Şimdi Ara

Diyarbakır'da yaşıyorum. Merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz(Son SS'ler geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
791
Cevap
32
Favori
37.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
90 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Erganililere nasil.bakiyorlar, ben orada dogdum, sevmezler diye duydum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Yere düsen Türk bayraklarini ne yapiyorsunuz?

Bari sen yapma bu espriyi,fikirlerini sevdiğim bir kişisin bu forumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: Kralorti70

Napıyon la hewal ?

İyiyim kardeşim sağolasın

Gençlik spor müdürlüğünün Diyarbakır gezisine katılmıştım güzel şehir harbiden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gelince gezdiririm. Çınar'ı görmedim nasıl bir yer bilmiyorum maalesef.
    @alibro47, Erganilerin kendilerini çok beğenip; kendilerinin asıl Dıyarbakır'lı olma iddiaları yüzünden sevmiyorlar diye biliyorum.
    @Kralorti70, Evet şehir güzel. Yemekleri daha güzel. Ben hayatımda Ciğer yemezdim. Burada bir kere yedim,bayıldım resmen.
  • birader mektebe gittin mi?hayatımda hiç kız yoktu beni ordan kovdular.dişisiz kaldım ya la.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 28 Kasım 2014; 11:55:15 >
  • Ön yargıları biraz kırsanız aslında, çok iyi olacak, eyvallah bende kürdüm, kürdün çok piside var temizide var, misal babam doğalgaz tesisatçısı iş yapıyoruz muşlulara adamlar kürt bizde kürdüz bize daha yakın olmaları lazım, başta söylenecek lafı en son söylüyorlar parayı felan vermiyorlar, türklere çok iş yaptık okuyorum boş zamanımda babama yardım ediyorum babam 20 yıllık usta, o kadar türklere iş yaptık çok az tartıştığımızı hatırlıyorum, kürdünde temizi var, türkünde var, böyle kürt-türk ayrımı yapmak hiç hoşuma gitmiyor, şu koca evrende insandan başka akıllı varlık tespit edildi mi ? tabikide cevap hayır o zaman neden bu ayrımlar var ?, ben doğarken kürt olmayı seçmedim, anne babamıda seçemedim, bize bu haklar verilmiyorken neden yargılıyorsunuz ? siz her kürt aynı mı sanıyorsunuz ?, bunları yazma gereksinimi duydum çünkü, yukardaki yorumları gördükçe git gide iğreniyorum forumdan. Yazık size.

edit: vay be. yaziyi yeni gördüm. 3 yılda imla kurallarini ogrenmeme sevindim. o kadar çok hatalı yazmisim ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveRc -- 17 Ağustos 2017; 21:11:30 >

• hocam bir ögretmen için güvenli mi?insanların ögretmenlere karşı bakışı nasıl?belki oraya atanırımda taklaya gelmiyek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozmoslu -- 28 Kasım 2014; 11:55:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsaac Newton

quote:

Orijinalden alıntı: APOTHEON

Yere düsen Türk bayraklarini ne yapiyorsunuz?

Bari sen yapma bu espriyi,fikirlerini sevdiğim bir kişisin bu forumda.

Hocam anladigim kadariyla diyarbakirli degilsin sadece orada yasiyorsun bu nedenle aslinda sozum sana degil.ulkede gerceklesenler cok uzucu.
    Benim icin ne kadar cok bolunme o kadar ilkellik ne kadar cok dil o kadar ilkellik, ben ulkede teknoloji olsun bilim sanayi olsun istiyorum ancak ugrunda gayret sarf edilenler ya ideolojiler mezhepler bayraklar ya da daha cok para

• İsaac Newton kullanıcısına yanıt
    Siyasi olarak malum parti ve malum örgüt baskı yapıyor mu? Birde olaylar sırasında yerli halk gruplara bir tepki gösteriyor mu? Daha doğrusu neden tepki gösterip böyle radikal olan grupların olay çıkarmasını engellemiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi addidas_85 -- 28 Kasım 2014; 12:01:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende erganiliyim. Ve doğrudur D.bakırlılar bizi çok sevmez. D.bakırlıyım. ergani d.bakır'ımın ilçesi değil mi ? D.bakır'a bağlı değil mi ? Her şeyi geçtim ben D.bakır'a kalpten bağlı değil miyim ?

• güvenlidir ancak türk milliyetçisi eylem falan yaparsanız başınıza iş gelebilir.pkk etkin burda.
  • Kürt değilim ama nedendir bilmiyorum kürt kardeşlerimi çok seviyorum. Gerçi türk, kürt vs. önemli değil. Önemli olan insan olmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucukcu-

hocam bir ögretmen için güvenli mi?insanların ögretmenlere karşı bakışı nasıl?belki oraya atanırımda taklaya gelmiyek

D.bakır ve ilçeleri memur kaynıyor. Sürekli atanıyorlar. Benim şahsi fikrim akp nin oy için bu derece buralara memur atadığı yönünde. Memur için cennet gibi buralar. İlk senesindeki öğretmenler araba alıyor. Hepsinin arabası var. Hele bi de çifte maaşlıylarsa değmeyin keyiflerine.

Bu arada öğretmene öğretmen gözüyle bakıyorlar işte. Normal öylesine biri işte. Nasıl bakacaktık ki ? Öğretmen işte.

• Vatan haini çok mu hocam bakıs açıları nasıl

• Ataturk tişörtüyle dolassam ne olur ?

• Karpuzdan başka meşhur bişeyi var mı? Ayrıca gelip görmemizi önerir misin, onerirsen ay olarak belirtir misin? Alıntılarsan memnun olurum

• Merkeze atanırsanız oldukça rahat edersiniz. Hem sosyal hem de kültürel açıdan doyuma ulaşırsınız.
    Bildiğiniz üzere büyükşehir statüsünde bir yer.
    Örneğin; Tam 5 tane alışveriş merkezi var.(Forum da açılıyor 6 eder :) )

@APOTHEON : Diyarbakır'lı değilim,dostum haklısın.
    @addidas_85 : Dostum, Diyarbakır sizin deyiminizle örgütün kalelerinden. Buradaki insanların çoğu politikleşmiş. Yani öyle bir şey olmuş ki hangi gün hangi nerede,kutlama,toplantı yürüyüş gösteri olduğunu biliyorlar. Hangi gün kepenklerin kapanacağını da biliyorlar. Zorla kapatılıp kapatılmadığını bilemiyorum. Hepsi zorla kapatmıyordur. Sonuçta Osmaniye,Trabzon değil ki. Esnaflar da politikleşmiş artık. 6-7 Ekim olaylarında buradaydım. Ben hayatımda böyle bir şey görmedim. Resmen şok oldum. Kendimi farklı bir coğrafyada hissettim. Öyle çatışmalar vardı ki anlatamam. Her sokakta binlerce insan vardı. Kadın,erkek,yaşlı genç. Yemin ederim; bir ara intihar etmeyi bile düşündüm. Çünkü; sistem,güvenlik yapısı felç olmuştu. Fakat 2 gün sonra da olaylar dindi;ve insanlar hiç birşey olmamış gibi günlük yaşamlarına aktılar. Çok hızlı adepte olma durumu var bunu gözlemledim. Ben ise halen olayların şokunu üstümden atamadım,düşün artık.

• Batmanlıyım Batmanda yaşıyorum.

• Buket lahmacun tatlises lahmacun duruyor mu hala?Bir de seyrantepe lojmanlari nasil oldu anlatsana biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: Rise Against

Buket lahmacun tatlises lahmacun duruyor mu hala?Bir de seyrantepe lojmanlari nasil oldu anlatsana biraz

Tatlıses kapandı. Buket hala duruyor. Aslına bakarsan sadece durmuyor. Sahibi trilyoner oldu. Bildiğim kadarıyla sadece d.bakırda 13 şubesi var. Ve lahmacunları halen çok çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.