Şimdi Ara

Divx'e altyazı gömme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam saygıdeğer üstadlarım. Benim bir sorunum war. şimdi ben elimdeki dvxlere altyazı gömmek (yani eski klasik mediaplayerla açtığımda bile altyazı görünsün) istiyorum.
    neden diye sorarsanız friends dizisinin full sezonları var fakat 25 fps.
    bilgisayardan açtığımda altyazıda sorun yok. bs player gayet düzgün ve senkronlu gösteriyor fakat televizyonumun (samsung le46b651) media playerında oynattığımda altyazıda gözle görülür bir kayma oluyor. acaba samsung 25 fps altyazıları desteklemiyormu ondan olabilir gibi geldi aklıma.
    bu sebepten dolayı eğer yardımcı olabilecek bir üstad varsa gerçekten çok ama çok sevineceğim.

şimdiden ilgi ve alakanız için teşekkür eder güzel günler dilerim.

• Keşke buraya sormak yerine önce google'a danışsa idiniz.Hiç olmadı forumun arama motoruna baksa idiniz.Yüzlerce konu var sorununuz ile ilgili.

http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&q=divx+e+altyaz%C4%B1+ekleme&btnG=Google%27da+Ara&meta=&aq=0s&oq=Divxe+alty&fp=678f36aff980f0d

http://forum.donanimhaber.com/m_6162548/mpage_1/key_//tm.htm

• teşekkür ederim dostum. evet arama yaptım ancak forumlar hep birbirinden aynı konuyu kopyalayıp kopyalayıp önüğmüze verdiği için aynı içerik olan 50. foruma geldiğimde artık canıma tak etti. bu yüzden üstadlarıma başvurdum. demekki google ne yazmamız gerektiğini bileceğiz.
    benim arama motoruna yazdığım cümle sonucu hep vcd oluşturma linkleri çıktı. kafayı yemek üzereydim.
    teşekkür ederim ilgi ve alakan için
    hazır konu açılmışken bir soru daha sormak isterim.
    m2ts ve mkv filmlerine altyazı gömme işlemi varmı aynı bu şekilde.
    onuda birtürlü bulamadım

ilgi ve alakaların için gerçekten teşekkür eder iyi günler dilerim

• @nrmr rica ederim.Sorunu çözebildi isem ne mutlu.Google'da arama yaparken ek getirmeden anahtar kelime girerseniz daha faydalı olacaktır.

DP'de mkv filmler için altyazı ekleme, ses ekleme/çıkarma, bölme gibi işlemleri yapabileceğiniz bir program tanıtılmış.

Yine google sonuçları için de buraya basın

İyi günler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.