Şimdi Ara

DİYALİZ TEKNİK SERVİS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • B.braun diyaliz makinesi tamiratı için iyi bir teknik sevis bilen varmı biraz araştırdım yeni ama iyi bir firma die yazmışlar ana bayiden daha ucuza ve kaliteli yapıolar die yazmışlar fikir sahibi olan varmı ?
     DİYALİZ TEKNİK SERVİS

• Sn. Hüseyin Bey;

Bildiğiniz gibi medikal cihazların bakım-onarım ve kalibrasyon işlemlerinin Yetkili Servis tarafından yapılması oldukça önemlidir. İnsan ve hasta sağlığını yakından etkileyen bu cihazların doğru çalışabilmesi, güncel yazılımlarının ve uygulamalarının yüklenmesi ayrıca hastaya sunulan hizmetin kalitesi ve güvenirliliği açısından kullanılan yedek parçaların üretici tarafından üretilmiş orijinal yedek parçalar olması gerekmektedir. Orijinal olmayan ya da eski cihazlardan çıkarılan yedek parçaların kullanımı sonrasında öngörülemeyen yada istenmeyen durumlar oluşabilmekte ve çok büyük zararlara neden olabilmektedir.

Üretici B.Braun Avitum AG'nin Türkiye'de faaliyet gösteren Tek Yetkili Teknik Servisi B.Braun Avitum Turkey'dir. Cihazların güvenli diyaliz yapması,yedek parçaların üretici tarafından gönderilmiş orijinal yedek parça olması ve yeni gelişmelerin yada güncellemelerin merkezlere/hastanelere aktarılması konusunda Yetkili Servisin tercih edilmesi oldukça önemlidir. Aksi taktirde değişen ve gelişen dünya koşullarından haberdar olmamak yada orijinal olmayan veya 2.el yedek parça kullanımından kaynaklı tespit edilemeyen hatalar yüzünden cihazların güvenli diyaliz yapmaması ile verilen hizmetin kalitesi düşecek ve belki de geriye dönülemeyecek zararlar meydana gelebilecektir.

Bilgilerinize Sunarız;

• Bizde de braun tansiyon aleti bozuldu ankara icin blr numara verdiler aradım konustum ancak sonra bulamadım onun da nosunu verir misnlz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altaş Teknik servis çalışanlarının b.braun almanyadan onaylı yetki belgeleri var teknik bilgileri çok iyi çok uygun fiyata iş yapıyolar diyebilirimki sizden %50 daha uygun fiyatları var. ayrıca altaş teknik sahipleri uzun yıllar b.baraun firmasında çalımışlar ve takılan parçlar orjinaldi dediniz gibi ikinci el filan gelmedi gelen kişileride önceden tanıyodum çok iyi işlerinde arkadaşlıklarında davranış şekilerinde ayrıca anlayışlarında çok güzelidiler sonunda bir alternatif oldu
  • Aynen isim vermeyim diyaliz merkezinde teknisyenim aradım en kısa sürede geldiler çalıştım gayet iyiler ben tanımıyodum ama tanışmış olduk gayet düzgün ve iyi insanlar işcilikleri çok iyi daha önceden b.braun teknik servis uçuk fiyatlar verdi gayet uygun fiyata yapıyolar ayrıca temiz işcilik uygun fiyat bütün arkadaşlarımada öneririm bide en önemlisi iş bitiriciler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yetkili servis
    geçen yıl açıldı
    Teknik Servis Programı
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.