Şimdi Ara

Diyanete Sorduğum Soru 14 Gündür Cevaplanmıyor Edit: 2 Ay Sonra Cevap Geldi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
6.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dostum bu vatanı kurtaracak olanlar, 15 temmuzda da şahit olduğumuz gibi villada oturanlar değil, zenginler değil fakirler olacaktır, çarşafıyla kampyon süren annelerimiz olacaktır...

O villarda oturanlar sadece tweet atar
  • bildiğim kadarıyla şehit olan askerlerimiz uzun dönem askerlik yapan ya da okullu olanlar oluyor. Dediğiniz kadar zengin insanların uzun dönem askerlik yapmaması ile alakalı olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sorunu okudum ama cevabın Diyanet ile dinle alakası hiç yok :/ .

Sonuçta asker olanlar arasında gercekden de annesi babası vila da olan var mıdır şahsen pek sanman. Bir de birkaç yıldır TSK da sözleşmeli yeni bir tip askerler vardır ki bunlar maddi imkansızlıklar yüzünden tercih etmekteler.

Yani mesele saygıdeğer askerlerin tercihidir.

Sorun şöyle olmasını isterdin galiba: Zengin iş adamı evladı da şehit olsun . Asıl niyetin bu dolaylı da olsa kabak gibi.

Belki de vardır ama oransal düşüktür veya " bakınız ! Zenginiz evladımız şehit oldu .... " diyecek kadar sırf sizin gibilerin ateş düştüğü yeri yakan bile belki olmayan kesimlerce duyar muyar kadar vari şeylerle sorular çok ta yerinde ve samimi şahsen bulmuyorum....

Sevgili konuyu açan kardeş....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar milyarlarca para alıyor, Türkiyeyi süper güç yapmadıkları sürece o paranın hakkını zerre veremezler benim gözümde. Diyanete neden milyarlarca para verirsin ki

• Diyanete değil başka bir Felsefe sitesine sorman gereken bir soru bu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Sen soru sormamış, yorum yapmışsın. Diyanet seni muhatap almamakla haklı. Kaldıki sorunun muhatabı diyanet degil, milli savunma bakanlığıdır. Oraya da sorsan seni muhatap almaz. Herseyin bir üslubu-adabı vardır. Bir bilgi almak istiyorsan adabına uygun sorarsın. Bu kurumlar içindekilerini kusacağın ,stres atacagın yerler değil.
    Ne demek muhatap almamakla hakli?

Devlet vatandas icin vardir, vatandas devlet icin degil. Vatandas sabah aksam calissin, her sene milyarlarca dolar vergi versin, verginin vergisini versin. Neymis beyefendiler muhatap almicakmis. ESSEEKK gibi de alicak kardesim, o adamlara milyarlarca dolari otursunlar ramazan takvimi hazirlasinlar diye vermiyoruz.

Gerekirse diyecek ki sayin vatandas, sorunun yeri burasi degil, sizi cimere yonlendiriyoruz. Ordaki calisanlar cevap vericek bu sefer.

Dilekceye cevap verilmesi gereken sure yasal olarak 30 gundur. Siz esek olursaniz ustunuze semer vuran cok olur.

• saveyourself S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımız zaten gerekeni söylemiş konu kilit daha ötesi boş laf.
  • YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Tokide kredi çekmiyorsun o yanlış anlaşılan bir konu.1 deli taş atmış 40 tane akıllı çıkaramıyor.İyice araştırın onu.

Sorunuza gelirsek şehitlik bir makamdır her ölen şehit olacak diye bri kaide yok yani bizim şuan şehit dediğimiz insanlarda Allah katında belli olacak şeyler.Onu değil diyanet kimse bilemez.Sacede bir insan ne durumda şehit sayılır o konuda bilgi var kesinlik veremez kimse.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeş zengin şehitler tepesi bomboş, fakir şehitler tepesi dolup taşıyor. Cevabı ben verdim.
  • Ülkenin geneli fakir zaten , zengin oran olarak fazla yok
    Devletimizde azınlıklara sahip çıkmayı sever.

• Diyanet bu kadar parayi ne yapiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknokratik

Sen soru sormamış, yorum yapmışsın. Diyanet seni muhatap almamakla haklı. Kaldıki sorunun muhatabı diyanet degil, milli savunma bakanlığıdır. Oraya da sorsan seni muhatap almaz. Herseyin bir üslubu-adabı vardır. Bir bilgi almak istiyorsan adabına uygun sorarsın. Bu kurumlar içindekilerini kusacağın ,stres atacagın yerler değil.
    Cevap geldi hocam. Ama bekledikleri yerden soru gelmeyince şehitlik nedir sorusu gibi algılayıp öyle cevap vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.