Şimdi Ara

diyanet işleri başkanı, 'Hz isa as. öldü' demiş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şaşırdın mı? hayır. ondan sonra gençler dinden uzaklaşıyor derler. uzaklaşırlar tabi..  

kıyamet alametleri tamamlanmamış, mehdi as görünmemiş (çıkmış olabilir) hz isa as. inmemiş (belki de faaliyette) ve yaşayan bir insan ki ben de hayatta olan biri olarak; diyanet işleri başkanı, hz isa as için "öldü" demiş. tekrar tekrar izledim, yanışlık vardır diye ama yanlışlık yok. tepkiler var ama basına yansımadı. sanırım beş günlük bir konu ve ben de dün gördüm. açıklamalara sahip çıkan da var, diyanet başkanları bizim için öldü diyen de var, hemen özür dileyip, bir yanlış anlaşılma oldu şeklinde açıklama yapması gerekir diyen de var. doğrusu bence hiç özür dilemesine ve istifa etmesine de gerek yok. reis'in görevden alması gerekir diye düşünüyorum.

• Yerine kim gelecek?

İyice incelenip sorgulansa inançları tam olarak aynı olan iki kişi bulunmaz. Avrupa bunu üçyüz sene önce farketti. Din devletin vazifesi değil. Devlet sivil din kurumlarının birbirlerine düşmeyecekleri zemi hazırlar, yolsuzluk yapmalarını engeller, vergilerini toplar, birbirlerini karalamalarını, kavgalarını engeller... ama din direkt olarak devletin vazifesi değildir.

Din devletin vazifesi olunca işte böyle oluyor. Taraf oluyor. "Laik ülkemiz" bütün hırsityanları gönderdi, otuz sene geçmeden herkesi bir şekilde sünni ilan edip alevilerle kavgaya tutuştular. Yugoslavya'da ise alevi dergahları, kampüsleriyle beraber Osmanlı zamanından beridir aralıksız devam ediyor. Yugoslavya Krallığı, Komünist denilen Yugoslavya şimdi de üçüncü kuşak devletler, hiçbirinin aklına dokunmak değiştirmek, telkin etmek gelmemiş.

• İsa’ya çakılan o son çiviyi akp’nin diyanet şeysi tutuyormuş o yüzden o öldü diyorsa ölmüştür😂😂😂 organize ruh hastalığı yemin ediyorum hahaha

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • adam islam itikadını inkar ediyor osmanlı ya da selçuklu zamanlarında yaşasa çok korkunç bir durumdu bu,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.