divx kucultme gibi birsey soz konusumu. Indirdigim filmler 720 mb filan. bu da tek cd'ye sigmiyor. filmi cdye yazdirabilmek icin ne yapmaliyim.[type]
Sanırım neroda overburn diye bir olay vardı. CD ye kapasitesinden fazla yazabiliyordun. Forumda bir arama yap belki daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin..
cidden çok işe yarar bilgiler var mutlaka herkes bi göz gezdirsin..Ben mesela 800MB olayını bilmiyordum.CD leri biliyordum ama nasıl yazılacağını bilmiyordum Teşekkürler cdemir
arkadaşlar bir de eğer cdleri mod 1 yerine mode2 de yazarsanız overburn yapmadan daha fazla mb yazabiliyosunuz ama cdler çok hassas hale geliyo yani iyi korumak lazım bu arada cozb sen zaten 800mb diamond kullanmıyomuydun ?:)
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i> <br />cidden çok işe yarar bilgiler var mutlaka herkes bi göz gezdirsin..Ben mesela 800MB olayını bilmiyordum.CD leri biliyordum ama nasıl yazılacağını bilmiyordum Teşekkürler cdemir <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>
Rica ederim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme