmi?

Daha açılmadı.Aşağıdaki verdiğim linkte "Thursday, September 30, 2010 at 3:00:00 PM" yazdığımda açılması gerekiyor.Yani Türkiye saatine göre gece 1 oluyor.
    http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pdt.html
  • elimde fazladan 1 tane key var almak isteyen pm den ulaşsın bana
  • saat 01:02 oyun hala acılmadı patch atti ama oyun acılmadı
  • 4 pm diyor yani bizim saat gece 2ye deng geliyor sanırım.
  • Oyun şuan açık.
    East Serverdayım.
    Nick:MixiT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 1 Ekim 2010; 2:14:49 >
  • arakadaslar oyun sürekli hata verip atiyor sadece bende degil benim modemden baglanan arkadasta ayni anda kapaniyor, herhangi bir fikiri olan?
  • arkadaslar gece oyun acıldıgında oyuna gırdım oynadım...

sabah pcyi acdim tekrar girmeyi denedım Fakat

Uzak ad çözlemedi: 'patchdb.outspark.net'. diye bir hata verior ne yapmalıyım??
  • Suan oyuna gırebılen varmı acaba??
  • quote:

arkadaslar gece oyun acıldıgında oyuna gırdım oynadım...

sabah pcyi acdim tekrar girmeyi denedım Fakat

Uzak ad çözlemedi: 'patchdb.outspark.net'. diye bir hata verior ne yapmalıyım??

aynı hatayı bendede veriyor sen çözebildinmi ?
  • Oyunun Sitesinede Girilmiyo Şuan Belki Patch Sunucuları Kapalıdır Patch Atamıyodur

Oyunun Facebook Sayfasında Sunu Gördüm Anne sÖle Yazıyor ''We are aware of the patchdb.outspark.net and our teams are looking into the matter. Please do not flood the forums with the same issue, congregate to the same post! Thanks!''

Bek Bişe Anlamadım İngilizcem Bek İyi Değildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 1 Ekim 2010; 13:18:42 >
  • offf ya :S girmio hala aynı hatayı verıyor:S
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheAndromeda

Oyunun Sitesinede Girilmiyo Şuan Belki Patch Sunucuları Kapalıdır Patch Atamıyodur

Oyunun Facebook Sayfasında Sunu Gördüm Anne sÖle Yazıyor ''We are aware of the patchdb.outspark.net and our teams are looking into the matter. Please do not flood the forums with the same issue, congregate to the same post! Thanks!''

Hmm suan oyun kapalı sanırım. Diyorki, suan sorun uzerıne calısıolarmıs lutfen forumları mesgul etmeyın bu konu uzerıne. diyor sanırım)
  • quote:

quote:

Oyunun Sitesinede Girilmiyo Şuan Belki Patch Sunucuları Kapalıdır Patch Atamıyodur

Hmm suan oyun kapalı sanırım. Diyorki, suan sorun uzerıne calısıolarmıs lutfen forumları mesgul etmeyın bu konu uzerıne. diyor sanırım)

Evet Facebook sayfasında bi sorun olduğunu söylüyor çözmeye çalısıyolarmıs facebook sayfasnı takip edin ne zaman acılcağını söylüceklermiş buyrun link
    http://www.facebook.com/#!/pages/Divine-Souls/112092805478729?ref=ts

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyBatty -- 1 Ekim 2010; 14:29:21 >

• quote:

quote:

quote:

Evet Facebook sayfasında bi sorun olduğunu söylüyor çözmeye çalısıyolarmıs facebook sayfasnı takip edin ne zaman acılcağını söylüceklermiş buyrun link
    http://www.facebook.com/#!/pages/Divine-Souls/112092805478729?ref=ts

Bende burayı takıp ediorum YEtkililer hhaber vericeklermıs acılınca...

TEsekkur ederim.

• ben oyuna girdim az önce oyu naçılıyo enter a basıyorum dp error alıyorum sizdede varmı bu
  • quote:

ben oyuna girdim az önce oyu naçılıyo enter a basıyorum dp error alıyorum sizdede varmı bu

Evet aynı sorun var bende de .
  • quote:

Orijinalden alıntı: mexaton

quote:

ben oyuna girdim az önce oyu naçılıyo enter a basıyorum dp error alıyorum sizdede varmı bu

Evet aynı sorun var bende de .

facebook sayfasında millet yakınıyo db error diye bi yetkili bişi demiyo bide gm bilemme neyiz diye dolasıyolar facebookda yok srunu çözdük yok bilmem ne
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.