Şimdi Ara

Divx altyazı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende divx filmler var ama açınca görüntü var ses var ama altyazı yok cd nin içinde altyazı var ama bi türlü açmıyo....

Bunun iç.in ne yapmalıyım program mı yüklemem lasım ne yapmam lasım bi bakın şuna..

Edit:heee arattırdım ama bi türlü bulamadım çalışmıyo galipa arama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nick -- 3 Mart 2005, 18:19:42 >

• Hangi programı kullanıyosun da altyazıları açamıyorsun?
  • divx player 2.5.5 sürümünü kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nick

divx player 2.5.5 sürümünü kullanıyorum

yanLıs biLmiyosam Divx Player'Ler aLtyazı acmıyor ( tabii tam emin degiLim ) o yuzden netten ( yadawww.divxforever.com dan ) BSPlayer cek ( baska bi divx oynatıcıda oLabiLir ama Bsplayer karsıLar herseyi ). Sonra Altyazı iLe Film aynı kLasorde oLsun ve isimLeri aynı oLsun. Tabii aLtyazının uzantısı kaLsın onu siLme ( .sub yada .srt'dir eger yoksa boyLe bi uzantı sen .sub yap aLtyazı fiLmLe uyumsuz oLursa bu sefer .srt yap oda oLmazsa FPS'si uyumsuzdur )
  • Arkadaşım bence de en iyisi Bsplayer. Ayrıca adını değiştirmeye falan da gerek yok filmi açtıktan sonra alt yazı yükleye tıklayıp da seçebilirsin direk
  • bencede radlight4 indir kullanıorum ben memnunum gayet gusel
  • divx player dan alt yazi ekleyebiliyorsun ama bazi codecleri yuklemen lazim...
    en guzeli arkadaslarin dedigi gibi BsPlayer,birde divxturk programini yukle alt yazilarda bazen oynamak gerekebiliyor lazim olabilir....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Divx Player??
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TEŞEKKÜTLER ARKADAŞLAR HEPİNİZE
    SAĞOLUN WALLA
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.