Şimdi Ara

DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
3
Favori
11.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim Bu konuda aklımı yegane kurcalayan negatif olgu, Malzeme uyumu faktörü açıkcası. Böyle bir sıkıntıya düşülmez ise sanmıyorum ki sorun olsun.
  • Dostum uyum sorunu olmaz. Sonuçta bütün dünyanın kabul ettiği bir hashimoto trafosu
    revize edilmiş hesaplardan geçtikten sonra üretilmiş oldu.
    Piyasadaki örneğinin hatası ayıklandı diyebiliriz. geriye kalan bileşenlerde ona uyumlu
    sıralandı ki o nedenle hata payı yok gözüyle bakıyorum.
    Risk kart üzerinde devre elemanlarını dizerken oluşabilir ama dizecek kişi
    Mekatronik üzerine yandal yapmış yüksek elektrik elektronik mühendisi.
    bilgili ve eli işe yatkın. Gerçi hayatın kendisi risk umarım sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 30 Mart 2013; 11:50:00 >
  • Durum bu şekilde ise zaten bahsetiğim faktörde ortadan kalmış demektir.
    Zaten Luxman elden çıkartıldı ise boşa değildir diye düşünüyorum
    Bu arada bende Luxman ın gitmesine üzüldüm bir şekilde, Bazen Keşke imkan olsada bazı cihazları hiç satmasam ama yeni başka cihaz alsam diye düşünürüm Luxman da öyle bir cihaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyman2

Durum bu şekilde ise zaten bahsetiğim faktörde ortadan kalmış demektir.
    Bu arada bende Luxman ın gitmesine üzüldüm bir şekilde, Bazen Keşke imkan olsada bazı cihazları hiç satmasam ama yeni başka cihaz alsam diye düşünürüm Luxman da öyle bir cihaz bence.

Cihaz seviciligi böyle bir sey bende elektrinik mağazaya girsem hic bir sey almasam ya bi pil alıyorum ya bir cd muhakkak sif bu yüzden tun kredi kartalları ni iptal ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o düşünce ile neredeyse 1990 yılından beri Luxmanları tuttum elde.
    Dönemin bütün japonları ile yan yana kıyasladım, gerçekten baba amplidir.
    Satılığa nadir çıkar. Şu an benim bildiğim Adana da DR.Ahmet bey de, İstanbul da Mustafa Güven beyde
    ve Ankara da Haşim Kılıç beyde var aynısı. Bakın kişiler bile birbirini tanıyor diğer baba hı-end lerde olduğu gibi.
    Üstelik kişiler sosyal medya ağının uzantıları olmadıkları halde birbirlerini biliyor tanışmasada.
    Burada yazıştığımız kitle iceberg in su üstünde görünen kısmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 30 Mart 2013; 12:13:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Durum bu şekilde ise zaten bahsetiğim faktörde ortadan kalmış demektir.

Cihaz seviciligi böyle bir sey bende elektrinik mağazaya girsem hic bir sey almasam ya bi pil alıyorum ya bir cd muhakkak sif bu yüzden tun kredi kartalları ni iptal ettim

Aynen eray hatta sadece acaba ne geldi die gidip baktığım mağaza sayısı bile bir hayli yüksek, Hastalık herhalde bu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: S.Togay

o düşünce ile neredeyse 1990 yılından beri Luxmanları tuttum elde.
    Satılığa nadir çıkar. Şu an benim bildiğim Adana da DR.Ahmet bey de, İstanbul da Mustafa Güven beyde
    ve Ankara da Haşim Kılıç beyde var aynısı. Bakın kişiler bile birbirini tanıyor diğer baba hı-end lerde olduğu gibi.
    Üstelik kişiler sosyal medya ağının uzantıları olmadıkları halde birbirlerini biliyor tanışmasada.

İşte durumumuz bu Gayet güzel özetlemişsiniz. Birde bende fazladan 2-3 hobi daha var ki belim bükülüyor valla hayatı hobiye harcasam vakit yetmeyecek, Allahtan ben sizlerden farklı olarak bekarım da bu konuda bana + sağlıyor, Tabi - lerini saymıyorum

• quote:

quote:

İşte durumumuz bu Gayet güzel özetlemişsiniz. Birde bende fazladan 2-3 hobi daha var ki belim bükülüyor valla hayatı hobiye harcasam vakit yetmeyecek, Allahtan ben sizlerden farklı olarak bekarım da bu konuda bana + sağlıyor, Tabi - lerini saymıyorum

Abi ben bekar olsam ahh ahh neler neler yapardım iki odayı yıkar sinema muzik odası yapardım her aksam sistemi göstermeye Balkan ülkelerinden insanlar getirirdim güzel insanlar ne de olsa onlarında sistemleri gormeye ihtiyacları var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eraycelik80 -- 30 Mart 2013; 13:48:04 >

• quote:

quote:

quote:

Abi ben bekar olsam ahh ahh neler neler yapardım iki odayı yıkar sinema muzik odası yapardım her aksam sistemi göstermeye Balkan ülkelerinden insanlar getirirdim güzel insanlar ne de olsa onlarında sistemleri gormeye ihtiyacları var

Bu mesajı Yenge görürse sen balkanları getirmesen de Bütün orta doğu ve balkanları senin burnundan getirir.
    Moyorculuk zamanı fazla fazla yaptık o işleride Eray, E malum yıllarca textil v.s yapınca zaten rütin oldu o işler doyduk şükür.
    Lakin emin ol Ne sistemleri gömdük o uğurda, Bırak odayı Sinema ve Bar açardık diyim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bu mesajı Yenge görürse sen balkanları getirmesen de Bütün orta doğu ve balkanları senin burnundan getirir.
    Moyorculuk zamanı fazla fazla yaptık o işleride Eray, E malum yıllarca textil v.s yapınca zaten rütin oldu o işler doyduk şükür.
    Lakin emin ol Ne sistemleri gömdük o uğurda, Bırak odayı Sinema ve Bar açardık diyim :)

Bizimde lalelide yerimiz var

• OOO o zaman tamam sen tereci ben tereci fazla söze gerek yokmuş
  • quote:

OOO o zaman tamam sen tereci ben tereci fazla söze gerek yokmuş

• quote:

O transistörler master sound dada var unisio resource de de ayon dada yani tüm lambalilarda var bildigim. Öndeki cam kısmındaki delikler lamba degisimin de bias ayar İcin yani ayda yılda bir kere kullanılıyor cok önemsiz bir ayrıntı ama güzel cihaz su an onun 110 modeli ve black box i ile ilgileniyorum gidip gelip cok hoş

Şemasını biraz araştırdım bulamadım; belki kumanda devresi, vu metre vs. ile ilgili de olabilir.
    Ama içindeki işçiliğe baktın mı?
    Adamlar şiir gibi dizmiş, izleyince sanki, sabahın ilk ışıklarında Üsküdar Salacak Sahilinde boğazı ve kız kulesini izliyormuşum gibi geliyor. Harika...
  • quote:

Bu tip forumlarda en sevdiğim şey paylaşımlarda bilgilerin akışı.
    Bilmediğim modellerle ilgili ne güzel kazanımlar oluşuyor. Her ikinizinde emeğine sağlık.

Asıl sana teşekkür etmeliyiz; böyle bir çalışma yapmayıp burada da paylaşmasaydın böyle bir ortamda bu işlere gönül vermiş kişilerle nasıl paylaşımda bulunabilirdik ki... Bu arada sitemizi de unutmamak gerek...
  • Bu arada benim elektronik merakım taaa ilkokul 4'lere dayanıyor.
    Basit plastik oyuncakları alır, onlara teyplerden çıkan motorları takar,
    pille motor arasına bir de swiç ayarlar bırakırdık, duvara çarpıp swiçin pozisyonunun değiştirip oyuncağın bize gelmesini hayretle izlerdik.
    şimdi hem mesleğimin konuyla ilgisinin olmaması hem çocuk hem vs. vs engelliyor beni, neyse hadi hayırlısıyla bitirin de şu ampliyi biraz kulaklarımızın ve gözümüzün pası isi silinsin.
  • Forumdaki bir çok kişi ile aynı ilde olsaydık altın günleri misali bayanlara inat elektronik
    cihaz günleri yapardık ve her cihazı mevcut tüm olasılıklarla saatlerce sürer notunu verirdik...
    Ahhh ah rüzgarın savurduğu yerlerdeyiz neyseki sanal ortamımız var
    Eray evlilik ve çocuk işleri insan hayatında milattan önce ve sonradan farksız.
    2 ay daha tadını çıkar özgürlüğün ve hobiye ayırabildiğin bol zamanın
    Benim gibi motosiklet tutkunu ve kulüp kurucusu bir adamı bile cocuk playstation motorcusu yaptı

Cantan üstadım muhabbetin elektronik kısmı ile ilgili ne düşünüyorsunuz?

• Tebrikler güzel çalışma oluyor. Takipteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaliska

Tebrikler güzel çalışma oluyor. Takipteyim.

Teşekkürler.

Luxman takımı teslim ettim. Bir çift Heresy ile sürülerek kullanılıyor artık...
    Bendeki yerleri boş kaldı. En kısa sürede şu lambalıyı bitirmek şart oldu.

Kötü bir deneyim yaşadım, bir kimyager olarak sizlerle paylaşmak isterim aynısını yaşamayın diye...
    Salondaki Klipsch rf-7II kolonların üzerine hatun kurşun kalem silgisi koymuş ve birkaç gün kalmıştı.
    Silginin kimyasal yapısına ek her ne varsa ahşabın üzerindeki boyayı çözmüş ve emmiş resmen...
     DIY lambalı ampli eskizim hakkında fikirleriniz!

Resimde gördüğünüz gibi kalın kat atılmış orjinal boyayı çözerek üzerine almış
    Üzerine geri basa basa yedirdim ama aksi gibi titiz adamım beni buldu bu saçmalık.
    Düşünün ki bir çizik yüzünden midesi bulanıp araba satan birisi olarak bu durumu hazmetmek kolay olmayacak.
    Eskiler 80'ler dizisindeki gibi cihazların üzerini boş yere dantel türü örtülerle
    boşuna süsleyip örtmüyormuş meğer demeye başladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.Togay -- 30 Mart 2013; 20:27:16 >

• Geçmiş olsun yaw büyük talihsizlik, Olmayacak iş olmuş 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi.
  • Gecmiş olsun.Çok ilginç bir silgi nasıl bu hale getirebilmiş.Sizin adınıza üzüldüm.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.