Şimdi Ara

DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
11.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu gün taze haber yok sanırım, Alışaknlık oldu illa topige bir bakıyorum bu gün sanki birden eksik geldi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Bu gün taze haber yok sanırım, Alışaknlık oldu illa topige bir bakıyorum bu gün sanki birden eksik geldi :)

aynen
  • e-bay üzeri soru sordum nerede sipariş diye
    bekleyin gelir diyor kt88 in diğer çifti için.
    Dear friend:
    Yes, we sent two item as same day. But we cannot control postman job. May be first package left Hong Kong and another other need wait by next flight.
    Don't worry. It left Hong Kong . It was on the way. Please wait a little time, or please you try to take your tracking number to contact to your country post check it once.
    Best regards. Thank you for your time.
    Fakat 8 pinli porselen özelliklede Tesla ef86 çiftinden mesaja bile cevap yok.
    O satıcının işlemlerini iptal ve para iadesi isteyeceğim e-bay dan. Sonra başka satıcıdan yeni
    sipariş devamında. Yalnız bırakmadığınız, ilgilendiğiniz için teşekkürler.

• Ya bi gelmedi cihazlar da sonuca gidelim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın Eray'ım. İç donanım elemanlarının şema revizesinden kaynaklı değişen parçaları yarın elime geçecek mng kargo ile tamamlanmış oluyor.
    Ama dediğim gibi 4 psvane kt88 den ikisi geldi ikisi henüz gelmedi. İki Tesla EF86 sipariş ettiğim satıcısı muhatap olmuyor, gereğini yapacağım. Kt88 ler için verdiğim 4 adet porselen siparişi için mail olarak gelen cevap en fazla 15 nisan a kadar bekleyin gelmezse bize dönün şeklinde ki tracking number verilmemiş olsa onu da iptale gidip başka satıcıdan siparişe çevirecektim. Porselenler tamamlanmadan kasada kullanacağım aluminyuma yuvaları kestirememiş oluyorum. Bu yüzden kasada beklemeye geçiyor.
    E-bay adına edindiğim bir tecrübe olmuş oldu. O tecrübeye göre yazışmalarla samimiyeti bağladığım satıcıdan aklıma bir kolide 2 tane faturasına 4 adet kt120 siparişi bile vermeyi düşündüm senin deneyimini parasıyla tadayım da sonuçla ilgili hazırlayacağım yeni teferruatlı başlıkta paylaşayım diye. Fakat sonradan öncelikle verdiğim siparişler tamamlansın sonra yaparım diye askıya aldım bilgin olsun.
    Artık e-bay dan da hangi satıcıdan hangi ürünü hangi hıza güvenli alırım onu da tecrübe ettim.
    Şu ürün bitsin aynısını birdaha yapalım desek yolu yordamı öğrendik gerisi nokta atış haline geldiğinden ve kalıp oluştuğundan dolayı eminim 30 günü mümkün değil geçmez hatta aynı anda 2 tane bile sorun değil...
    Kağıt üstü hesapları kulağıma doğru yansıtır ve tamam bu iş bu kadar diyebilirsem üzüleceğim şey heralde bu zamana kadar denemelerde ve değişimlerde kaybettiğim paralar olacaktır. Oradaki tecrübe ise teselli olarak sadece kıyas yapabilecek kulak zenginlikleri olsa gerek.

Yeni haber!
    Attığım sert uyarı mesajından sonra özür dileyip ürüne kargo numarası vererek gönderdiklerini ve elime en geç 10-15 güne kadar
    gececeğini yazmışlar. Bu da bizim üretimin sürecini belirleyen haber oldu. erken gelirse resimleriyle haberi paylaşırım sizlerle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 4 Nisan 2013; 21:34:37 >

• hangi ürünü hangi satıcıdan aldığınızı
    satıcının gönderme sürelerini
    ürünlerin fiyatlarını vs
    hepsini not alırsanız sonraki siparişler
    daha düzenli ve macerasız olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Haklısın Eray'ım. İç donanım elemanlarının şema revizesinden kaynaklı değişen parçaları yarın elime geçecek mng kargo ile tamamlanmış oluyor.
    Ama dediğim gibi 4 psvane kt88 den ikisi geldi ikisi henüz gelmedi. İki Tesla EF86 sipariş ettiğim satıcısı muhatap olmuyor, gereğini yapacağım. Kt88 ler için verdiğim 4 adet porselen siparişi için mail olarak gelen cevap en fazla 15 nisan a kadar bekleyin gelmezse bize dönün şeklinde ki tracking number verilmemiş olsa onu da iptale gidip başka satıcıdan siparişe çevirecektim. Porselenler tamamlanmadan kasada kullanacağım aluminyuma yuvaları kestirememiş oluyorum. Bu yüzden kasada beklemeye geçiyor.
    E-bay adına edindiğim bir tecrübe olmuş oldu. O tecrübeye göre yazışmalarla samimiyeti bağladığım satıcıdan aklıma bir kolide 2 tane faturasına 4 adet kt120 siparişi bile vermeyi düşündüm senin deneyimini parasıyla tadayım da sonuçla ilgili hazırlayacağım yeni teferruatlı başlıkta paylaşayım diye. Fakat sonradan öncelikle verdiğim siparişler tamamlansın sonra yaparım diye askıya aldım bilgin olsun.
    Artık e-bay dan da hangi satıcıdan hangi ürünü hangi hıza güvenli alırım onu da tecrübe ettim.
    Şu ürün bitsin aynısını birdaha yapalım desek yolu yordamı öğrendik gerisi nokta atış haline geldiğinden ve kalıp oluştuğundan dolayı eminim 30 günü mümkün değil geçmez hatta aynı anda 2 tane bile sorun değil...
    Kağıt üstü hesapları kulağıma doğru yansıtır ve tamam bu iş bu kadar diyebilirsem üzüleceğim şey heralde bu zamana kadar denemelerde ve değişimlerde kaybettiğim paralar olacaktır. Oradaki tecrübe ise teselli olarak sadece kıyas yapabilecek kulak zenginlikleri olsa gerek.

Yeni haber!
    Attığım sert uyarı mesajından sonra özür dileyip ürüne kargo numarası vererek gönderdiklerini ve elime en geç 10-15 güne kadar
    gececeğini yazmışlar. Bu da bizim üretimin sürecini belirleyen haber oldu. erken gelirse resimleriyle haberi paylaşırım sizlerle.

ooo çok iyi, sevindim bu habere
    en kısa zamanda malzeme listeniz tamamlanmış olur umarım.
    Bu, bir çocuğun doğumunu anbean görüp yaşamaya benziyor
    heyecan verici bir doğum

• quote:

Orijinalden alıntı: unforgivenetena

hangi ürünü hangi satıcıdan aldığınızı
    satıcının gönderme sürelerini
    ürünlerin fiyatlarını vs
    hepsini not alırsanız sonraki siparişler
    daha düzenli ve macerasız olur

Hatta burada da paylaşır iseniz ileride alım yapacak arkadaşlara olumlu ve olumsuz satıcılar belli ve referans olur, Genelde cinden ürün getiriken uydu cihazları bölümünde çok kullanıldı bu usul hem Çinli satıcı forumu ve oradan arayanların potansiyel olduğunu ögrenip sorunsuz ürünler gönderiyor du hemde ürün alanlar nereden alacaklarını net biliyordu. ileride sizde dahil hepimize fayda sağlar bu tip alışverilerde.
    Bence bu sebeple elden geldiğince ne yaptığınızı forumu ve başlığınızı da paylaşın ortam oluor ise

• quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

Ya bi gelmedi cihazlar da sonuca gidelim

Bu arada Eraya, da katılıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyman2 -- 5 Nisan 2013; 0:26:05 >
  • Dostum; bastan beri parola biz yaptik oldu.
    Yani hersey hepimiz icin, paylasimlari o nedenle burada uzun uzun yapiyorum. Mutlu sona detayli ve aciklayici mukemmel bi baslik yapacagim. Bu siteninde ilk meyvesi, gururu olacak. O gunler yakin

• Arkadaşlar az önce kt88 lerin diğer çifti masama geldi. Resimledim yine akşam paylaşırım.
  • İşte resimler... Ebay dan aynı satıcıdan yine aynı özenle yapılan gönderiler...
    Kt88 ler tamamlandı. Amfi bitmeye yakın aynı markanın kt120 sinden de 4 adet isteyeceğim.
     DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz!

Geriye kalsı 8 pinli 4 porselen soket, 2 adet ef86 tesla lamba ve volume knob. Onlarda yolda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 5 Nisan 2013; 16:52:23 >

• Hocam kasayı ilk mesajlarda bir grafiker arkadaş corelde çizecekti ne oldu?
    Kasaya başlamadınız mı?
  • cesajans çizecekti sağolsun. Ama karakalemde verdiğim boyutu usta anlayıca sorun kalmadı.
    Bende ek zahmet çıkarmamış oldum.
  • Hayırlısı olsun o halde. Sonucu merakla bekliyoruz.
  • Teşekkürler.
    Kt120 de tung-sol Rus malı lamba hakkında fikriniz varmı? çifti 85 dolar kargo hariç.
    TR den alsak tanesi 85 dolar olurdu gerçi
    Aynı markada tanesi 900 dolara da var

Aşağıdaki tung-sol modeli jadis DA7 mk IV tanesi %20 indirimde 718 dolar mesela...

Benim lambasını aldığım marka psvane T 845 hı-end ampli yapmış 5988 dolar.

Bunu Türkiye için bir firma ithal etse fiyatını tahmin etmek hiç zor değil.
    işte bu nedenlerle iyi ki kendi DIY çalışmamızı yapıyoruz diyorum bu şartlarda...
    Hem maddi anlamda hesaplı hem sonuç anlamında fark atacağımızdan şüphem yok.
    Elde edeceğimiz ürünün upgrade olayı sadece lambalarına kalsın ki psvane kt88
    TR pazarına göre yine basit kaçmıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 6 Nisan 2013; 11:44:27 >

• Kt88. İcin 20 kg transistör yeter ama 845 İcin iki katı Yapi gerekli ve seste 845 de o kadar daa güzel

• Bu işlerde değişmeyen şey kilo kalite ile doğru orantılı... Doğru söylüyorsun.
    Tavsiyendeki kt 120 leri keyf için, kulak zenginliği için ekstradan mutlaka alacağım.
    Yabancı sitelerde psvane t 845 lamba için; kt 88 ve kt120 den sonra dinlerken şaşkınlıktan
    çenemiz yere düştü diye yorum yapılmış.
    kutsal kase diye isim takmışlar
    Can üstad önerdi saniye düşünmeden aldım psvane markayı. Şimdilerde bilgi edinmek için
    yabancı kaynakları tarıyorum da inanılmaz övgüler var bu markaya. Sonuca giden yolu
    işte bu tür nokta atışlar daha da yaklaştırmış oluyor sağol Can_Tan üstad.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 6 Nisan 2013; 17:39:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

Bu işlerde değişmeyen şey kilo kalite ile doğru orantılı... Doğru söylüyorsun.
    Tavsiyendeki kt 120 leri keyf için, kulak zenginliği için ekstradan mutlaka alacağım.
    Yabancı sitelerde psvane t 845 lamba için; kt 88 ve kt120 den sonra dinlerken şaşkınlıktan
    çenemiz yere düştü diye yorum yapılmış.
    kutsal kase diye isim takmışlar
    Can üstad önerdi saniye düşünmeden aldım psvane markayı. Şimdilerde bilgi edinmek için
    yabancı kaynakları tarıyorum da inanılmaz övgüler var bu markaya. Sonuca giden yolu
    işte bu tür nokta atışlar daha da yaklaştırmış oluyor sağol Can_Tan üstad.

Abi bi tane master sound 845 alsak icini acsak sen aynısını yapamaz mısın

• Eray 2011 in en iyi ürünü seçilen bir safkan italyandan bahsediyoruz.

hadi kasaya uğraştık el yapımı oldu diyelim,lambayı aldık işlem tamam. Anakartı kestirip elle çizdik
    üzerine devre elemanlarını yaklaşık aynı kalitede tek tek satın alıp koyduk diyelim. Şok trafosuna kadar tamam da
    ses trafolarının tüm değerleri olmadan aynısını yapmak çok zor. Aletin içine bir bak; kartı çift yüzlü işlemek ayrı dert.

Can_tan üstadın dediği gibi olağan üstü emek bile verilse bire bir aynıs değil ancak benzeri çıkar ortaya.
    Bu arada bu işleri ben değil, çevremizdeki uzman ve mühendisler işbirliği yapabilir.
    Daha önceki sayfada yazdığım birşey vardı, şu lambalı işi bitsin kafamda bir tane MC ya da Accuphase transistörlüsü
    yapma arzusu tavan yapmış durumda. Sencede bir lambalıdan sonra bir de transistörlü güzel olmazmıydı?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.