Şimdi Ara

Diyanet 306 Milyon TL' yi Kime Aktardığı Sorusuna Cevap Veremiyor!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyanet işleri başkanlığı ile ilgili sayıştay raporlarına baktığımızda 2016-2017 ve 2018 yıllarında ne olduğu, ne iş yaptığı belli olmayan dernek ve vakıflara toplam 306 milyon tl kaynak aktarılmıştır. Kimdir bu dernekler, kimdir bu vakıflar, bunlara neden para aktarılmaktadır?

Defalarca sormamıza rağmen cevap verilmiyor. Ama biz biliyoruz ki bunların arasında el kadar çocuklara tecavüz edilen vakıflar var. cumhuriyet ve atatürk düşmanı kindar nesiller yetiştirme amacındaki vakıflar ve dernekler var.

www.cumhuriyet.com.tr
    CHP'li vekil: Diyanet 306 Milyon TL'yi kimlere aktardı?
    http://www.cumhuriyet.com.tr/video/video/1709378/chpli-vekil-diyanet-306-milyon-tlyi-kimlere-aktardi.html

Siz şükredin tamam mı

• Saldım bu ülkeyi artık ya, siyaset tartışsa bile insanlar, birşey değişmiyor. Şirketim inşallah beni yurt dışına göndermek üzere. Kalan vatandaşlara survivor da başarılar dilerim. Birşey diyeyim, bu milletin parasını giden cepleyecek gelen cepleyecek. Çünkü cepletmeye çok müsait bir halk. Kaçın kurtarın kendinizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 17 Aralık 2019; 20:29:2 >
  • öyle soruya tabi cevap vermezler. diyanete sorulacak soru mu o.
    bunu sor mesela. kul hakkının hükmü nedir.

veya ramazanda sakız çiğnesem oruç bozulur mu
  • belki bir elin verdiğini diğer el görmeyecek sekilde ihtiyac sahiplerine vermislerdir :((
  • sapık diyanette sıradan durumlar..

• O dönemdeki parayı günümüz değeri ile anlamak için şimdi en az 7-8'le çarpmak lazım....

Türkiyede islamın merkezi olarak bilinen kurumun birilerine peşkeş çektiği paraya bak...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.