Şimdi Ara

Diyanetin Lüx Otelde Eğitim Gecesi (Camiler Yetmedi Lüx Otellerde Eğitim)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
4.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
101 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Diyanetin Lüx Otelde Eğitim Gecesi (Camiler Yetmedi Lüx Otellerde Eğitim)

Bütçesiyle tartışmaların gündeminden düşmeyen Diyanet İşleri Başkanlığı'nın imam ve müezzinlerin de aralarında olduğu din görevlilerini 5 yıldızlı bir otelde eğitme gönderdiği iddia edildi. Söz konusu eğitime 20 milyon TL harcandığı belirtildi.
    Kaynak Yeniçağ: Diyanet'ten 20 milyon TL'lik 5 yıldızlı 'eğitim'

Camiler Yetmedi Lüx Otellerde Eğitim
    Yeni Çağ Gazetesi
    Diyanet'ten 20 milyon TL'lik 5 yıldızlı 'eğitim'
    https://www.yenicaggazetesi.com.tr/diyanetten-20-milyon-tllik-5-yildizli-egitim-8256v.htm

Millete İsraftan Bahsedenler

20 milyon TL ye ne yapılırdı Elazığ'daki Depremzedelere 160 Adet Konut Verilirdi

Büyük Bir Camide Toplanıp Eğitim Verebilirdiniz

La ilahe illallah; "Bil ki! Allah'tan başka ibadete layık hiçbir ilah yoktur"

Diyanet İbadet Anlayışı Lüx Otelde La ilahe illallah ... Ye Kürküm Ye

Diyanetin Lüx Otelde Eğitim Gecesi  (Camiler Yetmedi Lüx Otellerde Eğitim)

Diyanetin Lüx Otelde Eğitim Gecesi  (Camiler Yetmedi Lüx Otellerde Eğitim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Şubat 2020; 2:44:42 >

• İşte bunun için vergiler minimum düzeyde olmalı, işte bunun için Kapitalizm gelmeli.

Vergiler minimum düzeyde olsa bu harcamaların HİÇBİRİNİ yapamazlar.

Kek üreten kütüphane, millet bahçesi istemiyorum ben kardeşim. Onları yapacağına vergileri azalt.

Bir de bedava demiyorlar mı, hepsi vergilerimle alınıyor.
    1 - Bütün Kurumlar Yapıyor muş vay vay 1 gecede 20 milyon tl hangi kurum harcıyormuş

2 - Diyanetin Otel Büyüklüğünde Kaç Tane Misafirhanesi Var

3 - Dünyada Hangi Gelişmiş Ülke Bizim Kadar Para Ayırıyor

4 - Dünyada Hangi Ülke İşine Geldiği Gibi Kuranı Yorumluyor

5 - Dünyada Hangi Diyanet Böyle Eğlence Eğitimi Düzenliyor (La ilahe illallah diye ... Çalgılarla Eğitim Veriyor)

6 - Bağışlarla Tüm Bakanlıkların Bütçesini İkiyle Çarpan Hangi Kurum Var

7 - Hangi Kurumun Yeri Olupta 5 yıldızlı lüx otelde eğitim veriyor

Bizimkisi Din Düşmanlığı Değil Personel Sayısının ve Harcamaların %90 Düşürülmesini İstiyoruz
    Hadi haber yalan diyelim. Diyanetin her yıl NASA nın yıllık aldığı bütçenin ( ki abd de en yüksek bütçelerden birini alıyorlar. ) 3 katı bütçe alıyorlar yetmiyor ekim ayı gibi ek bütçe ile dahada alıyorlar. Geçen oturup diyanetin harcama yaptığı yerleri yapılan harcamaları felan inceleyip halk hesabıyla bi hesapladığımda şu çıkıyor ki, eğer ki bir savaş durumunda ülkedeki her cami minaresi balistik bir füze fırlatma rampasına dönüşüp savunma ve saldırı için kullanılmayacaksa. Her cami kubbesi bulunduğu bölgeyi bir ışın kalkanıyla korumayacaksa efsane bir yolsuzluk ve para aklama işi dönüyor..
    Bu diyanet cami yaptırmıyor. (Belediye imar planı ile yer ayarlanıp halktan imar düzenlemesi adı altında belli bölgelerde en az 10 en fazla 100 m2 ye kadar yerler alınıp bir mevkide toplanır ve camii arsası adı altında bağışlanması istenir ve belediye bütçesi ve yardımlar ile yapılır.)
    Cami elektrik doğalgazını ödemiyor. ( cemaat yardımları veya açılan dernek ve fonlarda zenginler tarafından ödenir çoğu affa girer ödenmez.)
    Cenaze işlemlerinde maddi manevi yardım etmiyor. ( bağlı olunan belediye 450 tl kadar cenaze yardımı yapıyor artı pide ayran gönderiyor.)
    Diyanetin yaptığını bildiğim tek şey. Ezanı otomatik sistemden okunan camilerde her cuma her bayram ellerinde kağıttan bakarak dua okuyan herşeyi arapça söyleyip yardım konusuna gelince türkçe camimize yardım edelim diye mazlum mazlum bakan hocalara aylık 4500 5000 tl maaş vermek.
    Sabah namazına hiç cemaat gelmedi diye caminin kapısına gelip içeri bakıp geri dönen hatta çoğu zaman pijamasıyla gelen hoca gördü bu gözler..
    Dinden imandan soğuttu bu kurum ülkenin insanını. Bu kuruma 1 kuruş param gidiyorsa rabbim kan olsun geri getirsin ağızlarından burunlarından.
  • İşte bunun için vergiler minimum düzeyde olmalı, işte bunun için Kapitalizm gelmeli.

Vergiler minimum düzeyde olsa bu harcamaların HİÇBİRİNİ yapamazlar.

Kek üreten kütüphane, millet bahçesi istemiyorum ben kardeşim. Onları yapacağına vergileri azalt.

Bir de bedava demiyorlar mı, hepsi vergilerimle alınıyor.
  • Vadedilen cennet ayaklarınıza geldi işte bak gördünüz demi

siz siz çalışın pis fakirler şükredin ölünce belki şirinleri bile görebilirsiniz.
  • Cennette Daire Vereceklermiş Burada Bile ... Yaparlar

Milletin Gözüne Baka Baka Söylüyorlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 25 Şubat 2020; 19:41:49 >
  • Yeni haberse kısın oteller ucuz , pazarlıkta yapmıslardır , biliyorsunuz pazarlık sünnettir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgora

Yeni haberse kısın oteller ucuz , pazarlıkta yapmıslardır , biliyorsunuz pazarlık sünnettir.
    Çok Ucuzmuş 20 milyon tl (Bu Paraya 5 Yıldızlı OTEL yapılır)

Elazığ, Van da Millet Perişan Bunlar Lüx Otelde ***** Gece Eğitimi Veriyorlar Ne Güzel Dünya Ne Güzel Müslümanlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 23 Şubat 2020; 12:10:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjkyener

Çok Ucuzmuş 20 milyon tl (Bu Paraya 5 Yıldızlı OTEL yapılır)

Elazığ, Van da Millet Perişan Bunlar Lüx Otelde ***** Gece Eğitimi Veriyorlar Ne Güzel Dünya Ne Güzel Müslümanlık

Alıntıları Göster
    zor durumdaki otelci arkadasımız batsın mı ? Diyanet yardım eli uzatmıs.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Muhafazakar Tatil Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok anlamsız, saçma bir uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynak dediği şey sadece ne olduğu belirsiz bir görüntü bu nasıl habercilik anlaşıyı? at yalanı seyredeyim inananı
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuketiciserdar

Bu mesaj silindi.
    1 - Bütün Kurumlar Yapıyor muş vay vay 1 gecede 20 milyon tl hangi kurum harcıyormuş

2 - Diyanetin Otel Büyüklüğünde Kaç Tane Misafirhanesi Var

3 - Dünyada Hangi Gelişmiş Ülke Bizim Kadar Para Ayırıyor

4 - Dünyada Hangi Ülke İşine Geldiği Gibi Kuranı Yorumluyor

5 - Dünyada Hangi Diyanet Böyle Eğlence Eğitimi Düzenliyor (La ilahe illallah diye ... Çalgılarla Eğitim Veriyor)

6 - Bağışlarla Tüm Bakanlıkların Bütçesini İkiyle Çarpan Hangi Kurum Var

7 - Hangi Kurumun Yeri Olupta 5 yıldızlı lüx otelde eğitim veriyor

Bizimkisi Din Düşmanlığı Değil Personel Sayısının ve Harcamaların %90 Düşürülmesini İstiyoruz

• Bu diyanetin sanırım islam ile ilgisi yok. Birazcık kitabımızı okusunlar ve ona göre yaşayıp, davransınlar.
  • Geçen gün kayınpederle oturuyorum.

Faturaları falan söyledi. doğalgaz elektrik falan çok geldi bu ay dedi.

Camiden gelmişti bende sordum dedim camide cemaat kalabalık mı dedim. Evet cemaat geliyor dedi. Nasıl sıcak mı içerisi dedim.

Evet içerisi sıcak dedi bu ayda bin küsür lira elektrik geldi camiye dörtbinküsür doğalgaz geldi dedi.

Dedim senin ne işin var faturayla. Biz camiye yardım yapıyoruz cemaat olarak o paralar öyle ödeniyor.

Dedim diyanet ödemiyormu. Dedi diyanet nasıl ödesin çok cami var =))))

Peki diyanetin aldığı bu paralar nereye gidiyor ???

Hayır gasilhaneler ve cenaze araçlarıda belediyelerin ... Çözemedim ben bu işi...
  • O paraya efsane Penthouse Party yaparsin
  • 1 kuruşum dahi gidiyorsa Haram zıkkım olsun. Yeter artık yeter. Bu kurum derhal Kapatılsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu nasıl bir habercilik , kac kisi gitmiş, kimler gitmiş 20 milyon harcamanin icerigi ne . Konusu ne, Belgesi nerde. İslam düşmanı bir gazete haber yapmis bunu kim dikkate alır.İkinci husus diyanet bir devlet kurumudur. Harcamalari, sistemi diğer devlet kurumlarinin tabi olduğu mevzuta tabidir. Bir de toplanti camide olmamis diye elestiriyor. Halbusaki camiler slayt sunumu , egitimler icin cok güzel yerler dimi. Madem camiler egitim icin uygun yerler ,diger kurumlarda camilerde egıtiimini yapsin, ama bu kezde laikliğe aykırı olur

• Hakkım haram zıkkım olsun be!Eğitim dediğin camide olur.Boş cami bulamamaışlar mı da otelde eğitim veriyorlar?

Din ayağına bu milleti sömürenlerin Allah iki yakasını bir araya getirmesin inşallah
  • sissil S kullanıcısına yanıt
    Oda birşey mi yardim parasi toplayip altina jeep alan hocalar var

• 20 milyon ne ya çok abartı bir rakam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: astegon

20 milyon ne ya çok abartı bir rakam.
    Cebe cukka. Bunun oteli var,yandaş çalışanı var,siyasi patronları var. Var da var.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.