Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sence karpuzu kaşıklami yemek lazım yoksa dilimleyerekmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flopyy

Sence karpuzu kaşıklami yemek lazım yoksa dilimleyerekmi ?

Dilimleyip yiyoruz.
    Yazın,taze koyun peyniri ile beraber vazgeçilmezimiz olur.
  • Napıyon la hewal ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapuzu tarlada koparacan. Bıçak kullanmak gibi bi hataya düşmeyecen. Karpuzu yere atıp kıracan ve yiyecen. Köy peyniri ve ekmekte varsa of of of

• Hocam diyarbakırlıyım güzel yorumların için çok teşekkürler. daha önce dalga geçmek amaçlı diyarbakırı bilmeden konu açn kişilerden sonra girerken tereddütteydim ama mesajlarınızdaki samimiyet şüphe bırakmadı. Umarım konu kapanmaz sorulan sorulara her zaman cevap verebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

Napıyon la hewal ?

İyiyim kardeşim sağolasın
  • Turk bayragi asili ev veya is yeri varmi hic ?

• quote:

Orijinalden alıntı: maeglin_palantir

Hocam diyarbakırlıyım güzel yorumların için çok teşekkürler. daha önce dalga geçmek amaçlı diyarbakırı bilmeden konu açn kişilerden sonra girerken tereddütteydim ama mesajlarınızdaki samimiyet şüphe bırakmadı. Umarım konu kapanmaz sorulan sorulara her zaman cevap verebilirsiniz

Ben teşekkür ederim.
    Ne gördüm ve gözlemlediysem onu yazıyorum.
  • Dostum gerçeği söylemek gerekirse; ben şu zamana dek iş yerlerinde bayrak asili yer görmedim. Sadece resmi bayramlarda asıldığı oluyor.
    Ha ev dersen asanlar var tabi az da olsa.

@BiletlerBiletxD,
  • sokaklarda köpek oluyor mu? yoksa hala abdest bozar diye taşlayıp öldürme var mı?
  • Türk bayrakli bi tişörtle dolaşsak ne olur ?

• quote:

Orijinalden alıntı: lonelyhawk84

sokaklarda köpek oluyor mu? yoksa hala abdest bozar diye taşlayıp öldürme var mı?

Dostum,köpeklerin taşlanarak öldürülmesine daha şahit olmadım
    Yanlız bir şey dikkatimi çekti;yeni yapılan park ve yeşil alanlarda,köpek,kedi ve özellikle de kuşlar için nasıl diyeyim böyle yiyecek konulacak kaplar yapılmış.
  • Ben de diyarbakırlıyım ve sizi takdir ediyorum güzel cevaplarınız,cesaretiniz ve samimiyetiniz için.

• saçları boyundan büyük olan apaçiler çok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Türk bayrakli bi tişörtle dolaşsak ne olur ?

Dostum,toplumsal olaylarda MHP ve CHP'nin hiç bir seçim bürosu veya Başkanlığına saldırı yapmazlar.(Ben görmedim)
    Burada ne kadar olay olduysa Ak Parti'nin ve Hizbullah ile yakınlığı bilinen Hüdapar'ın parti binalarına saldırı yapılıyor,en azından gözlemlerim böyle.
    MHP'nin parti binası şehrin en işlek caddesindedir ve Türk bayraklarıyla donatılmıştır. Ama nedense hiç bir olayda yakılıp,yıkıldığını görmedim.
    Hani ben Türk bayrağıyla dolaşırsan ne olacağını tam bilemem. Elbette Türk bayrağıyla, tam olarak bir bağ kurulmuş değil açıkçası.
    İnsanların bayrağa karşı bir antipatisi var.
    Radikal olan bazı mahallelere tşörtle girersen çok büyük sorunlar yaşarsın.

• bombanın tadı nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ieyegosubu

Türk bayrakli bi tişörtle dolaşsak ne olur ?

Kırmızı beyaz çizgili tişörtünden başka bişey giymeyen arkadaşımız hergün yanımızda kol kola geziyoruz. Bi de ülkücüler kürt diye arkadaşlarımın kolunu bacağını kırıp geri yollamazsa tam süper olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: Arnavut7

saçları boyundan büyük olan apaçiler çok mu?

Türkiye ortalaması nasılsa burada da öyle diyebilirim,dostum.
  • Yere düsen Türk bayraklarini ne yapiyorsunuz?

• Bende d.bakırlıyım hayatımda gitmedim,18 yaşındayım her yaz gidicem diyorum gitmiyorum ama bu yaz ne olursa olsun gidicem :) isaac gidince sana mesaj atıyorum haberin ola :D (Çınar)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.