Şimdi Ara

divx kucultme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • divx kucultme gibi birsey soz konusumu. Indirdigim filmler 720 mb filan. bu da tek cd'ye sigmiyor. filmi cdye yazdirabilmek icin ne yapmaliyim.[type]

• Sanırım neroda overburn diye bir olay vardı. CD ye kapasitesinden fazla yazabiliyordun. Forumda bir arama yap belki daha ayrıntılı bilgi bulabilirsin..
  • http://konya.meb.gov.tr/formator/nero/yazma.htm

Burada overburn ile ilgili bilgi var..
  • sağolasın cdemir çok işime yaradı
  • cidden çok işe yarar bilgiler var mutlaka herkes bi göz gezdirsin..Ben mesela 800MB olayını bilmiyordum.CD leri biliyordum ama nasıl yazılacağını bilmiyordum
    Teşekkürler cdemir
  • arkadaşlar bir de eğer cdleri mod 1 yerine mode2 de yazarsanız overburn yapmadan daha fazla mb yazabiliyosunuz ama cdler çok hassas hale geliyo yani iyi korumak lazım
    bu arada cozb sen zaten 800mb diamond kullanmıyomuydun ?:)
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Cozb®</i>
    <br />sağolasın cdemir çok işime yaradı
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Rica ederim
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Rosicky</i>
    <br />cidden çok işe yarar bilgiler var mutlaka herkes bi göz gezdirsin..Ben mesela 800MB olayını bilmiyordum.CD leri biliyordum ama nasıl yazılacağını bilmiyordum
    Teşekkürler cdemir
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.